Βρε παιδιά. Ωραία. Έγινε ένας ολόκληρος χαμός πάλι και μια φασαρία που κατέληξε σε μπαναρίσματα σήμερα, για το αν αυτό το Αμερίκιο είναι επιβλαβές ή όχι για τον οργανισμό του ανθρώπου. Και ωραία, βγάζουμε το συμπέρασμα ότι δεν είναι επιβλαβές. Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα λόγια του Νίκου του Μυρμιδόνα, ή του egeo, ή του Απόγονου. Όμως το θέμα θα έλεγα ότι πρέπει να επικεντρωθεί στην ουσία του που είναι τί προσφέρει αυτό το υλικό πάνω στη βέργα μας. Δηλαδή πώς προκαλεί ιονισμό του δείγματος, (ή μήπως του αέρα του θαλάμου και όχι του δείγματος), και πώς αυτός ο ιονισμός θα συνδεθεί με το υποτίθεται <<φορτισμένο πεδίο>> γύρω από το θαμμένο μέταλλο λόγω φαινομένου μπαταρίας και θα είναι τόσο δυνατή η έλξη ώστε να στρέψει τη βέργα στον στόχο.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι γενικά αυτή η θεωρία του ιονισμού σε μια βέργα, έχει πολλά κενά. Όλοι ασχολούμαστε μ' αυτή, αλλά πού είναι η θεωρία πίσω από όλη αυτή την τεχνική?
-
Αμερικιο 241
-
Αμερικιο 241
Βρε παιδιά. Ωραία. Έγινε ένας ολόκληρος χαμός πάλι και μια φασαρία που κατέληξε σε μπαναρίσματα σήμερα, για το αν αυτό το Αμερίκιο είναι επιβλαβές ή όχι για τον οργανισμό του ανθρώπου. Και ωραία, βγάζουμε το συμπέρασμα ότι δεν είναι επιβλαβές. Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα λόγια του Νίκου του Μυρμιδόνα, ή του egeo, ή του Απόγονου. Όμως το θέμα θα έλεγα ότι πρέπει να επικεντρωθεί στην ουσία του που είναι τί προσφέρει αυτό το υλικό πάνω στη βέργα μας. Δηλαδή πώς προκαλεί ιονισμό του δείγματος, (ή μήπως του αέρα του θαλάμου και όχι του δείγματος), και πώς αυτός ο ιονισμός θα συνδεθεί με το υποτίθεται <<φορτισμένο πεδίο>> γύρω από το θαμμένο μέταλλο λόγω φαινομένου μπαταρίας και θα είναι τόσο δυνατή η έλξη ώστε να στρέψει τη βέργα στον στόχο.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι γενικά αυτή η θεωρία του ιονισμού σε μια βέργα, έχει πολλά κενά. Όλοι ασχολούμαστε μ' αυτή, αλλά πού είναι η θεωρία πίσω από όλη αυτή την τεχνική?Εδω δεν μπορω να σου απαντησω διοτι δεν γνωριζω τι μπορει να προσφερει πανω στην βεργα. Το κειμενο που ανεβασε ο Ρωσος (με τον διδακτορ του Α.Π.Θ)εξηγει πως μπορει να βοηθησει παντως,εαν συνδεσεις τα κομματια το τι εννοει και για ποιον λογο….
Το μπαναρισμα εγινε διοτι μελος...εβρισε αλλο μελος. ΑπλαΌλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
-
Αμερικιο 241
Σκεψου αυτο που ανεβασε ο Νικος ο Ρωσος για το αλεξικεραυνο.Ποια η θεωρια για το τραβηγμα του κεραυνου;Kατι αναλογο ισως γινει και σε ιοντικη ακτινοβολια που πηγαζει απο μεταλλο.Πυκνωμα γυρω απ την βεργα καποιων αντιθετων ιοντων,που ισως την βοηθησει στον εντοπισμο.Μια αποψη ειπα οχι απαραιτητα εφαρμοσιμη.
