-
Δωσε μου τυχη και ριξε με στα αγκαθια….
Εγω τη ρουφιανα μεχρι αγαλμα στο αβαταρ την εχω.
Η τύχη μοιάζει με ιδιότροπη γυναίκα της αριστοκρατίας, που μπορεί να αγαπήσει και πρίγκιπα και υπηρέτη.
Η τύχη χτυπά μόνο μία φορά την πόρτα μας, αλλά η ατυχία έχει μεγαλύτερη υπομονή.
Η τύχη είναι τυφλή, αλλά η ατυχία μας βλέπει πολύ καλά .
Η τύχη πολύ συχνά δίνει καρύδια…... σ’ αυτούς που δεν έχουν πια δόντια.
Η τύχη είναι αποτέλεσμα μιας πελώριας εξίσωσης που δεν ξέρουμε τις ρίζες της.
Πριν καταραστείς την τύχη σου, φρόντισε να εξακριβώσεις μήπως φταίει το κεφάλι σου.
-
εγώ θέλω υγεία, τύχη, έναν κουβά λίρες (από τους μεγάλους, κοφίνι κυνός) και μια ψηλή ξανθιά πιτσιρίκα (μην ξεχνιόμαστε κιόλας) :36_13_2: :36_13_2: :36_13_2: :36_13_2:
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Αν ειναι ψηλη και ξανθια στο μαγειρεμα θα κολλησμουσε ,θα μαθει στην πορεια να κανει πιτες .
Με τοσα που ζητατε πως να ερθει η τυχη τρομαζει και αυτη .χαχαχαχαχααχα δεν εννοούσα τέτοιο μαγείρεμα φίλε ….....
Αλλά και από να ξέρει δεν με χαλάει .
Το ότι η τύχει τρομάζει.......
Δεν το βλέπεις φυσιολογικό......αφού όλο ταινίες τρόμου βλέπει καθημερινά .....τι να σου κάνει και αυτή η ριμάδα......
-
Αν ειναι ψηλη και ξανθια στο μαγειρεμα θα κολλησμουσε ,θα μαθει στην πορεια να κανει πιτες .
Με τοσα που ζητατε πως να ερθει η τυχη τρομαζει και αυτη .χαχαχαχαχααχα δεν εννοούσα τέτοιο μαγείρεμα φίλε ….....
Αλλά και από αυτό να ξέρει ...... δεν με χαλάει .
Το ότι η τύχη τρομάζει.......
Δεν το βλέπεις λίγο φυσιολογικό......αφού όλο ταινίες τρόμου βλέπει καθημερινά .....τι να σου κάνει και αυτή η ριμάδα......