παιζει ρολο το πηνιο αν ειναι αριστεροστροφο η δεξιοστροφο πανω στον φερριτι..η μισο και μισο..
-
Μαστορια….μια βοηθεια...
παιζει ρολο το πηνιο αν ειναι αριστεροστροφο η δεξιοστροφο πανω στον φερριτι..η μισο και μισο..
Δεν παιζει ρολο αν ειναι αριστεροστροφο η δεξιοστροφο, αλλα παιζει ρολο αν το μισο ειναι ιδιο με το αλλο μισο.
Αν τα 2 μισα ειναι ιδια, δηλ. αριστεροστροφα ,η δεξιοστροφα , τοτε ετσι εχουμε καλυτερη ληψη.
Αν το ενα ειναι αριστεροστροφο και το αλλο δεξιοστροφο , τοτε παιρνουμε καλυτερα τις διαφορες .
Αρα εξαρταται τελικα τι θες να κανεις. -
Μαστορια….μια βοηθεια...
Δεν παιζει ρολο αν ειναι αριστεροστροφο η δεξιοστροφο, αλλα παιζει ρολο αν το μισο ειναι ιδιο με το αλλο μισο.
Αν τα 2 μισα ειναι ιδια, δηλ. αριστεροστροφα ,η δεξιοστροφα , τοτε ετσι εχουμε καλυτερη ληψη.
Αν το ενα ειναι αριστεροστροφο και το αλλο δεξιοστροφο , τοτε παιρνουμε καλυτερα τις διαφορες .
Αρα εξαρταται τελικα τι θες να κανεις.υ.γ αλλαζει και η αυτεπαγωγη, αν τα 2 ειναι προς την ιδια φορα , η αντιθετα το ενα απο το αλλο.
-
Μαστορια….μια βοηθεια...
γιωργο ενα αποστατικο πχ φοραει φερριτι και η σπιρες του ειναι 80 με σιρμα 0.56mm..ποια η διαφορα αν ειναι αριστεροστροφες? απο δεξιοστροφες..
Εξαρταται απο το τυλιγμα του δεκτη….
Επισης τι κανει το αποστατικο... ελγχο φασης η πλατους?? Στη φαση ισως παιζει ρολο η φορα, στο πλατος οχι.... κλπ
Βαλε σχεδιο να δω αν μπορεσω να σου πω. -
Μαστορια….μια βοηθεια...
@Geo:
Βαλε σχεδιο να δω αν μπορεσω να σου πω.
κατι σε αποστατικο θα ειναι γιωργο…clone pd ntraaxtar1 :36_21_3:..
ποιο σχεδειο...σβηνω ξανα σχεδειαζω.. αν το σιρμα δεν ειναι ο.56mm και ειναι πχ 0.22 τοτε λιγοστευουμε της σπιρες?
-
Μαστορια….μια βοηθεια...
Αρα εξαρταται τελικα τι θες να κανεις.υ.γ αλλαζει και η αυτεπαγωγη, αν τα 2 ειναι προς την ιδια φορα , η αντιθετα το ενα απο το αλλο.
μαστορα αν η φερριτες ειναι κουμπωτη να κουμπονουν πανω στο κουτη θα αλαξουν τα kH?
-
Μαστορια….μια βοηθεια...
καλησπερα κ απο εμενα..επειδη τυχενει να εχω μαγαζι και ασχολουμε με περιελιξεις μοτερ εχω να πω τα εξεις. μικροτερη διατομη συρματος=λιγοτερες στροφες,μεγαλυτερη=περισοτερες.. μπορω να σε στειλω κ χαρακτηριστικα για τα συρματα πχ μωνοση.ομικη αντισταση κλπ για οτι θελετε ειμαι στημ διαθεση σας.
-
Μαστορια….μια βοηθεια...
καλησπερα κ απο εμενα..επειδη τυχενει να εχω μαγαζι και ασχολουμε με περιελιξεις μοτερ εχω να πω τα εξεις. μικροτερη διατομη συρματος=λιγοτερες στροφες,μεγαλυτερη=περισοτερες.. μπορω να σε στειλω κ χαρακτηριστικα για τα συρματα πχ μωνοση.ομικη αντισταση κλπ για οτι θελετε ειμαι στημ διαθεση σας.
thnxs μαστορα…να σε καλα..!!
-
Μαστορια….μια βοηθεια...
Γεια σου και απο μενα επειδη ολοι μας εδω ασχολουμαστε με τα συρματα και τα τυλιγματα καθε βοηθεια σου ειναι καλοδεχούμενη.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
-
Μαστορια….μια βοηθεια...
καλως ηρθες.
ενας πινακας με τις αντιστοιχιες στις διατομες θα ηταν ωραιος