Καλησπέρα την παρακάτω ''πέτρα'' την βρήκαμε με 1 garretaki σε αμμώδη παραλία . Όταν πλησιάζεις μαγνήτη η ''πέτρα'' αντιδρά .
Υπάρχει πιθανότητα να είναι μετεωρίτης?
και πως μπορώ να διαπιστώσω εάν είναι ή όχι ?
Μετεωρίτης ???
Χθες το πρωι επισκευτήκαμε την ίδια περιοχή με τον Παναγιώτη (Lithos) και ανακαλύψαμε άλλο ένα κομμάτι πετρώματος που χτυπάνε τα Garrett δισκάκια μας.
Η ένδειξη που μας δίνουν είναι ευγενές μέταλλο και το συγκεκριμενο ανακαλυφθηκε στους 20 πόντους.Το κομμάτι αυτό έλκεται απο μαγνητη οπως και το προηγουμενο που είχε ανακαλύψει ο παναγιώτης.
Μετεωρίτης ???
Επειδη ασχοληθηκα λιγο με το θεμα λογω του οτι και εγω σε 2 περιοχες εχω βρει τετοιες πετρες το συμπερασμα μου χωρις βεβαιως να αποκλειω το αντιθετο ειναι οτι ειναι καμινια
Μιγματα δηλ απο διαφορα μεταλλα που απεμειναν απο παλια καμινια
Οι μετεωριτες δεν εχουν πορους και μαλιστα τοσους οσο οι πετρες αυτες
Μετεωρίτης ???
Χθες το πρωι επισκευτήκαμε την ίδια περιοχή με τον Παναγιώτη (Lithos) και ανακαλύψαμε άλλο ένα κομμάτι πετρώματος που χτυπάνε τα Garrett δισκάκια μας.
Η ένδειξη που μας δίνουν είναι ευγενές μέταλλο και το συγκεκριμενο ανακαλυφθηκε στους 20 πόντους.Το κομμάτι αυτό έλκεται απο μαγνητη οπως και το προηγουμενο που είχε ανακαλύψει ο παναγιώτης.
Καλησπέρα, υπάρχει μηπως κοντα σε αυτήν την παραλία εκβολή ποταμού;
Μετεωρίτης ???
οντως οπως τα λεει ο dimitrisps. δεν εχουν πορους ή οπως αναφερεται σε πολυ σπανιες περιπτωσεις. κ εχουν κ μια κρουστα απο εξω που δημιουργηθηκε κατα την εισοδο του στην γη απο τις τεραστιες θερμοκρασιες που αναπτηχθηκαν μολις ηρθε σε επαφη με την ατμοσφαιρα λογο τριβης.
το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να τροχισεις μια ακρη του σε ενα διδυμο τροχο π.χ. για να δεις το εσωτερικο του
η αριστερη φωτο ειναι σιδηρουχα πετρα κ η δεξια μετεωριτης. διακρινεις τα ψιγματα μεταλευματος στο εσωτερικο του.