γκολτεν μεγαλο θεμα ανοιξαμε ,μονο αν καπιος ειναι τελιος ασχετος απο αγροτηκα θεματα θα γραψη κατι που θα ειναι κατα αγροτη ,,φυσηκα και συνφονο σε ολα που γραφης αν και πολα που τα εριξα πολυ γρηγορα ενα ματι ,αυτο για την εγκιητηκη που λες δεν το καταλαβα για πιο θεμα ειναι σε πιο πραγμα ,,,,,,,θα γραψω λιγα προς το παρον ,,1ον,,,,γεννα μια αγροτησα ,περνη ,450 ευρο για τη γενα ,απο το δημοσιο ικα κτλ,,,1000,1500,,αγροτηκος εξοπλησμος ,το καλητερο που διαβασα ,τη πρεπη να γινη ,να δοσουν δανεια μονο για αυτο το πραγμα ,χαμηλοτοκα 4/100,για 15 χρονια ,,γιατι σημερα ενα τραχτερ,100αλογα κανουργιο εχει 70χιλιαδες ευρο ,που να το παρης ,να παρης μεταχηρησμενο απο μαντρες ,οτι εχουν στοκ,μονο υπαρχει ,και ολα αυτα γιατι βγαλαν νομ ,που λεει οτι απαγορευτε να ησαγουμε τραχτερ,απο εξω αν ειναι πανο απο 3 χρονια μοντελο ,και ολα αυτα για να παραγουν και να πουλανε οι γερμανοι κτλ,,και γιαφτο τορα στην ελλαδα ο εξοπλησμος ειναι γερασμενος ,το 80/100.τον τραχτερ ειναι μοντελα του 70 και του 80,,,να φανταστητε ,εχτες πηγα στην τραπεζα ,και ροτησα τον διευθηντη ,αν μπορω να παρω δανιο να αγορασω ενα χοραφι που ειναι 20 στρ,,μου λεει πος αν χροσταω εστω και 1 ευρω δεν γινετε να παρης με τιποτα ,του λεω κοιταξε να δης δεν χροστο τιποτα ,μου λεει ενταξη ,,αλα θα κανης την ετηση ,για το δανειο ,η οπια θα εξεταστη μετα απο 6,,,7 μηνες ,και κατα 9999999999/100,θα σου πουνε δεν στο δηνουμε ,ο λογος εχουν κοπη δεν δινουμε δανεια ,,πος να πηρη μπρος η μηχανη ετσι ,,,ενα αλο που διαβασα εδω ,,,για τη γη που την εχουν καπιοι και δεν την καληεργουν ,εδω εχο απαντηση ,,,τη συνβενη σημερα ,,,περιπου ειναι 50000000,εκατομυρια στρεματα ,τα οπια αυτα περνουν επιδοτησης ,δηλαδη ,ειναι καπιος ,πχ,που εχει 100 στρ,και δουλευη στην αθηνα ,στο δημοσιο σε σουπερ μαρκετ,κτλ,ειναι γιατρος δικηγορος ,εχει το μιστο του περνη και την επιδοτηση ,και νηκιαζη το χοραφι του εδω στην καρδιτσα σε εμενα περνη και το ενικιο ,τη ειναι αυτο ,ειναι ποτες δηνατον και ομος ειναι εγω οσο κερδος και να βγαλο ,που δεν βγαζω ,αλα και να βγαλο θα μου τα παρη αυτος για το ενικιο ,γιαφτο χρεοκοπισαμε σαν αγροτες ,αλα τορα με τον κενουργιο κανονισμο που θα ισχηση μετα 2013 ,αυτοι που δεν ειναι κατα κυριο επαγγελμα αγροτες ,θα τους κοβετε κατα 60/100,η επιδοτηση κΑι θα μεζυετε στο εθνικο αποθεμα και θα μηραζετε στους πραγματικους αγροτες ,οπος ειπα ειναι μεγαλο θεμα και οπιος δεν ειναι πραγματικος αγροτης δεν μπορη να καταλαβη ,δηλαδη ,,αυτος που εχει για 100στρ,επιδητηση ,πος αλιος λεγετε ,περνης για καθε στρ ,100,ευρο επιδοτηση ,στα 100 στρ,10000ευρο ,δηλαδη λεμε πος εγω εχω για 100 στρ, δικαιοματα ,το καθε δικαιομα ειναι 100 ευρο ,απο τα 100 στρ θα τον καβουν τα 60 ,και θα πανε στο εθνικο αποθεμα ,και οταν καπιος αγροτης στη δηλοσητου ,εχει 70 στρ,και εχει τα σαραντα δικαιοματα θα τον δηνουν ,συν 30 απο το αποθεμα ,ετσι θα παρη μπρος η αναπτηξη ,και αυτος που ειναι γιατρος θα αναγκαστη να τα πουληση ,και εδω χρηαζετε η αγροτικη τραπεζα ,με δανεια χαμηλοτοκα ,να αγοραστη η γη ,απο αγροτες πραγματικους ,να καληεργηθη ,
Mαλον εχω πιαστει κοροιδο γιατι επιδοτηση απο τα χωραφια που νοικιαζω δεν εχω παρει ποτε