-
Παμε στοιχημα και αλλα τζογαδορικα,προτασεις
Ειναι καλο συστημα ,αρκει να εχεις λεφτα γιατι διπλασιαζεις συνεχεια.Παιζεις την ιδια ομαδα ,κατα προτιμηση Β Γαλλιας που ειναι επιρεπης στην ισσοπαλια,και παιζεις για Χ.Αν δεν βγει διπλασιαζεις και ουτω καθ εξης.Οταν κανει Χ παιρνεις το πονταρισμα σου στο τριπλασιο.Θελει ομως λεφτα γιατι αν σε τραβηξει πανω απο 7 φορες θα γονατισεις.Μπορεις να το παιξεις μονο δικτυακα για μονο αποδεκτο και υπαρχει ενα θεμα μην ανεβει πολυ το πονταρισμα με τους διπλασιασμους και σε βγαλει εξω αποκαποιο οριο που δεχονται οποτε την εφαγες.
Αγαπητε μυρμιδονα….(αν ειπαμε και καμια κουβεντα παραπανω..ψωμι κ αλατι)αυτο το συστημα ειναι θανατος.....θελει ΚΕΦΑΛΑΙΟ αυτοσυγκρατηση και τυχη........καποτε παιζαμε συνεταιρικα οχι μια ομαδα αλλλα πολλες(μονα σημεια)...........θυμαμαι μια ομαδα ειχε 1+μισο χρονο να κανει ισοπαλια.....μας ειχε @@@@@.
Επισης μια παρατηρηση στα β ιταλιας β γαλιας οι αποδοσεις πεφτουνε σιγα σιγα........ 2.85-2.65 δεν ειναι 3+ οποτε δεν βγαινει ο λογαριασμος.....
Παρολα αυτα να μη φανω αρνητικο αλλα επιφυλακτικος...σου ευχομαι καλη επιτυχια..... -
το συστημα με τα χ το μελεταω απο περσι, φετος το ξεκινισα, μολις βρω χρονο θα κανω μια λεπτομερη αναλιση και θα ανεβασω στατιστικα. τη μπορη να αποφερη βαση πονταρισματος και τη μπορη να χασης.
ειναι αρκετη οι παραγοντες που πρεπει να υπολογιστουν οσο απλο και αν ακουγετε αχρικα. -
Αγαπητε μυρμιδονα….(αν ειπαμε και καμια κουβεντα παραπανω..ψωμι κ αλατι)αυτο το συστημα ειναι θανατος.....θελει ΚΕΦΑΛΑΙΟ αυτοσυγκρατηση και τυχη........καποτε παιζαμε συνεταιρικα οχι μια ομαδα αλλλα πολλες(μονα σημεια)...........θυμαμαι μια ομαδα ειχε 1+μισο χρονο να κανει ισοπαλια.....μας ειχε @@@@@.
Επισης μια παρατηρηση στα β ιταλιας β γαλιας οι αποδοσεις πεφτουνε σιγα σιγα........ 2.85-2.65 δεν ειναι 3+ οποτε δεν βγαινει ο λογαριασμος.....
Παρολα αυτα να μη φανω αρνητικο αλλα επιφυλακτικος...σου ευχομαι καλη επιτυχια.....Η τυχη ειναι βασικο.Εγω πλεον δεν παιζω για μεροκαματο αλλα για μεγαλη αρπαχτη.Ημιχρονα -τελικα συστημα 2-4 η 2-4-5.Το σαββατο πηρα τριαδα (τρεις δυαδες)εχασα ενα τελικο και αρκετα χιλλιαρικα.
-
ΛΟΙΠΟΝ….θα σας ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ενα ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΧΑΣΤΟ!!!
ΝΑΙ οπως το ΛΕΩ......
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ειναι ενα συστημα που εχει μονο ΟΒΕΡ........τιποτα αλλο......
Διαλεγουμε οβερ για πολλους λογους...... ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ειναι οτι μπορεις να εισαι ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ σε ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ απο το πρωτο ημιχρονο...δε χρειαζεται να σου βγει η ψυχη να τελειωσει το ματς.
ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ 5 ΟΒΕΡ με αποδοση 2 και πανω με μεσο ορο το 2.2 περιπου............
Παιζουμε με συτημα 2 το οποιο ειναι 10 στηλες και βαζουμε 5 ευρω τη στηλη...συνολο 50 ευρω..
ΜΕΤΑ την ιδια 5αδα τη ριχνουμε σε αλλο δελτιο καρφωτη με 10 ευρω.....
ΣΥΝΟΛΟ 60 ΕΥΡΩ.......
καθε 2αδα εχει αποδοση 4,84Χ5 ευρω=24.20
ΑΡΑ με ΜΙΑ 2αδα εχουμε αποδοση 24,20 ευρω αρα χασουρα 35.80..............ΝΑ σημειωσω εδω οτι καλυτερα να παρουμε επιστροφη καποιων χρηματων παρα ΜΗΔΕΝ κουλουρι.....
