@nikos81:
Δεν μπορεί να υπάρχει πολιτική άποψη που να εκφράζεται με την βία του φασισμού όση και εάν είναι η οργή μας για την παράδοση της διαχείρισης του κράτους στο τράστ της παγκόσμιας οικονομίας είναι ντροπή να υπάρχει αυτή η μαύρη σκέψη.
Με βάση το πολίτευμα και το σύνταγμα ο καθένας μας έχει δικαίωμα να επιλέξει όποιο πολιτικό κόμμα θέλει με ελεύθερη θέληση . Ελπίζω να είναι λίγοι αυτοί που θα στηρίξουν την υπάρχουσα κυβέρνηση και η όποια αλλαγή εξουσίας έλθει , να φέρει δουλειά σε όλους μας και δυνατότητα για μια καλλίτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας .
Με ποιον τροπο θα επελθει η οικονομικην ανακαμψη ,με την νομιμοποιηση των Πακιστανων η αλλων <λαθρο>μεταναστων??? Μεσα στο νομικο πλαισιο και θεσπισμα του συνταγματος μιλαμε για νομους με υποχρεωσεις ωστε να εχεις δικαιωματα. Οχι να εχουμε δικαιωματα χωρις υποχρεωσεις . Οτι λαθραιο…διωκεται!
Και ναι....τους λυπαμαι αυτους τους ανθρωπακους που δεν εχουν Πατριδα,αλλα πρωσοπικα δεν με ρωτησε κανενας εαν θελω να τους φιλοξενησω....μου τους πεταξαν στην χωρα μου και πρεπει να βρω λυση. Η Ενωμενη Ευρωπη τους πεταξε εδω....Οχι εγω η εσυ η οποιοσδηποτε απο εδω μεσα. Αυτοι που ψηφιζεις και ψηφιζω με νομιμο τροπο(θεωρητικα).
Απο ποτε η ελευθερη γνωμη εγινε φασιστικη λεκτικη βια??? Οτι αντιθετο της Αναρχοαριστεροκομουνιστικης κουλτουρας θεωρητε φασιστικο??? Ο εθνικισμος εγινε ρατσισμος....τα ηθη και τα εθιμα εγιναν κολουβαχατα και πρεπει αυτοι που καταστρεφουν την Χωρα,τη Σημαια , τα ιδανικα να κατσουν κατηγορομενοι. Δεν με ενδιαφερει αριστερα ...δεξια...κεντροα....και ολα τα αλλα(να μπουν φυλακη). Με ενδιαφερει η χωρα μου ,το σπιτι μου και η οικογενεια μου.
Γεννηθηκα Ελληνας και θα πεθανω Ελληνας. Οταν αυτοι με τα μετρα τους και τις υποσχεσεις τους αναγκαζουν τον λαο να βγει στο πεζοδρομιο η να μην εχει να φαει,ταυτοχρονα κατατασουν την χωρα μου σε εμπολεμη ζωνη.Στο πολεμο δεν υπαρχει λεκτικη βια αλλα ομη βια.
Δεν προκειτε να κατσω με σταυρωμενα τα χερια να βλεπω να καταστρεφει η Ν.Δ την χωρα μου η ο Συριζα να νομιμοποιοι τον καθε τυχαρπαστω και να εχει τα ιδια δικαιωματα με εμενα. Ανθρωποι που δεν δουλεψαν ουτε μια μερα.....εχουν ψηφιστει και ειναι εκλεγμενοι απο εσας.Επιτρεψτε μου να πω με 100% ακριβεια οτι κανατε τεραστια λαθη και μονον λαθη.Εαν ειναι να συνεχισετε το ιδιο μοτιβω,καθιστε σπιτι καλυτερα και παιξτε playstation. H Ελλαδα δεν πρεπει να κοιταει αριστερα ,δεξια αλλα την ιδια την Ελλαδα και τους Ελληνες.Αυτα απο εμενα. απλως δεν μπορω να βλεπω την λεξη φασισμος σε καθε εναντιωση του εκαστοτε κατεστημενου....βρωμικου κατεστημενου!!!!Το κουμμουνισμος ειναι πολυ χειροτερη ιστορικα με απτες αποδειξεις.
Η παραπανω ειναι γνωμη μου....προς αποφυγη παρεξηγησης δεν αναφερομαι σε αυτα που εχεις γραψει ,παρα μονο στην βια του φασισμου που λες επιγραματικα.(η οπως λεω εγω τον βιασμο του κομμουνισμου)
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!