Εγω παντος αν εμενα επαρχια η μονη λυση , ξυλολεβητα . ενα κιοσκι ξυλα , 2 κουτσουρα μεσα και αστο να καιει ολο το βραδι .
μηπος εμεις εδω με το αεριο ειναι καλυτερα
κοροιδεβουνε τον κοσμο .
πεσμενη τιμη εως να ανεβασουν την πελατια τους και τωρα εχει φθασει την τιμη του πετραιλεου .
και ο κοσμος δεν ξερει οτι του παει περισοτερο μια και το πετραιλεο εχει θερμογονο δυναμη 10.200 Kcal/kg
και το αεριο εχει 6.500 καις 1,5 φορα επανω για να πιασεις την θερμογονο δυναμη του πετραιλεου .
με λιγα λογια σ@@@@τα.
-
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟς ΛΕΒΗΤΑς
-
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟς ΛΕΒΗΤΑς
ο ηλεκτρολεβητας με κοινο νερο εχη τα μειονεκτηματα των αλλατων στο νερο
δεν εχη σχεση με τον λεβητα ιονισμου,το μονο κοινο στοιχειο ειναι οτι ειναι ενεργοβορααυτο σηγουρα Παρη τα αλατα , γιαυτο σου λει σαν συντιρηση καθε χρονο - καθαρισμος ηλεκτροδιων -
το κελιφος θα εινια βαρεου τυπου χαλκος . αλα η αντισταση του θα γινετε σαν του θερμοσυφονου , οποτε θα εχεις και μεγαλητερη καταναλωση . -
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟς ΛΕΒΗΤΑς
εχω βαλει σε πελατη ηλεκτικο λεβητα ο οποιος εχει βαλει αλλους 2 σε σπιτια του στην επαρχια και σε ερωτηση μου αν συμφερει εκανε σαν τρελος!!!μεχρι και αναλυσεις του μου εδιξε που ειχε κανει και ελεγε οτι ειναι ποιο οικονομικος απο το πετρελαιο!και αυτα περυσι το καλοκαιρι.1000 ευρω περιπου αγορα και ουτε καμιναδες δεξαμενες συντηριση και βρωμα!
-
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟς ΛΕΒΗΤΑς
Δεν έχεις άδικο Παναγιώτη!!!
αυτο με τον ιονισμό συμφέρει ειδικά αν το συνδιάσεις με καμιά ιδιωτική εταιρία ρεύματος, αυτόν τον καιρό ψάχνομαι για προμήθεια προϊόντων από το εξωτερικό να βρω καλές τιμές βλέπουμε.Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟς ΛΕΒΗΤΑς
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑΛΗΛΑ ΠΟΤΕ Ο ΗΛΕΚΤΡΗΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ
Εννοείται ότι παραλληλήζονται όλα!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟς ΛΕΒΗΤΑς
Καυστηρας υδρογονου,ιδιοκατασκευη.Μαλλον ομως θελει αποθηκευση αεριου,το δυσκολο.Εκτος κι αν γινει γεννητρια με μεγαλη παραγωγη.http://translate.google.gr/translate?hl=el&langpair=en%7Cel&u=http://davezdrazil.com/blog/2009/04/25/hydrogen-burner-prototype-details/
-
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟς ΛΕΒΗΤΑς
Μιας που ειστε τοσα πολλα μαστορια δεν κανετε κατι και σε μενα γιατι το πετραιλεο μαλλον θα ειναι ακριβω το χειμωνα αντε και ψαχνωμε για λεβητα με ξυλα.
Και ιδιοκατασκευες δεκτες.χαχαχαχαχαχαχαχαΑπογονε ελα καμια βολτα στα Σερρας αλλα μην ξεχασεις τον λεβητα να φερεις με ξυλα εεεεεεεε.χαχαχαχαχαχαχαχα οσο για εργατη θα βαλουμε τον μανιακο να τον μονταρει και εμεις θα πινουμε τσιπουρο.χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟς ΛΕΒΗΤΑς
Παντως παιδια το συστημα αυτο πρεπει να καταναλωνει πανω απο 50 με 60 κιλοβατωρες την ημερα σε μετρια κλιματα φαντασου στα ψυχρα!!Οσο για το υγρο κατι θα παιζει με την θερμοχωριτικοτητα που θα εχει και τιποτα παρανω!!Γιατι το σκετο νερακι με το που θα βγαινει απο το λεβητα με 60 βαθμους μεχρι να φτασει στο τελευταιο σωμα εχει τουλαχιστον 40.Εκτος αυτου δεν βλεπω και καποια δεξαμενη αποθηκευσης θερμοτητας κατι που κανει ο λεβητας.Αυτο μεχρι να ερθουν τα σωματα σε θερμοκρασια λειτουργειας θα θελει καμια ωριτσα!Κατα την γνωμη μου για να ειναι βιωσιμο το ολο συστημα θελει τουλαχιστον 15 με20 κιλοβατ για αμεση θερμανση,ενοειται τριφασικη παροχη,και πολλα euro οταν ερθει ο λογαριασμος!!:36_2_53::36_2_53:
-
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟς ΛΕΒΗΤΑς
Εδω η σελιδα απο Ρωσια για τους ηλ. λεβητες. Τιμες γελοιες. Ο Γκαλαξ 7 , 200€.
