καλα βρε φιλος εισαι εσυ?
νεφτι?
λιγο τσιπουρο θα πειραζε?
-
ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙ
Βρε θα τις πιουμε ολες επιτοπου ομως μετα απο ενα αναπαντεχο δυσαρεστο γεγονος μαλλον δεν θα μπορεσω να κατεβω πριν το νεο ετος!
Ειδωμεν!:36_11_14:Που να τρέχεις εκεί πάνω έλα στα πάτρια εδάφη εδώ κάτω μάστορα, να φάμε και κανένα ψαράκι !!!
:36_2_35::36_2_35::36_2_35::36_2_35:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙ
Ασε ασε επεσα σε σφηκοφωλια πανε να μου παρουν και το αρχηγηλικη!
Βρε συ χειμωνιατικα εχουμε καλυτερα μεζεδακια στην Θρακη!
Αμα πιασουνε και ομιχλες σε πιανει εντελως το τοπιο με τους θρυλους ,σαν τους σκωτσεζους!
Τα ψαρια για το καλοκαιρακι!:36_1_34::36_33_12:Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙ
Αμα πιασουνε και ομιχλες σε πιανει εντελως το τοπιο με τους θρυλους ,σαν τους σκωτσεζους!
Τα ψαρια για το καλοκαιρακι!:36_1_34::36_33_12:Άσε μη μιλάς για ομίχλες. Ένα μήνα τις είχαμε και χτικιάσαμε. Σήμερα που βγήκε βορειαδάκι καθάρισε ο τόπος. Παίζαν και οι κάργες, οπότε μπορεί αύριο να έχουμε επιτέλους και κανένα χιονάκι.:10_1_136:
-
ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙ
Τα ψαρια για το καλοκαιρακι!:36_1_34::36_33_12:Ο άνδρας που ξέρει, ο άντρας που κατέχει αρχοντιλίκι ξέρει:36_1_55::36_2_46::36_2_46::36_1_55:
-
ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙ
@evritis:
Ο άνδρας που ξέρει, ο άντρας που κατέχει αρχοντιλίκι ξέρει:36_1_55::36_2_46::36_2_46::36_1_55:
ένας σοφός άντρας κάποτε μου είπε μερικά λόγια που ακόμα κουδουνάνε στο κεφάλι μου,
μου είπε λοιπόν παίδες, << μάγκα αφεντικό έχουν οι σκύλοι και οι παντρεμένοι>>:36_2_35::36_2_35::36_2_35::36_2_35::36_2_35:
τάκης
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙ
Μια και εδω μέσα τελευταία μαζεύτηκαν διάφορα λαμόγια που ψάχνουν για κορόιδα, να σας πω κάποια πράματα που έμαθα τις τελευταίες μέρες για ένα παλιότερο λαμόγιο που μας είχε απασχολήσει : τον ερευνητή.
Ο συνεργάτης του λοιπόν είναι από την Λαμία και έχει κατηγορηθεί από γνωστό Λαμιώτη και συνάδελφο ότι προσπάθησε να του κλέψει την δουλειά στην οποία είχαν δοκιμάσει το σκουπιδομηχάνημα.
Η συμμορία είχε κάποια έμμεση σχέση και με έναν Θεσσαλονικιό που είχε υποψιαστεί από την αρχή ο Πάρης.
Από βδομάδα θα σας πω και άλλα. -
ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙ
ένας σοφός άντρας κάποτε μου είπε μερικά λόγια που ακόμα κουδουνάνε στο κεφάλι μου,
μου είπε λοιπόν παίδες, << μάγκα αφεντικό έχουν οι σκύλοι και οι παντρεμένοι>>:36_2_35::36_2_35::36_2_35::36_2_35::36_2_35:
τάκης
Λες ο ανθρωπος αυτος να ειτανε ο ιδιος που ειπε και σε μενα οτι
<< δουλευουν μονο η παντρεμενοι η χαζοι και τα ρολοια>> . :36_1_42:Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙ
Μια και εδω μέσα τελευταία μαζεύτηκαν διάφορα λαμόγια που ψάχνουν για κορόιδα, να σας πω κάποια πράματα που έμαθα τις τελευταίες μέρες για ένα παλιότερο λαμόγιο που μας είχε απασχολήσει : τον ερευνητή.
Ο συνεργάτης του λοιπόν είναι από την Λαμία και έχει κατηγορηθεί από γνωστό Λαμιώτη και συνάδελφο ότι προσπάθησε να του κλέψει την δουλειά στην οποία είχαν δοκιμάσει το σκουπιδομηχάνημα.
Η συμμορία είχε κάποια έμμεση σχέση και με έναν Θεσσαλονικιό που είχε υποψιαστεί από την αρχή ο Πάρης.
Από βδομάδα θα σας πω και άλλα.Διονυση, ριξε πραγμα…....
-
ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙ
Λυπάμαι πολύ αλλά στο προηγούμενο μνμ δεν ήμουν ακριβής και σας ζητώ συγνώμη για αυτό. Διορθώνω :
Ο ίδιος ο ερευνητής είναι από την Λαμία και το μικρό του όνομα είναι Παναγιώτης. ( Καμιά σχέση με τον Λόρενζ τον δικό μας εκτός από το ότι κάποτε προσπάθησε να τον ρίξει.)
Στην Θεσσαλονίκη είναι ο κατασκευαστής ( Κώστας ?) που θέλει να μένει στην αφάνεια. -
ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙ
Λυπάμαι πολύ αλλά στο προηγούμενο μνμ δεν ήμουν ακριβής και σας ζητώ συγνώμη για αυτό. Διορθώνω :
Ο ίδιος ο ερευνητής είναι από την Λαμία και το μικρό του όνομα είναι Παναγιώτης. ( Καμιά σχέση με τον Λόρενζ τον δικό μας εκτός από το ότι κάποτε προσπάθησε να τον ρίξει.)
Στην Θεσσαλονίκη είναι ο κατασκευαστής ( Κώστας ?) που θέλει να μένει στην αφάνεια.Διονυση υπαρχουν και αλλα συνεταιρακια απο Αθηνα μερια :36_1_42::36_1_42:
-
ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΕΚΕΙ
διονυση εκτος το οτι αυτα τα λαμογια ελενχουν και το κυκλωμα της αγορας των ηλεκτρονικων κατασκευων,ειναι μπασμενοι και σε αλλα κολπα και ολα παιρνουν απο ελενχο,θελω ονοματα να τους ξεβρακωσω,θα βρω ποιοι ειναι και θα χορεψουν τον χωρο του ζαλογκου μαζι μου,αυτοι ειναι οι υπαιτιοι της καθυστερησης της γεννητριας
δωσε πραμα διονυσε