παληκαρια εχουμε κανα τζακα εδω ?
το ενα τζακη που εχω στον ξενωνα θελω να το κανω ενεργειακο.
θα θελα καπια γνωμη με ατομο που ασχοληται,στο ιντερνετ εχει αρκετα αλλα χανεις την μπαλα.
-
ΤΖΑΚΑΣ
Ωραιο μαγαζι, με τα μισα ξυλα θα κανεις τη δουλεια σου, τα κολεκτερ που τα'χεις? Εναι μονο ενας χωρος που θες να θερμανεις?
Προφανως εχεις και μποιλερ για ζεστο νερο.τα μηχανηματα κατω στο υπογειο ,μποιλερ δεν εχω ,εχω εναλακτη.
τον ενα χωρο τον μεγαλο θα τον κλεισω να μην εχω απολιες.
το θεμα ειναι να γνωριζη καπιος ακριβως και οχι πειραματα.
ολη που πουλαν κατα προσεγκηση παντα. -
ΤΖΑΚΑΣ
Δεν προκεται για πειραματα, το τζακι οπως το ειδα ειναι αρκετα μεγαλο, περνει μεγαλη κασετα.
Οπως αυτη εδω με σερπαντιναΚαι δεν χρειαζεται να κλεισεις τιποτα (εαν εννοεις λογω βιτρινων που εχεις)
Αυτη κασετα που βλεπεις συκωνει 20 διστηλα σωματα για πλακαΝαι φιλος μεγαλουτσικο.
μηκος 1,00 βαθος 0,50 και υψος 0.50.
καπου ειδα κατι τετοιο θελει εξτρα κυκλοφοριτη και συστημα ,ποσα λιτρα νερο ? -
ΤΖΑΚΑΣ
μπορεις να το φτιαξεις μεχρει και 70 λιτρα, εννοειται θελει ενα καρο πραγματα, αλλα ξενιαζεις για παντα. Και οικονομια που τη βαζεις? Γλιτωνεις πολλα λεφτα, πρωτα πρωτα εχεις ανθρωπινη ζεστη, οπως παλια με το πετρελαιο.
φιλος μια και το κατεχεις ,κανε και μια σουμα τι ακριβως θελει και ποσα περιπου ?
ευχαριστω.
-
ΤΖΑΚΑΣ
Και προσοχη στη κασετα, θελει σωστη μελετη, γιατι ακουω πολλες φορες : γιατι το δικο μου δεν εχει αποδοση?, πολυ απλα: Λαθος design της κασετας, (ανακλαστηρες, σερπαντινα), με λιγα λογια στη καυση η φουσκα του τζακιου πρεπει να'ναι χλιαρι και οχι ζεστή.
Οποτε θα εισαι ετοιμος, μιλα για να σου σχεδιασω την κασετα.
Φιλικα