Μια καλη προσφορα
-
Ηλεκτρικό κολλητήρι PLS 48 B1
Μια καλη προσφορα
Χρηστο δεν παυει να ειναι ενα φτηνιαρικο κολλητηρι.
Για καποιον που το δουλευει αρκετα αυτο δεν κανει ουτε για δευτερο. Ενα καλο κολητηρι πρεπει να ειναι εργονομικο στο πιασιμο, να εχει σταθερη βαση να μην γλυστραει, να εχει πολυ μαλακο καλωδιο ωστε να μην σε τραβαει αυτο οπου θελει, να εχει κουμπωτη και οχι βιδωτη μυτη, η μυτη του να ειναι κεραμικη, η διαφορα δυναμικου μυτης-γης να ειναι ελαχιστη (<5μV) κλπ…κλπ. -
Εχεις δικαιο Γιωργο αλλα ποσα εχουμε παρει με 5,6,7 ευρω κολλητιρια της πλακας δεν το συγκρινω με καποιο της Weller αν και αυτο φαινετε απο την τιμη τους αλλα και το ποιο φτηνο με σταθμο εχει κανα εικοσαρικο νομιζω.
Απλα ας υπαρχει σε μια ακρη σε περιπτοση που χαλαση το ενα να εχουμε αλλο.Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
@Geo:
Χρηστο δεν παυει να ειναι ενα φτηνιαρικο κολλητηρι.
Για καποιον που το δουλευει αρκετα αυτο δεν κανει ουτε για δευτερο. Ενα καλο κολητηρι πρεπει να ειναι εργονομικο στο πιασιμο, να εχει σταθερη βαση να μην γλυστραει, να εχει πολυ μαλακο καλωδιο ωστε να μην σε τραβαει αυτο οπου θελει, να εχει κουμπωτη και οχι βιδωτη μυτη, η μυτη του να ειναι κεραμικη, η διαφορα δυναμικου μυτης-γης να ειναι ελαχιστη (<5μV) κλπ…κλπ.Έτσι ακριβώς όπως τα λέει ο Γιώργος είναι εάν το δείτε ζωντανό και το πιάσετε στα χέρια σας θα αλάξετε γνώμη, είναι για κάποιον που θα το χρησιμοποιήσει ελάχιστα τι επειδή είναι φτηνό δεν έχει καμία σχέση με τα κανονικά κολητήρια Weller Jbc κλπ.
-
ναι αλλα κανουν αυτα τα φτηνα για κατι φτιαξιματα σε πλαστικα αλλο πραγμα και χωρις να σκεφτεσε μην χαλαση
εχω 2 ANTEX με 7 ευρω η μυτη,το βαζω στα πλαστικα?
η σε κανενα χαλασμενο δυναμο,η να το παρω μαζι μου στην δουλεια?
δεν σφαξανε,φθηνιαρικα μιας χρησεως και ειμαστε σπεσιαλ -
Παρη, ναι για πλαστικά συμφωνω ή ακομα για να χρησιμοποιηθει η βαση και το ρυθμιστικο για καποιο αλλο κολλητηρι. Βασικά το μοναδικο του μειονεκτημα ειναι η μυτη , η οποια ειναι σαν μια απλη προκα !
Baσιλη ακομα και η βαση φοβαμαι πως βγαζει 230V και οχι 24. Πριν μερικα χρονια ειχα παρει ενα παρομοιο για την βαση του (οχι ρυθμιζομενη) και για δευτερο μεχρι να ερθουν οι μυτες του JBC και ΑΝΤΕΧ που ειχα παραγγειλει. Την πρωτη μερα γεμισα τη βαση με αμμο γιατι ηταν πολυ ελαφρια και αλλαζε θεση. Το καλωδιο ηταν σκληρο σαν ματσουκι, Η μυτη δεν περιγραφεται ασε να μην μιλησουμε για αντιστατικοτητα… Επειδη αργησαν οι μυτες να ελθουν δεν αντεξα και εδωσα 100κατι ευρωπουλα και πηρα αλλο. Οπως λεει και ο Παρης το βγαζω εξω μονο για κανενα πλαστικο....
-
θα το στειλεις αδιαβαστο….......!!!!!!!!!
δεν θα σου αρεσει .....πιο πολλη θα σε βολεψουν τα απλα.........γιατι δεν περνεις εναν σταθμο κολλησης, αποκολλησης,θερμου αερα??? ενα 70 εχουν......για εμας!!Βρε θα παρω ενα καλο αλλα ποτε χαχαχαχαχαχαχαχα για δωσε λινκ να δουμε τωρα ας βολευτουμε με τον 10ευρω οπως λεει και ο παππουλης για τρυπες στα κουτια καλο ειναι χαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!