Για ενδοδαπεδια , καλο φαινεται. Μενει να μαθουμε λεπτομερειες για καταναλωση.
http://mirtepla.ru/ -
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟς ΛΕΒΗΤΑς
Το υγρο πρεπει να ειναι παραφλου.Οποτε παιρνεις ενα βαρελι γλυκολη τζαμπα και τελειωσες με το κοστος του υγρου.Μαζευεις και νερακι απ το αιρ κοντισιον η τη βροχουλα.Αν ο λεβητας ιονισμου ειναι 6KW για να καψει 60 πρεπει να καιει 10 ωρες.πραγμα δυσκολο.Υστερα το υγρο κραταει καλυτερη θερμοκρασια απο το νερο.Τον μονο που δεν συμφερει ειναι τον καυστηρατζη.
-
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟς ΛΕΒΗΤΑς
Οταν η κιλοβατορα εχει 1,20 ευρω και και το πετρελαιο 0,90 λεπτα στη χειροτερη με ποια
λογικη να βαλεις ηλεκτρικο λεβητα. Ενας καυστηρας 40kcal για μια μονοκατοικια εχει μπεκ 1 γαλονιου που αντιστοιχει σε περιπου 3,78 κιλα ανα ωρα που συμενη οτι εαν ο καυστηρας δουλευει ασταματητα για μια ωρα θα καψεις 3.78 κιλα πετρελαιου.
Με σωστη διαχειρηση της θερμοτητας δλδ βαζοντας το θερμοστατη στο 18 με μεγιστη εσωταιρικη θερμοκρασια 20 και μιλαμε παντα για αναλογικο θερμοστατη ποτε ψηφιακο
(αναλογικο θερμοστατης ανταποκριση σε διαφορα +-1 βαθμο ψηφιακος ανταποκριση σε +-0.1 βαθμο)και μικρα τρικ οπως ΠΟΤΕ δεν κλεινουμε το καλοριφερ το βραδυ γιατι η θερμοτητα που θα χαθει το πρωι θα μας κοστιση τριαπλασια καταναλωση για αναπληρωση απο αυτη που θα ειχαμε εαν τη συντηρουσαμε ολο το βραδη,Επισης το ιδιο ισχειυ για της πολη κρυες μερες Δεν χρειαζεται να εχεισ 20 η περισοτερους βαθμους μεσα στο σπιτι γιατι συμβαινει το εξης ας υποθεσουμε οτι η εξωτερικη θερμοκρασια ειναι -5 βαθμους που ειναι και η βαση υπολογισμου μελετων για το μεγαλητερο μερος της ελαδος,τοτε εχουμε -5 εως +20 ο λεβητας πρεπει να καληψη μια διαφορα 25βαθμων ενω με το θερμοστατη στο 18 εχουμε -5 εως +18 η διαφορα πεφτει στου 23 βαθμους αρα μεγαλητερη οικονομια.Υπαρχουν βεβαια τροποι να γλιτωσεις χρηματα στο πετρελαιο χωρις να πεταξεις λεφτα και κατι βασικο και να κλεισω γιατι αυτη η κουβεντα ειναι παρα πολη μεγαλη και δεν εξαντλητε σε μερικες γραμες Η καμιναδα του καλοριφερ ΠΡΕΠΕΙ να ειναι παντα ΑΣΠΡΗ μαυριλα στη καμιναδα = προβλημα στο καυστηρα = Ακαο πετρελαιο στο χωρο καυσης =ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟς ΛΕΒΗΤΑς
Τα εχειςμπερδεψει.Η κιλοβατορα εχει 0,054 μεχρι τα 800 KW.Aρα 0,054 χ 40KWh= 2,16ευρω τη μερα.Εγω καιω 9 λιτρα πετρελαιο την μετρια κρυα μερα χ 0,90 το λιτρο=8,1 ευρω.Μηπως υπαρχει σημαντικη διαφορα;
Για χειροτερη εκτιμηση 0,054χ60KWh=3,24+0,7452 ΦΠΑ=3.9 κι αν υπολογισουμε την τιμη του πετρελαιου οτι ειναι ανεξελεγκτη αστα να πανε.