Υπηρχε καποια στιγμη ενα παλιο θεμα του "Agriniotis" εαν θυμαμε καλα που παρουσιαζε ενα σκαριφιμα σημαδια σε φυλο τετραδιου και εκανε αναφορα στον καπεταν Σιαντο πιο καλο παιδι εχει κρατησει στο αρχειο του τη συγκεκριμενη φωτογραφια να την ανεβασει παλι….?
-
Καπεταν Σιαντος
αυτά ψάχνεις φίλε μου???
κάπου υπήρχε και η δικογραφία που δίνει τον κώδικα, αλλά το έχω χάσει, η δουλειά είναι εδώ κορινθία και εδώ βγήκε και ο χάρτης
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Καπεταν Σιαντος
δεν με ενδιαφερουν τα αλλα πραγματα και δεν χρειαζονται.
Μπεσα χρειαζεται για να βγει η δουλεια."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Καπεταν Σιαντος
Εγω φιλε το λεω για οποιον ενδιαφερεται το εαν ειναι αληθινος η ψευτικος επαληθευεται εαν καποιος ξερει που βγηκε ακριβως.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Καπεταν Σιαντος
εγω δεν ειπα οτι βγηκε,ειπα οτι ξερω που βρηκαν το χαρτη,ξερω οτι το γυρισαν παντου,και αφου δεν εμαθαν τιποτα ηλθα,ν σε μενα επειδη βρεθηκε ο χαρτης στο διπλανο κτημα,και ειπα επισεις,αν ειναι αληθινος βασει μελετης ,και με την βοηθεια καλου φιλου απο εδω μεσα εφτασα σε καποιο σημειο,και αν ειναι εκει, ειναι πολυ δυσκολο να βγουν,τιποτα περισσοτερο,και τιποτα λιγοτερο,στη διαθεση σου για αποριες στο τηλ
-
Καπεταν Σιαντος
παιδιά σύμφωνα με τον χάρτη και τον κώδικα που υπάρχει στην δίκη, μιλάμε για απόκρυψη μέσα σε αρχαία ταφή, επειδή εκεί πολλοί τάφοι έχουν συλληθεί μάλλον τα πήραν τυχαία!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Καπεταν Σιαντος
παιδιά σύμφωνα με τον χάρτη και τον κώδικα που υπάρχει στην δίκη, μιλάμε για απόκρυψη μέσα σε αρχαία ταφή, επειδή εκεί πολλοί τάφοι έχουν συλληθεί μάλλον τα πήραν τυχαία!!!
Θελω φωτο μονο μια φωτογραφια δημοσια εδω!
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's a revised perception that protects you."