Απο το προφιλ μου λειπουν στα 500 μηνηματα εχετε κανει κατι η ητανε για σβησιμο μονο τα δικα μου.
Εχετε σβησει καποια θεματα στα οποια λειπαν η φωτο.
Καποτε ανεβαζαμε απο το imageshack αν χαθηκανε δεν εχουμε εμεις ευθηνη για αυτο,τελος παντων.
Προς διαχειρισει
Πέφτει γενική φασινα, η αρχηγός σηκωσε τα μανίκια και εξαφανίζει όλην την σκόνη στην απιθηκη.θέματα με εξαφανισμενες φωτογραφίες που δεν μπορείς να βγάλεις νόημα από τα γραφόμενα τα πιάνει το αεροζολ.
Πρακτική που ακολουθούσα και εγώ.
Τώρα αν αυτό επηρέασε τον δείκτη μηνυματων να σου βάλουμε καμιά 500αρια συν τον τοκο υπερημεριας.
Τι να κάνουμε, το χρεος είναι χρεος.
:36_1_21:
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ
Προς διαχειρισει
Πέφτει γενική φασινα, η αρχηγός σηκωσε τα μανίκια και εξαφανίζει όλην την σκόνη στην απιθηκη.θέματα με εξαφανισμενες φωτογραφίες που δεν μπορείς να βγάλεις νόημα από τα γραφόμενα τα πιάνει το αεροζολ.
Πρακτική που ακολουθούσα και εγώ.
Τώρα αν αυτό επηρέασε τον δείκτη μηνυματων να σου βάλουμε καμιά 500αρια συν τον τοκο υπερημεριας.
Τι να κάνουμε, το χρεος είναι χρεος.
:36_1_21:
OK απλα οτι ειχα ανεβασει μεσω imageshack και εκει εκανα διαγραφη ,διοτι καποιοι αναζητουσαν της φωτο για να κλεψουν σχεδια,και καλα κανατε και τα διαγραψατε αφου καπιοια θεματα δεν εχουν ουσια χωρις τις φωτο.
το χρεος θα το θυμαμε με κανα μπουκαλι τσιπουρο εισαι οκ χαχαχαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
Προς διαχειρισει
Απο το προφιλ μου λειπουν στα 500 μηνηματα εχετε κανει κατι η ητανε για σβησιμο μονο τα δικα μου.
Εχετε σβησει καποια θεματα στα οποια λειπαν η φωτο.
Καποτε ανεβαζαμε απο το imageshack αν χαθηκανε δεν εχουμε εμεις ευθηνη για αυτο,τελος παντων.
κανα 2000 και παρα πανω εχουν σβησει εμενα και εσυ παραπονιεσαι για 500???
ξερουν τι κανουν και καλα κανουν
Προς διαχειρισει
Καθαριζονται καποιες ενοτητες οπως τα διαφορα και τα πλιτ-πλατς.
Αγγελιες παλαιοτερες των 3 μηνων και καποια θεματα που καταστραφηκαν γιατι ηταν βασισμενα σε φωτογραφιες που φιλοξενουνταν σε τριτα σαιτ.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."
Προς διαχειρισει
Απλα ανανεώστε την αγγελια σας και κλειστε την οταν πουληθει,εννοειτε πως ενεργες αγγελειες δεν κλεινουν.
Προς διαχειρισει
Ασφαλως και τα διαλεξα εγω για να μην τονιζουν τα αυτια μου αλλα τα ματια μου…βλεπεις τα αυτια ειναι λιγο μεγαλα...