Την προηγουμενη εβδομαδα ,στο Βολο σε βραχωδη περιοχη του Πηλιου ,με ιστορια αρκετη,39χρονος επεσε κανοντας "ορειβασια".Ακουστηκε οτι υπηρχαν μηχανηματα ,και εγινε παρακληση για να μην ερθει αστυνομια.Στην παρεα υπηρχε και γυναικα.Προσοχη γιατι οι μαγκιες πληρωνονται.Ευτυχως το παλικαρι εσπασε μονο ποδι.
Επισημαινω οτι η πληροφορια δεν ειναι εξακριβωμενη.''Ακουστηκε " ,αλλα οπου καπνος….............
-
Ατυχημα
-
Ατυχημα
@Hfaistos-69:
Νικόλα αυτός που έδειχνε η TV ?? το είδα αλλά δεν πήγε το μυαλό μου το τσέκαρες και είναι όντως έτσι ?? Και γιατί τον αφήσαν μόνο του και καλά ότι ευτυχώς που είχε το κινητό μαζί του και ειδοποίησε βοήθεια αλλιώς θα τον τρώγαν τα τσακάλια
Εχεις δει κανενα σωστο ορειβατη ,να κανει αναριχηση μονος του;Απλα δεν εκανε αναριχηση.Τωρα ποιοι ηταν μαζι του κι αν εφυγαν για ευνοητους λογους ,δεν εχω ενημερωση.Παντως στην Αλυκοπετρα παιζουν πολλα .Εκει ηταν ολες οι σκοπιες των ανταρτων ,για να ελεγχουν το μπροστα περασμα απο Αγρια,και πανω, .
-
Ατυχημα
Εχεις δει κανενα σωστο ορειβατη ,να κανει αναριχηση μονος του;Απλα δεν εκανε αναριχηση.Τωρα ποιοι ηταν μαζι του κι αν εφυγαν για ευνοητους λογους ,δεν εχω ενημερωση.Παντως στην Αλυκοπετρα παιζουν πολλα .Εκει ηταν ολες οι σκοπιες των ανταρτων ,για να ελεγχουν το μπροστα περασμα απο Αγρια,και πανω, .
Αυτός είπε ότι έκανε πεζοπορία και γλύστρισε τι να πώ, που να βγάλεις άκρη
-
Ατυχημα
Αν υπαρχει ο καταλληλος εξοπλισμος και τηρουνται οι κανονες ασφαλειας δεν πεφτεις ποτε… μιλαω εκ πειρας.
Η μοναξια εχει το τιμημα της οσα μετρα και να παρεις.Ενα ισχαιμικο επεισοδιο με ζαλαδα η μια υπογλυκαιμια η μια ορθοστατικη υποταση δεν προβλεπονται ποτε.Κι εγω βουταω μονος ,δεν φοβαμαι μην πνιγω,τον οργανισμο μου φοβαμαι μην με προδωσει καποια στιγμη.
-
Ατυχημα
Η μοναξια εχει το τιμημα της οσα μετρα και να παρεις.Ενα ισχαιμικο επεισοδιο με ζαλαδα η μια υπογλυκαιμια η μια ορθοστατικη υποταση δεν προβλεπονται ποτε.Κι εγω βουταω μονος ,δεν φοβαμαι μην πνιγω,τον οργανισμο μου φοβαμαι μην με προδωσει καποια στιγμη.
Ετσι οπως το θετεις συμφωνω μαζι σου Νικο, ετσι ειναι…
PS
-
Ατυχημα
Ετσι οπως το θετεις συμφωνω μαζι σου Νικο, ετσι ειναι…
Αστα να πανε,με τρωει οχι για μενα αλλα για τον μικρο.Σιγα σιγα το μειωνω και σκεφτομαι να παρατησω την μοναξια.Μεγαλωσα κι ολας φιλε και δεν λεει .Ετσι κι αλλιως ψαρια εχω χορτασει ,δεν πουλαω ετσι δεν αξιζει το ρισκο.
Ουτε για ψαχτηρι θα πηγαινα μονος κι ασ ηταν σιγουρη 100% η δουλεια.Καλυτερα τα μισα παρα να σε φανε τα τσακαλια που ειπε κι ο Κωστας.