Πιστεύω ότι δεν συμβαίνει μόνο σε μένα να χτυπάει το σταθερό όποτε νάναι για να πουλήσουν κάτι. Έχω βαρεθεί τα προϊόντα τους και τα σπαστικά τηλέφωνά τους. Τελευταία ψάχνοντας, σε κάποιο φόρουμ κάποιος ανέφερε το AVM FRITZ BOX FON WLAN 7140. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του μπορεί να δημιουργηθεί λίστα αποκλεισμού συγκεκριμένων αριθμών ή ομάδων αριθμών. Το ερώτημα που θέτω και ζητώ τη βοήθειά σας, είναι άν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στη θέση του υπάρχοντος modem. Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό παιδιά;
-
ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Πιστεύω ότι δεν συμβαίνει μόνο σε μένα να χτυπάει το σταθερό όποτε νάναι για να πουλήσουν κάτι. Έχω βαρεθεί τα προϊόντα τους και τα σπαστικά τηλέφωνά τους. Τελευταία ψάχνοντας, σε κάποιο φόρουμ κάποιος ανέφερε το AVM FRITZ BOX FON WLAN 7140. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του μπορεί να δημιουργηθεί λίστα αποκλεισμού συγκεκριμένων αριθμών ή ομάδων αριθμών. Το ερώτημα που θέτω και ζητώ τη βοήθειά σας, είναι άν μπορώ να το χρησιμοποιήσω στη θέση του υπάρχοντος modem. Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτό παιδιά;
Ολλα τα Fritz!box μπορουν να το κανουν οπως μπορουσαν να βλεπουν και πιος σε καλει πριν βγει η αναγνωρισει κλησης.
ακομα και ενα καψερο 10ετιας που εχω το κανει."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Ευχαριστώ φίλε Moya. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω στη θέση του υπάρχοντος modem;
Λογικα ναι,δεν εχω δει το τεχνικο φυλαδιο του αλλα το δικο μου ητανε μοντεμ ρουτερ με υποστηριξει τηλεφωνιας.
Νομιζω εχουνε ολλα τα fritz!box αυτη τη δυνατοτητα αλλα ο περιορισμος ειναι να εχεις το τηλεφωνω πανω στη θυρα του fritz!box."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ
Αυτό νομίζω του δίνει και τη δυνατότητα δημιουργίας λίστας αποκλεισμού ορισμένων αριθμών ή ομάδων αριθμών, ο οποίος αποκλεισμός δεν είναι απόλυτος αλλά απλά δεν χτυπάει το τηλέφωνό σου όταν σε καλούν τα αποκλεισμένα. Όταν όμως το σταθερό είναι ασύρματο θα δουλέψει;
Λογικα ναι γιατι το ρουτερ ειναι αυτο που τους κλεινει, δεν προωθει ποτε την κληση στο τηλεφωνω.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's a revised perception that protects you."