απλα νικολα εξω μην ψαχνεις για τετοια,και αν ανακαλυψης καποιο σιγουρα ελληνας θα κρυβετε απο πισω
-
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
απλα νικολα εξω μην ψαχνεις για τετοια,και αν ανακαλυψης καποιο σιγουρα ελληνας θα κρυβετε απο πισω
ΟΚ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
πριν 12 χρόνια Φήμη: 31 | Δημοσιεύσεις: 724 -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
ΠΑΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕΜΕ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΑΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΜΕΝΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΑΛΙΑΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΟΝΤΑΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΠΕΙΟΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΧΑΛΚΟ,ΜΠΡΟΥΤΖΟ,ΣΙΔΕΡΟ,ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ,Η ΛΙΡΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΤΖΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ
πριν 12 χρόνια Φήμη: 3 | Δημοσιεύσεις: 13,354 -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
@savvasf1:
ΠΑΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕΜΕ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΑΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΦΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΜΕΝΑ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΡΑΒΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΑΛΙΑΣ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΚΟΝΤΑΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΠΕΙΟΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΧΑΛΚΟ,ΜΠΡΟΥΤΖΟ,ΣΙΔΕΡΟ,ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΙ,Η ΛΙΡΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΤΖΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ..ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΑΣ
καλησπερα σε ποιο νομο εισαι ?
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
με ενδιαφερει και μενα νικολαμ. το τεστ ομως και να σκαψω να τα δω .οχι να τα παρω !! αν ειναι σε κοντινομου νομο ευχαριστως να ερθω να τεσταρω τα
εργαλειαμου.
λεπτομερεις ??
ποσα χρονια ειναι?.σε τι βαθος?
που ειναι μεσα?και ποσοτητα?πριν 12 χρόνια Φήμη: 15 | Δημοσιεύσεις: 2,754 -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
ιστορια με την μερσεντες του στρατηγου ΝΤΕΒΕΤΣΙ την οποια την εχουνε θαμενει εδω στην ροδο και εχει μεσα 180 ραβδους ολη η ελλαδα ψαχνει για αυτο,μου εντοπιζει εργενη απο 1500 μετρα το μιχανημα για να τελειοποιειθει περασανε 5 χρονια,η μπαταρια του ηρθε παραγγελεια μεσα απο την νασα απο αμερικη με 4 χρονια εγγυηση,απλα σκαβω μονο εαν ειναι 100% συγουρο κατι,φερτε τα μηχανακια σας στο <<πεδιο βολης>>να τα δοκιμασετε γιατι 2 μιχανακια αξιας 100000 ευρω τα οποια φερανε αλλα πεδια μου βγαζανε κορμους απο δεντρα και πετρες στρογγυλες,πεταμενα λεφτα
savvasf1 προσεχουμε τι γραφουμε για να εχουμε ησυχο το κεφαλι μαςπριν 12 χρόνια Φήμη: 3 | Δημοσιεύσεις: 13,354 -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
ποτε δεν εντοπιζει το οπιοδιποτε μιχανημα μεταλλα ενα ειστε στην δυση η προς την ανατολη να το ξερετε
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
@savvasf1:
ποτε δεν εντοπιζει το οπιοδιποτε μιχανημα μεταλλα ενα ειστε στην δυση η προς την ανατολη να το ξερετε
φιλε μου εισαι πολλη μακρια
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
Αφου ηρθε απο τη Nasa η μπαταρια, τοτε το μηχανημα ειναι καλο…!!!
πριν 12 χρόνια Φήμη: 1,300 | Δημοσιεύσεις: 3,867 -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
savvasf1 τωρα ειδα το θεμα σου και καταλαβα ποιος εισαι
κυριοι το παληκαρι ξερει πολυ καλα τη λεει και τη γραφει
δεν εχει αναγκη απλως θελει να μας ανοιξει λιγο τα ματιαδιαβαστε τον με υπομονη
φιλε οσο μπορεις δωσε την γνωση σου και τα φωτα σου μπας και φτιαχτει κατι σωστο
πριν 12 χρόνια Φήμη: 147 | Δημοσιεύσεις: 2,550 -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
Βασιλη δεν αντιλεγω…απλα η μπαταρια δεν ειναι αυτη που κανει κανενα μηχανημα να δουλεψει!!!
πριν 12 χρόνια Φήμη: 1,300 | Δημοσιεύσεις: 3,867 -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
:36_1_55::36_1_60::36_1_32::36_1_32::36_1_32:@Λεων:
πριν 12 χρόνια Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 1,574 -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
Τοτε δεν λεγετε μηχανημα αλλα υπερμηχανημα!!!:36_1_11:
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
δεν καταλαβατε τι λεει ο φιλος ο θαλασσινος!
λεει οτι το μηχανημα εχει σχεση με μαστορα απο την Νασα και οτι εκανε 4 χρονια να καταλιξει τι χρειαζεται για να δουλεψει σωστα στην Ελλαδα .
επισης λεει οτι εχει βγαλει αλλα το παληκαρι δεν εχει τοσο ανεση να μιλησει για πιο πολλα εδω.και γιαυτο η αθανασια λεει οτι ακουστε καλα και ηρεμα.
πριν 12 χρόνια Φήμη: 15 | Δημοσιεύσεις: 2,754 -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
και εσεις ξεχασατε οτι αυτο το μηχανακι ειχε μπη στον παγκο εργασιας και ανεβασα θεμα που φωτογραφιζη απιστευτα πραγματα με ενα mp3,αλλα ειχε μπαταρια της ΝΑΣΑ
και ηταν σταλμενο απο το ιδιο νησιπριν 12 χρόνια Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
:36_22_4::36_22_4::36_22_4: …...................................η μπαταρια ειναι απο ΝΑΣΑ!!!
Με μπαταριες καθονται και ασχολουνται εκει???? επεσε πεινα???πριν 12 χρόνια Φήμη: 3 | Δημοσιεύσεις: 13,354 -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
καλα δεν το ηξερες? durasell=nasa θυγατρικη ειναι
πριν 12 χρόνια Φήμη: 434 | Δημοσιεύσεις: 17,160 -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
Eχουμε μιλησει Σαββα εδω και πολυ καιρο
Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι θελεις???
Εχεις το τελειο αποστατικο εχουν περασει μηχανακια εκατονταδων χιλλιαδων γιουρο οπως λες
Τι σοι συνεργασια ζητας και απο τι μηχανακι την στιγμη που ολοι λιγο πολυ ξερουμε τι εχει ο καθενας
Τι σοι βοηθεια μπορουν να σου προσφερουν τα διαφορα σκουπακια η τα παλμικακια μπροστα σε αυτα που εχουν περασει απο εκει????πριν 12 χρόνια Φήμη: 405 | Δημοσιεύσεις: 7,481 -
ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ Η ΠΑΛΜΙΚΟ
καλα δεν το ηξερες? durasell=nasa θυγατρικη ειναι
αρα το μηχανημα φορουσε durasell ??
και εγω δεν το ηξερα οτι η NASA πουλαει μπαταριες.να παρουμε να βαζουμε και μεις στα μηχανηματα και να λεμε οτι εχει μεσα μπαταρια απο nasa.
:36_22_6::36_22_8::36_29_1::36_22_5::7_17_5:πριν 12 χρόνια Φήμη: 20 | Δημοσιεύσεις: 1,574