Κανω δοκιμη ,για ανεβασμα φωτο.Στη φωτο ο υπογραφων με τον υιο στη θαλασσα σημερα για καλογνωμες,Παρη ειναι οτι πρεπει για τσιπουρο.
Uploaded with ImageShack.us
Ειπατε τιποτε για φαλακρα για πειραματα;
Χαλαρα για καλογνωμες
Κανω δοκιμη ,για ανεβασμα φωτο.Στη φωτο ο υπογραφων με τον υιο στη θαλασσα σημερα για καλογνωμες,Παρη ειναι οτι πρεπει για τσιπουρο.
Uploaded with ImageShack.us
Ειπατε τιποτε για φαλακρα για πειραματα;
Χαλαρα για καλογνωμες
<iframe width="425" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/YBL0Zdd9iWk" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>http://youtu.be/YBL0Zdd9iWk
Χαλαρα για καλογνωμες
A Κυργιακο θα σε μαλωσω αυτος τα βραδια μεταμορφονετε σε γοργονα γενους αρσενικου και αρχιζει τα μπανια.χαχαχαχαχαχαχα
Τετοια μαλλια ειχι καπουτι πριν 60 χρονια
Τουν ειδε στη ταυτοτητα η βουλγαρα στα συνουρα κι γκουρλουσι του ματ !!
Που τουν εχιτι αυτον τουν παιδαρο ρε πιδια ειπι
Αυτο ανεμκι τσ ειπα !!!
Ου στο διαουλου παρτε τουν κι φυβγαστι
ΕΤΣ ΠΙΡΑΣΑΜΙ ΤΑ ΣΥΝΟΥΡΑ!!!!!
Χαλαρα για καλογνωμες
Εχθες το βραδυ ειχα μια κακη εμπειρια με φιλο ψαροτουφεκα.Τελικα ολα καλα και μετα απο αναζητηση 6 ωρων βρεθηκε καλα στην υγεια του.Φαγαμε ομως τα κοματια μας στο βουνο και στα βραχια.Απλα χαθηκε προσπερνοντας το μερος που επεσε και τον πηρε η νυχτα , ετσι δεν ηξερε κατα που να κανει και βγηκε σε μια πλακαρια περιμενοντας βοηθεια { σοφο }.
Γιατι γραφω για το συμβαν: καταλαβα μετα πο τοσα χρονια απλα πραγματα.Δεν βουτας σε μερος που δεν ξερεις μονος {καλο να αποφευγεται η μοναξια παντα },παντα νερο μαζι σου,στις μερες μας ειναι λαλακια να μην εχεις μαζι σου σε αδιαβροχη θηκη ενα παλιο κινητο με μια παλιοκαρτα και δεκα τηλ στην μνημη αναγκης και συγγενων.Οι δικοι του κοντεψαν να πεθανουν.
Αυριο κανω δωρο στον ευτο μου{ αλλα και για τους δικοιυς μου } κινητο και θηκη.Οποιος ασχολειται με το αθλημα προσοχη.Η εμειρια του να ψαχνεις φιλο που ισως ειναι πνιγμενος ειναι τραγικη και ελπιζω να ειναι η τελευταια η δικια μου.
ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΖΙ !!!!!!!!!!
Χαλαρα για καλογνωμες
Προχθες πηγα για κουρεμα μετα απο 6-7 μηνες, εκοβε εκοβε πιαστηκαν τα χερια της!
Που να ξερα να της ελεγα να τα κρατησει να τις εστελνα σε πασαν ενδιαφερομενο!
:36_1_74:
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