Επεσε στα χερια μου μια πλακετα εξωτερικης μοναδας απο SAMSUNG AQV12e ,και εχει σκασει ενα ολοκληρωμενο (απο σαμιαμιδι που περπατησε στην πλακετα)Εχει κανεις ψυκτικος γνωση για αυτη την πλακετα( VIVALDI1 PCB-00740A) να μου δωσει το νουμερο του IC γιατι λειπει κοματι απο πανω και δεν μπορω να δω τι ειναι.Λιγο που το εψαξα μαλλον ειναι PWM controller .Eiναι με 8 ποδια (σαν 555) και ειναι πριν απο ενα μετασχηματιστη μικρο και μετα απο ενα optocoupler(P181)Ειναι το IC 11 στην πλακετα.Αν βοηθησει καποιος ειμαι υποχρεος.
-
SAMSUNG αιρ κοντισιον βοηθεια
-
Ενότητες 8-9-10: http://dvmdownload.com/previously-so…e%20Manual.pdf
Ευχαριστω φιλε skag αλλα αυτο το εχω δει.Μοιαζει η πλακετα αλλα δεν ειναι ιδια.Απ αυτο ειδα για το IC 11 οτι ειναι pwm, αλλα το TOP243 που φοραει εχει κενο στο 6 ποδαρακι (ειναι με 7 ποδια) ενω το δικο μου εχει κανονικα 8.
Παντως σ ευχαριστω που ασχοληθηκες.Το μονο νουμερο που εχει μεινει ειναι ενα 1 στο τελος της πρωτης σειρας.Μονο αν υπαρχει ιδια πλακετα στα χερια καποιου θα βρω ακρη.
-
δυσκολο μυρμιδονα ,στην εξωτερικη μοναδα ,ομως εχει καπου αγνωστο ,για τα samsung που. το σχηματικο ολοκληρο του κυκλωματος οποτε εκει θα βρεις την ακρη σου σηνυθως ειναι κολημενο . εσωτερικα της μοναδας.
συνηθως εχουν το κυκλωματικο το χονδρικο και οχι της πλακετας αναλυτικα με τιμες εξαρτηματων.