Με αυτο το κυκλομα μπορω να φορτισω μια μπαταρια 9V επαναφορτιζομενη ΝιΜn με φορτηστη 12V η θα κανω πατατα.
-
Φορτιση μπαταριας
@Geo:
1. Epanafortizomenh και αλκαλικη νομιζω δεν υπαρχει.
2. Εαν εννοεις τις κλασικες επαναφορτιζομενες ΝιΜn τοτε "πατατα Νευροκοπιου".ΝιΜn αυτη ειναι Γιωργο τωρα που το προλαβα και δεν εχω πατατα νευροκοπιου θα παρω πατατα ανω βροντους χαχαχαχαχαχαχα
Ευχαριστω για την απαντηση.Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Φορτιση μπαταριας
ΝιΜn αυτη ειναι Γιωργο τωρα που το προλαβα και δεν εχω πατατα νευροκοπιου θα παρω πατατα ανω βροντους χαχαχαχαχαχαχα
Ευχαριστω για την απαντηση.Θελεις ενα φορτιστη απο 12 σε 9βολτη NiMn???
Εαν ναι τοτε πες μου ποσα Mah ειναι οι μπαταριες για να υπολογισουμε τον περιορισμο ρευματος. -
Φορτιση μπαταριας
@Geo:
Θελεις ενα φορτιστη απο 12 σε 9βολτη NiMn???
Εαν ναι τοτε πες μου ποσα Mah ειναι οι μπαταριες για να υπολογισουμε τον περιορισμο ρευματος.Γιωργο ειναι 9V 200 mA
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Φορτιση μπαταριας
Χρηστο κατι τετοιο φτιαξε….
http://circuits-projects.blogspot.gr/2012/10/low-cost-universal-battery-charger.html -
Φορτιση μπαταριας
Χρηστο κατι τετοιο φτιαξε….
http://circuits-projects.blogspot.gr/2012/10/low-cost-universal-battery-charger.htmlΟκ Θοδωρε το ειδα αλλα αυτο δεν καταλαβα.
-
Φορτιση μπαταριας
Χρησταρα φορτιστη για 9vολτες τον πηρα 10 ευρω και φορτιζει 2 ταυτοχρονα , 2 πακετα τσιγαρα ειναι τι μπερδευεσαι με κυκλωματα , εκτος βεβαια αν εννοεις αλλο ειδους 9βολτες !
Ετσι ειναι Βαγγελη αλλα το εχω πει αν δεν παρει μπροστα το κολιτιρι τα βραδια η με την γυναικα θα μαλονω η στο καφενειο για τσιπουρο θα ειμαι χαχαχαχαχαχα και μην ξεχνας τοσα υλικα τι να τα κανω ασε που οταν κατι το κανεις εσυ εχει αλλη αισθηση φορτιζει καλητερα χιχιχιχιχιχιχι
-
Φορτιση μπαταριας
Φιλε, δες λιγο εδω
http://sv1bsx.50webs.com/charger/charger.html
Δεν σε ενδιαφερει η ταση , μονο το ρευμα , εσενα αν η μπαταρια σου ειναι 200mA , τοτε για κανονικη φορτιση πρεπει να την φορτιζεις
με 20mA, για 8 ωρες, για πιο γρηγορα αυξανεις το ρευμα φορτισης, πχ με 40mA σε 4 ωρες, απλα να προσεχεις να μην ζεσταθει η μπαταρια,
γιατι αμα παραζεσταθει την εχασες. Για nicd και nimh ισχυουν αυτα. -
Φορτιση μπαταριας
Ετσι ειναι Βαγγελη αλλα το εχω πει αν δεν παρει μπροστα το κολιτιρι τα βραδια η με την γυναικα θα μαλονω η στο καφενειο για τσιπουρο θα ειμαι χαχαχαχαχαχα και μην ξεχνας τοσα υλικα τι να τα κανω ασε που οταν κατι το κανεις εσυ εχει αλλη αισθηση φορτιζει καλητερα χιχιχιχιχιχιχι
Afoy εχεις υλικα περισευμα δεν μπορουμε να φτιαξουμε ενα μαραφετι να βαραει μονο σιδερα απο κανα 2-3 μ αποσταση και το σημα του να διαπερναει 30-40 ποντους πετρες μιας και εχω κατι δουλειες με σιδερενια κουτακια σκεπασμενα με πετρες ?
-
Φορτιση μπαταριας
δωσε κατευθειαν 12 volt! Δεν παθαινει τιποτα
Εαν δεν ζεσταθουν οι μπαταριες δεν φορτιζουν….....κανονας.....μονο η lipo θελουν προσοχη ....ολες οι αλλες ειναι απλες,χιχιχιχι Βαρα και 14 volt εαν θες....δεν καιγεται τιποτα...μονο το σπιτι,χιχιχιχαχαχαχα εση πας να τον καψεις το φιλο μου .
το πολυ , πολυ να κανει πραφ η μπαταρια και αμα σκαση Χρηστο την αναπνοη σου κληστη οταν πας να την βγαλεις απο το ρευμα , οχι σαν και μενα που
τραβηξα την τζουρα μου απο τον καπνο της και ημουνα μια μερα γκολ .
στην 12ρα εβαλα με φωρτηστη κυλιομενου ρευματος αντι 13,8 - 14 απο στραβομαρα της εριξα 22 , στης 5 ωρες εκανε μπαμ εκτος που ελιωσε εξω .