Μηπως και στην ευρωπη στησαμε εποπτες χεχεχεχεχεχεχε
Εσεις κλαιγατε για την συνεργασια μερκελ σαρκοζι μηπως τα ξεχασες.χαχαχαχαχαχαχα
ΠΑΟΚ
Τελος απο εδω και περα θα γραφεται εδω.
Ενα μονο μου αρεσε σημερα
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ
Το ακους γαυρακι εδω θα γραφεις απο σημερα.
Και 10 ευρω + στην μιζα.Αλλα τι να σου κανει και ο ΠΑΟΚ οταν ο σενιορ κτηνιατρος πινει δευτερη βοτκα,φυσιολογικο δεν ειναι να σε παει στραβα.
Εγω του ειπα πρωτα βοτκα και μετα καφε τιποτα περισοτερο αλλα να τα ποτελεσματα.Παλη ΠΡΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!
Χρηστο έχω μια απορία τη σχέση έχει ο μεγας Αλέξανδρος με τον παοκ μπορεις να μου εξηγήσεις
ΠΑΟΚ
Χρηστο έχω μια απορία τη σχέση έχει ο μεγας Αλέξανδρος με τον παοκ μπορεις να μου εξηγήσεις
Οχι ρε γαμ.το και αυτος ΠΑΟΚ ειτανε χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εδω με πιανεις αδιαβαστο Πανο.
Αυτος καβαλουσε τον Βουκεφαλα και εμεις τον γαυρο.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Για λεγε.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
ΠΑΟΚ
Πανο μπορεις να μου τα στειλεις σε καλητερη αναλυση να τα δειξω σε ενα φιλο ο οποιος ειναι τρελαμενος παοκ.?
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."
ΠΑΟΚ
@gate:
Σου αρεσε ε?
Θα τα πουμε τουμπα
Αν μου αρεσε ασε ασε τοσο γελιο πρωτη φορα.χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εκεινο τον ντιογκο τι τον φερατε χαχαχαχαχαχαχαχα μονος με ανοιχτη εστια ,χαχαχαχαχαχα αλλα και ο τοροσιδης να ζηταει πεναλτι στο 90 αλλα τετοιοι εισται ολο κλαιτε μπας και νηκησετε χαχαχαχαχαχαχαχα
ΞΑΝΘΗ ΞΑΝΘΗ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
ΠΑΟΚ
Αν μου αρεσε ασε ασε τοσο γελιο πρωτη φορα.χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Εκεινο τον ντιογκο τι τον φερατε χαχαχαχαχαχαχαχα μονος με ανοιχτη εστια ,χαχαχαχαχαχα αλλα και ο τοροσιδης να ζηταει πεναλτι στο 90 αλλα τετοιοι εισται ολο κλαιτε μπας και νηκησετε χαχαχαχαχαχαχαχα
ΞΑΝΘΗ ΞΑΝΘΗ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Ολοκαθαρα πεναλντι και τα δυο και του Ντιογκο και του Τοροσιδη
Αλλα ετσι ειναι μια ζωη μας στηνουν αγωνες
Δε πηραζει το πρωταθλημα παλι δικο μας ειναι
ΠΑΟΚ
οταν χανετε ολα σας φταινε και ειναι στημενα.ενω εσεις δεν εχετε στησει ποτε παιχνηδι .
Αυτη μονο γιαφκες και οπλοστασια στηνουν ειδες σημερα 228 ατομα συλαβανε δεν πιγενανε στο γηπεδο αυτη πολεμο πηγανε να κανουνε.
Που μετα ο διατητης να μην ειναι με το μερος τους,γαυρακια ξερω εγω τι θελετε,να σας αμολοισουν μεσα στην τουμπα και μετα να δειτε τι εχετε να παθετε.χαχαχαχαχαχαχαχαχα που σε τσουζι που σε ποναει και ξυλο.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ΠΑΟΚ
Αυτη μονο γιαφκες και οπλοστασια στηνουν ειδες σημερα 228 ατομα συλαβανε δεν πιγενανε στο γηπεδο αυτη πολεμο πηγανε να κανουνε.
Που μετα ο διατητης να μην ειναι με το μερος τους,γαυρακια ξερω εγω τι θελετε,να σας αμολοισουν μεσα στην τουμπα και μετα να δειτε τι εχετε να παθετε.χαχαχαχαχαχαχαχαχα που σε τσουζι που σε ποναει και ξυλο.χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Θα φερουμε και το οπλοστασιο κοντα
χαχαχαχαχαχα
ΠΑΟΚ
οταν δεν εχεις α…...ακαι δεν μπορεις να υπερασπιτης τον εαυτο σου χρησιμοποιις αλλα μεσα για να δηξεις την μαγκια σου .γαυρεεεεεεεεεε ασε και κανα δωλομα απιαστο γαυρο καθε μερα ασε να πιασουμε και καμια τσιπουρα.αχαχαχαχαχχαχαχαχχαααα