Παιδιά μιά διευκρίνιση θέλω από όπους γνωρίζουν. Από τη στιγμή που αγοράσει κάποιος έναν ανιχνευτή σε πόσο χρόνο πρέπει να τον δηλώσει; Μπορεί να το κάνει μετά από ένα δυό μήνες;;
-
ΣΕ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ;;
@metal:
μπορεις φιλε!!!στειλε τον φακελο στο υπουργιο πολιτησμου και εισαι ο.κ απλα εμενα μου εκανε κανα εξαμηνο να μου ερθουν τα χαρτια σε αλλους χρονο και πανω…και να ξερεις επιδη εχω μηλησει τηλεφονηκα με την υπεφθηνη αν το εχεις δηλομενω κ σε σταματησουν στο δρομο και δηξεις τα χαρτια δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα εχεις δικαιομα να τον εχεις στην κατοχη σου λυμενο στο σακο,αλλα δεν εχεις το δικαιομα να τον χρισημοπιης...οποτε μην ψαρονετε στους μπατσους που λογικα δεν ξερουν τι ισχει για τους ανυχνευτες....αν σε ρωτησουν γιατι το εχεις μαζι σου πεστους το εβγαλα να παρει αερα,,,:36_2_13:
μεχρι να σου ερθει το χαρτι δηλωσης τι κανεις ?
-
Για να μην εχεις θεμα εως τοτε, μπορεις να καλεσεις τηλεφωνικα τον υπευθηνο τμηματος στο υπουργειο
και να του ζητησεις τον αριθμο πρωτοκολλου της αιτησης σου, εως οτου εκδοθει και σταλει η αδεια σου. (βεβαια σε καμια περιπτωση δεν αποτελει ο
αριθμος αυτος την αδεια κατοχης, αλλα υποδηλωνει οτι εκανες τις απαραιτητες ενεργειες)PS
-
Με οτι δηποτε ραβδοσκοπικο και ειδικα ιδιοκατασκευη εχουμε προβλημα ??
Εννοεις εαν θα πρεπει να το δηλωσεις?… κανονικα ναι για να χεις το κεφαλη σου ησυχο ειδικα αν θα χεις μαζι σου
και κανα ανιχνευτη... τωρα θα μου πεις οι ραβδοσκοποι που πανε στο χωραφι για να βρουν νερο εχουν τιποτα
δηλωμενο?... δε νομιζω.
Εδω δε μπορουμε να βγαλουμε ακρη μερικες φορες σ αυτο τον τοπο για το πιο ασημαντο θεμα, θα βγαλουμε για το περισσοτερο πολυπλοκο?!!Με ιδιοκατασκευες δεν υπαρχει κανενα προβλημα... δηλωνονται κανονικα για οποιον το επιθυμει, στο πλαισιο της
αιτησης που γραφει εργοστασιο κατασκευης θα γραψεις << ιδιοκατασκευη >>.PS