εδω βαρατε ελευθερα οχι ομως στην ομορφη χωριστρα μου για το θεμα που ανεβασα
-
Για τις ντοματες εδω
βασιλη ο πρωτος με την απαντηση σε αλλο θεμα φοβομασται να κοιταξουμε πλαγια
ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!. ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΚΛΕΧΤΗΚΕ (ΠΕΡΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ).
-
Για τις ντοματες εδω
βασιλη ο πρωτος με την απαντηση σε αλλο θεμα φοβομασται να κοιταξουμε πλαγια
ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!. ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΕΚΛΕΧΤΗΚΕ (ΠΕΡΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ).
Πάρη κανένας δεν φοβάται να κοιτάξει πλάγια. Το θέμα είναι ότι μέχρι πριν δύο χρόνια φοβόμασταν να δούμε την αλήθεια κατά πρόσωπο. Και η αλήθεια είναι μπροστά μας, τη ζούμε, και πληρώνουμε όλοι, επειδή βρέθηκε ένας Πρωθυπουργός σε αυτή τη Χώρα που προσπάθησε να την καταστήσει επιτέλους ελεύθερη. Δυστυχώς η από πολλά χρόνια καλοστημένη διάλυση του κοινωνικού ιστού απέδωσε και η έλληνες ψήφησαν τον "ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ". Παραπέρα, ψάξε και ανέβασε τη δήλωση της Προέδρου της Βουλής, για να καταλάβεις από πόσο πιό μπροστά είναι στημένα τα σκηνικά και το πόση δυνατότητα έχει ακόμα και ο Προθυπουργός να κάνει το πρόγραμμά του πραγματικότητα. Άν ηγηθείς πάντως κάποιου κόμματος, μαζί σου είμαι. Στο κάτω κάτω ΒΕΡΓΗ ήμουν αποφασισμένος να ψηφίσω.
-
Για τις ντοματες εδω
κωστα η ιστορια ειναι βαθεια και οι πολιτικοι μας που δεν λενε ψεμματα στον λαο,κρυβουν πολλα για συμφωνιες και παιχνιδια
http://www.lawdepot.com/contracts/confidentiality-agreement/