Στο καναλι ALPHA παιζει εδω και μια ωρα πολλη σαπιλα το πολιτικο συστημα.
Κοπριτες ολοι τους.
-
ΑΥΤΟΨΙΑ
@TSAPI.:
μιλας για τα καμαρια μας??? τους λεβεντες μας??? τους εβεργετες μας?? δεν ντρεπεσε λιγο?? τα καλυτερα παιδια ειναι, μας αφηνουν και περνουμε μεχρι και ανασα χωρις να πληρωνουμε οξυγωνο!! και συ τους λες κοπριτες??
ξεχασες το , σωτηρες μας .
-
ΑΥΤΟΨΙΑ
αυτοι βλεπουν πολυ πιο μπροστα παιδες.μια γλειφανε το πασοκ μια τη ΝΔ τωρα που δεν περναει αλλο η μπογια τους θα γλειψουν αλλου!!το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε πως θα τους δωσουμε μια κλοτσια να εξαφανιστουν?
και πως θα μηρασουν μια κλωτσια σε τοσους κ…..ο.....λους , μονο στον μπουλτοζας και 100 να φαει δεν τον κουνας ουτε ποντο .χιχιχχι
-
ΑΥΤΟΨΙΑ
Την επομενη φορα που θα ψηφησεται να σκευτητε αυτο που ειδατε εχθες,
οτι οπλοφορουν και μπορουν ανα πασα στιγμη να σε σκοτοσουν και να πουνε οτι κανουμε χρηση του βουλευτικου ασυλου διοτι δηθεν τους επιτεθηκε πρωτος το θυμα,για πολιτικους λογους.
Δευτερον να κλεβουνε αυτη τα εκατομοιρια και να δικαζονται μονοι τους.
Και τριτον να ψηφηζουν αυτη οποτε θελουν να παρουν αυξηση στον μισθο τους.Απο το 1840 μεχρι σημερα μονο δυο δικαστηκανε απο αυτα τα λαμογια,μαλλον πρεπει η υπολοιποι να ειναι καλα παιδια γιαυτο ειμαστε εδω που ειμαστε.
Ε δεν γαμι…ται πανω σε βαρκα να δουν αν κουνιεται.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
ΑΥΤΟΨΙΑ
Το βιντεο για να δουμε τα χαλια τους.
http://www.alphatv.gr/Microsites/Autopsia/Shows/24-01-2013/Αυτοψια-24-01-13.aspx
-
ΑΥΤΟΨΙΑ
θα βρω…δεν θα βρω.....θα βρω δεν θα βρω......θα βρω δεν θα βρω......θα βρω ενα αμπρι γεματο χειρομβομβιδες:8_1_221:
Το ξερεις οτι και με αυτες μπαινης στη λιστα λαγκαρτ οτι εχει σχεση με γεματο,πολλα δεν σε αφηνουν, γιαυτο αν της βρεις κοιτα να της ξεφορτοθεις και συντομα μαλιστα ξερεις που.