-
Αμερικιο 241
Σκεψου αυτο που ανεβασε ο Νικος ο Ρωσος για το αλεξικεραυνο.Ποια η θεωρια για το τραβηγμα του κεραυνου;Kατι αναλογο ισως γινει και σε ιοντικη ακτινοβολια που πηγαζει απο μεταλλο.Πυκνωμα γυρω απ την βεργα καποιων αντιθετων ιοντων,που ισως την βοηθησει στον εντοπισμο.Μια αποψη ειπα οχι απαραιτητα εφαρμοσιμη.
Το ίδιο αποτέλεσμα δε θα έκανε και μια υψηλή τάση κανα δυο χιλιάδες βόλτ πάνω στη βέργα? Και θα ήταν και σίγουρα ακίνδυνη (εκτός κι' αν άγγιζες τη βέργα).
-
Αμερικιο 241
Σασ πληροφορω οτι σε πολλα επωνυμα μαρκετ που εγιναν πριν δεκα χρονια και παλιοτερα οι ανιχνευτουληδες που κρεμονται πανω απο αυτα που τρωμε ειναι ιονισμου.Αν η ραδιενεργεια του στοιχειου διαχεεται βοηθεια μας.(εκανα συντηρηση σε αρκετα και εχω γνωση αυτων που λεω)
Οι ανιχνευτές καπνού μπορεί να μην έχουν τόσο επικίνδυνα επίπεδα ραδιενεργειας, (ειδικά τοποθετημενοι εκει που ειναι) αλλά για μενα υπάρχει θεμα και αρχίζει όταν κάποιος παίρνει ενα ανιχνευτή και αφαιρεί το Αμερικιο.
Είναι πολύ μικρο και προορίζεται για μια συσκευή χεριού που θα δουλεύεται (βεργες).
Έχει πιο πολλες πιθανότητες να ξεκολλήσει και να χαθεί κάποια στιγμή.
Μπορεί από τον 2ο κάτοχο τον τριτο, εναν ασχετο ή ενα παιδί.
Στον τοίχο η στην οροφή μέσα στον ανιχνευτή καπνού δεν πάει πουθενά αν δεν το πειράξεις… -
Αμερικιο 241
δεν προορίζεται σε 2ον ή 3ον, ένα είναι για εμένα και ένα για τον Νίκο τον Μυρμιδώνα (ο οποίος και απέστειλε και τα 2 σερσοράκια καπνού) :15_8_217:
τα προβλήματα τα ξέρουμε, ο Νίκος θα βγάλει μαλλια :36_1_60: και εγώ θα αρχίσω να κυνηγώ μελαχρινές :11_6_206:
Σοβαρά τώρα, εσύ ίσως είσαι και πιο γνώστης από εμάς, το στοιχείο περιορίζεται από ορείχαλκο 3mm (χαλκό με μολύβι δηλαδή) και από καθαρό μολύβι 2,5 mm
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Αμερικιο 241
@wolf:
Χρόνος και χρήμα…... είναι εκ διαμέτρου αντίθετα και χλωμό έως αδύνατο να συνυπάρξουν.
μεταφυσικοι λενε οτι το χρημα ειναι ενεργεια και σαν ενεργεια συνεχεια παραγει χρημα στα σωστα χερια.τωρα για να υπαρξει ενεργεια χρειαζοντε διαστασεις <για τους μεταφυσικους ειναι πολλες αναλογα με το σταδιο που εισαι>μια διασταση ο χρονος ο οποιος εχει μεσα του την ενεργεια/χρημα αρα σφιχτα μαζι σαν πατερας και γιος και οχι εκ διαμετρου αντιθετα.αλλα τι λεω τωρα εχεις χρημα δεν εχεις χρονο να το ξεκοκαλισεις.εχεις χρονο δεν εχεις χρημα.αρα ερχομαι παλι στα λογια σου εκ διαμετρου αντιθετα τα δυο.τελικα σημερα δεν θα ανεβω επιπεδο,ισως αυριο.την καλημερα μου σε ολους.
Οι κοιμισμενοι ειναι εργατες και συνεργοι σε αυτα που γινονται στον κοσμο.ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