Μπραβο myrmidona,ημουν και εγω απο τους ατυχους γιατι ειχα δουλεια και δεν ακολουθησα…κριμα και πιστευω στην συνεχεια να δικαιωθω και εγω μαζι σου αλλα και να ριξω και εγω κανα καλο!!!
καλοφαγωτα σε οσους ριξανε τα εν λογω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Παμε στοιχημα και αλλα τζογαδορικα,προτασεις
εγω τα εριξα ολλα σε ενα μονοστυλο με 0.30 και τους 1 με το διπλο σε ενα αλλο για τα 28 ευρω.
κοστος δελτιων 1.80 ευρω."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
απλα ξεχρεωσα αυτα που επεξα 3-7 επεζα και το βραδυ εσπασε ενα Χ το ειχα πληρες με 1.5 ευρω.
το βραδυνο δελτιο ητανε για 146 ευρω."It's only the mind which separates reality from truth."
το καλο δελτιο για σημερα ειναι 3-4-5 με 5 στειλες στο 5αρι για 300 ευρω.
κοστος δελτιου 6 ευρω."It's only the mind which separates reality from truth."
Επειδή δεν έχω ιδέα, γιατί πράγμα μιλάτε και θέλω να μάθω, αναφέρεσθε στο στοίχημα ;
Φίλε myrmidonas αυτό που έβαλες τι είναι ;
174 1 ;
176 X 1-1
177 X 1-1
189 2
218 X 1-1
221 1 ;
222 1 2-1
223 1 2-0
Οχι πολλα λεφτα για πονταρισμα ,σκορ 2,4, 5 και τα αλλα τριαδες η συστημα 3,4,5 με επιλογη.Οι εμβολιμες αγωνιστικες ειναι παραξενες.Τι πρέπει να κάνω για να το παίξω ;
Σ' ευχαριστώ
-
Nαι ειναι στοιχημα.Οι πρωτοι αριθμοι ειναι αγωνες του κουπονιου{ οι συγκεκριμενοι ηταν για το σαββατο που περασε }οι δευτεροι τα σημεια του καθε αγωνα 1η 2 η Χ και η τριτη στηλη ακριβες σκορ του αγωνα.Αν δεν εχεις ασχοληθει μην ξεκινας ,απ τον τζογο ολοι ειναι χαμενοι.,
-
Μιλαμε για το Στοιχημα του Οπαπ.
To πρωτο νουμερο ειναι ο Κωδικος του Αγωνα που αντιστοιχει στο Κουπονι του Οπαπ.
Το δευτερο νουμερο ειναι το Ζητουμενο αποτελεσμα - σημειο."It's only the mind which separates reality from truth."
Nαι ειναι στοιχημα.Οι πρωτοι αριθμοι ειναι αγωνες του κουπονιου{ οι συγκεκριμενοι ηταν για το σαββατο που περασε }οι δευτεροι τα σημεια του καθε αγωνα 1η 2 η Χ και η τριτη στηλη ακριβες σκορ του αγωνα.Αν δεν εχεις ασχοληθει μην ξεκινας ,απ τον τζογο ολοι ειναι χαμενοι.,
goldplus δικιο εχει μην ξεκινας, συνηθος βλεπης το ιδιο εργο
-
Ο κουβας ειναι μεγαλος και μας χωραει ΟΛΟΥΣ!
Εαν ειναι να επενδυειες 1 με 3 ευρω καθε εβδομαδα τοτε παιξε αλλα οχι παραπανω σαν αρχαριος."It's only the mind which separates reality from truth."
παρακουλουθα στο ινρερνετ την εφημεριδα 1χ2 και την matc maney δινουν καπια καλα στοιχια ειδηκα η δευτερη και ειναι δωρεαν, οχι 2,30 στο περιπτερο, το σαββατο δες την metrospor δινη καλα ματσακια και επισης το ματσ της ημερας απο τον merlin στο σαιτ stoiximatizoyme.
και το καλητερο πακουλουθα εδω, η πανιγηρουμε ολοι μαζη, η ολοι μαζη