ΤΟ ΖΟΥΜΙ ειναι οτι ακομη και οι ασχετοι ΕΧΟΥΝΕ 50% προβλεψη η ΤΥΧΗ οποτε παμε στο ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ οπου πιανουμε 3 σημεια στα 5 οποτε εχουμε 3 ΔΥΑΔΕΣ........που εχουνε αποδοση 3Χ4.84Χ5=72.60...αρα ΚΕΡΔΟΣ 12 ΕΥΡΩ........
ΠΑΜΕ τωρα στα 4 σημεια σωστα........ειναι 6 2ΑΔΕΣ οποτε μιλαμε για 6Χ24,20=145.20...............ΑΡΑ ΚΕΡΔΟΣ 85.20 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
ΠΟΣΟΙ απο εσασ δεν εχετε ΧΑΣΕΙ για 1 ΜΑΤΣ???
ΟΛΟΙ!!!!!!!
ΣΤΑ 5 σωστα σημεια ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ......γιατι εχουμε τη ΚΑΡΦΩΤΗ 5ΑΔΑ και 10 2ΑΔΕΣ!!!!
ΔΗΛΑΔΗ....5ΑΔΑ με αποδοση 51.53Χ10 ευρω=515 ΕΥΡΩ!!!!και 10 2ΑΔΕΣχ24.20=242 ΕΥΡΩ
515+242=757 ΕΥΡΩ!!!!!!ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ κ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.........δοκιμαστε το και ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ οτι ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΕΤΕ!!!! -
ΝΑΙ οπως το ΛΕΩ......
Διαλεγουμε οβερ για πολλους λογους...... ΕΝΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ειναι οτι μπορεις να εισαι ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ σε ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ απο το πρωτο ημιχρονο...δε χρειαζεται να σου βγει η ψυχη να τελειωσει το ματς.
Παιζουμε με συτημα 2 το οποιο ειναι 10 στηλες και βαζουμε 5 ευρω τη στηλη...συνολο 50 ευρω..
ΣΥΝΟΛΟ 60 ΕΥΡΩ.......
ΑΡΑ με ΜΙΑ 2αδα εχουμε αποδοση 24,20 ευρω αρα χασουρα 35.80..............ΝΑ σημειωσω εδω οτι καλυτερα να παρουμε επιστροφη καποιων χρηματων παρα ΜΗΔΕΝ κουλουρι.....
ΤΟ ΖΟΥΜΙ ειναι οτι ακομη και οι ασχετοι ΕΧΟΥΝΕ 50% προβλεψη η ΤΥΧΗ οποτε παμε στο ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ οπου πιανουμε 3 σημεια στα 5 οποτε εχουμε 3 ΔΥΑΔΕΣ........που εχουνε αποδοση 3Χ4.84Χ5=72.60...αρα ΚΕΡΔΟΣ 12 ΕΥΡΩ........
ΠΑΜΕ τωρα στα 4 σημεια σωστα........ειναι 6 2ΑΔΕΣ οποτε μιλαμε για 6Χ24,20=145.20...............ΑΡΑ ΚΕΡΔΟΣ 85.20 ΕΥΡΩ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!
ΟΛΟΙ!!!!!!!
ΣΤΑ 5 σωστα σημεια ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙ......γιατι εχουμε τη ΚΑΡΦΩΤΗ 5ΑΔΑ και 10 2ΑΔΕΣ!!!!
515+242=757 ΕΥΡΩ!!!!!!ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ κ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.........δοκιμαστε το και ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ οτι ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΕΤΕ!!!!φιλε μιπος θα ηταν καλιτερο αν το επαιζες με χ?
μια δυαδα σε χ σου δινη ολο το πονταρισμα πισω αν πιασης 3 περνης 100 κερδος βαζης και ενα 4-5 επι 6 για το δεκαρικο που πεζης ξερο και εισαι αρχοντας.
ετσι κιαλιος μιλαμε για μακροπροθεσμο και υπομονη, οποτε αν το πονταρης καθε σ/κ 4 φορες το μηνα μια τριαδα και μια δυαδα τα περνης ολα πισω και μετα με λιγη τυχη βγαινη καλο μεροκαματο.
καλοπροερετα. -
φιλε μιπος θα ηταν καλιτερο αν το επαιζες με χ?
μια δυαδα σε χ σου δινη ολο το πονταρισμα πισω αν πιασης 3 περνης 100 κερδος βαζης και ενα 4-5 επι 6 για το δεκαρικο που πεζης ξερο και εισαι αρχοντας.
ετσι κιαλιος μιλαμε για μακροπροθεσμο και υπομονη, οποτε αν το πονταρης καθε σ/κ 4 φορες το μηνα μια τριαδα και μια δυαδα τα περνης ολα πισω και μετα με λιγη τυχη βγαινη καλο μεροκαματο.
καλοπροερετα.Θες να σου δινω εγω καθε ΣΑΒ/κο 10 οβερ και εσυ να μου δινεις 10 ΧΙΝΑΡΙΑ??
Θα δεις οτι σε 2 μηνες θα ειμαι συντριπτικα πιο αποτελεσματικος….απο εσενα....οχι γιατι ειμαι πιο εξυπνος-μαγκας κ.λ.π
Ειναι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ.......ΕΓΩ ζηταω ΟΒΕΡ η ΑΝΤΕΡ με πιθανοτητες τυχαιας επιλογης 50-50...........
ΕΣΥ ζητας 1-χ-2 δηλαδη 33.33%-33.33-33.33
ΔΗΛΑΔΗ εχω περισσοτερες πιθανοτητες για λιγοτερα ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ κερδη........ενω εσυ προτεινεις ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕ΅Σ πιθανοτητες για περισσοτερα αλλα ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ κερδη...... καλυτερα παρε λαικο,τζοκερ, κ.λ.π
.. -
παιδια για πειτε καμια ιδεα για σημερινους αγωνες Ημιχρονο τελικο. επαιξα εχθες τρεις ομαδες (απο τυχη δεν ξερω απο μπαλα) και επιασα τις δυο και την μια στον τελικο μονο την εχασα στο ημιχρονο. 5500 ηταν. και μου καλοαρεσε… για πειτε καμια ιδεα .. Η/Τ
Φιλε μανο το στοιχημα ειναι ΕΘΙΣΤΙΚΟΣ ΤΖΟΓΟΣ…...δεν υπαρχει ευκολος τροπος να βγεις νικητης με λεφτα.........αντιθετως δημιουργει προβληματα......
Κανε υπομονη 1 εβδομαδα να αρχισουνε τα πρωταθληματα γιατι τωρα παιζουνε εθνικες..και θα δημοσιευω αυτα που θα παιζω για να παιρνεις κανα μεροκαματο........
ΕΠΙΣΗΣ σου προτεινω αν αντεχει η τσεπη σου να παιξεισ ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ...κοστιζει 240 το τριμηνο και παιζεις τον ΙΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟ.......ΑΝ το κρατησεις 5 χρονια ειναι ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΙΓΟΥΡΟ οτι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ τα ΛΕΦΤΑ Σου ανα οχι να τα ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙΣ.....και φυσικα μπορει να σου κατσει και κανα 100.000 οποτε καθαρισες.....αλλα το εθνικο θελει υπομονη..ρωτα κανα ΦΙΛΟ ΣΟΥ λαχειοπωλη να σου πει......
ΜΑΚΡΥΑ απο ΣΚΡΑΤΣ-ΚΙΝΟ...ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ!!! -
παιδια για πειτε καμια ιδεα για σημερινους αγωνες Ημιχρονο τελικο. επαιξα εχθες τρεις ομαδες (απο τυχη δεν ξερω απο μπαλα) και επιασα τις δυο και την μια στον τελικο μονο την εχασα στο ημιχρονο. 5500 ηταν. και μου καλοαρεσε… για πειτε καμια ιδεα .. Η/Τ
μολις ηρθε ο λαχειοπωλης μου…...ΚΕΡΔΙΣΑ στο εθνικο!!!
Βγηκε η ΧΙΛΙΑΔΑ μου και ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΤΑ λεφτα μου πισω 240ευρω!!!!
Εχω τον αριθμο μονιμα 147202......0 .....147206 εδινε 500ευρω θα διπλασιαζα ρε γαμωτο.....
Υ.Γ Δεν δινεις 240 με τη μια....αλλα 40 καθε 3 εβδομαδες.... -
ΝΑΙ οπως το ΛΕΩ......
ΣΥΝΟΛΟ 60 ΕΥΡΩ.......
ΟΛΟΙ!!!!!!!
515+242=757 ΕΥΡΩ!!!!!!ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ κ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.........δοκιμαστε το και ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ οτι ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΕΤΕ!!!!Βαζε καθε βδομαδα 5 over με 2,2 αποδοση να δουμε το αποτελεσμα στο μηνα.
-
ΣΗΜΕΡΑ δεν μπορεσα να βρω ΟΒΕΡ με 2.10 ουτε προλαβα να τα ανεβασω εγκαιρως…..απλα βαζω τα δελτια.....καποια ματσ τα προλαβαινετε..........2ΑΔΕΣ τα επαιξα φαινεται κ τα εριξα και καρφωτα με 10 ευρω το καθε δελτιο..........παμε για τα λιγα.......βεβαια θελουμε οπωσδηποτε 3 οβερ να βγουνε για να εχουμε 3 2ΑΔΕΣ κνα παρουμε τα λεφτα πισω,,,,,,