καλησπερα στην παρεα ψαχνωντας κατι παλιεσ σημειωσεις νομιζω πωσ μπορουμε να κανουμε εναν πομπο χαμηλων σνωτητων με εξοδο μια pl 504 οι ποιο ειδικοι απο μενα τι λενε ?? και να ταλαντωνει στην οδηγησι απο μια dds
-
Πομποσ χαμηλων συχνωτητων..
καλησπερα στην παρεα ψαχνωντας κατι παλιεσ σημειωσεις νομιζω πωσ μπορουμε να κανουμε εναν πομπο χαμηλων σνωτητων με εξοδο μια pl 504 οι ποιο ειδικοι απο μενα τι λενε ?? και να ταλαντωνει στην οδηγησι απο μια dds
Νικο, ποτε θα ξεκολησεις απο τους πομπους???
Δεν εχουν να κανουν με το χομπυ μας. Στα τοπικα χρειαζεται ενας ταλαντωτης, στα αποστατικα μαλλον οχι, δες Emfad, Goldgun κλπ. -
@Geo:
Δεν εχουν να κανουν με το χομπυ μας. Στα τοπικα χρειαζεται ενας ταλαντωτης, στα αποστατικα μαλλον οχι, δες Emfad, Goldgun κλπ.Ναι αλλά το αποστατικό ΠΟΖΙΤΡΟΝ δεν έχει πομπό Γιώργο?
-
@Geo:
Εχει ενα ταλαντωτη που τραβαει 30 ma ολα και ολα. Μηπως ο σχεδιαστης του δεν ηξερε να βαλει μεγαλυτερο???
Και για την ιστορια γινανε και τετοια πειραματα.Νόμιζα ότι είχε πομπό 2-3 watt.
-
@Geo:
Δεν εχουν να κανουν με το χομπυ μας. Στα τοπικα χρειαζεται ενας ταλαντωτης, στα αποστατικα μαλλον οχι, δες Emfad, Goldgun κλπ.Γιωργη ψαχνωντασ κατι σχεδια απο τα παλια ( πομπους fm kai mesea) βρεικα ενα σχεδιακι με την pl 504 και μου ηρθε στο μυαλο ενασ πομπος απο το σπιτι εκπομπη για gold gun ( εν τω μεταξυ σημερα λογω καιρου δεν πηγα για δουλεια οποτε ειχα χρονο για πατεντες παλι :36_1_11:
-
Γιωργη ψαχνωντασ κατι σχεδια απο τα παλια ( πομπους fm kai mesea) βρεικα ενα σχεδιακι με την pl 504 και μου ηρθε στο μυαλο ενασ πομπος απο το σπιτι εκπομπη για gold gun ( εν τω μεταξυ σημερα λογω καιρου δεν πηγα για δουλεια οποτε ειχα χρονο για πατεντες παλι :36_1_11:
Tα εχω πει τοσες φορες που μαλιασε η γλωσα μου (Οχι μονο σε σενα αλλα και σε αλλους).
:36_2_53: