μολις γυρισα απο το εκλογικο τμημα,ολα ησυχα τωρα το απογευμα,το πρωι υπηρξαν κατι παρατραγουδα με τσαλακωμενα ψηφοδελτια της χρυσης αυγης.αλλα το φρουτο που τα μοιραζε την γλυτωσε φθηνα
σε αλλα εκλογικα τμηματα της περιοχης λογω του ογκου των ψηφοδελτιων δεν εμπαιναν καθολου τα ψηφοδελτια,αυτοι οδευουν τωρα για εισαγγελεια,πολυ νοθεια επεσε σε ολη την ελλαδα
http://www.makeleio.gr/?p=98295
-
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΩΣ …
-
Πήγα κι' εγώ σήμερα να ψηφίσω στο χωριό και πήρα και τη μάνα μου για να ψηφίσει κι' αυτή. Η μάνα μου δεν είναι μεγάλη από ηλικία, είναι κάτω από 70 ετών. Στο δρόμο της λέω τί θα ψηφίσεις μάνα? Τί να ψηφίσω παιδάκι μου, μικρό κόμμα θα ψηφίσω. Ούτε ΝΔ, ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ θέλω. Δεν ξέρω, μπορεί να ρίξω Καρατζαφέρη, ή να βρω κανένα άλο μικρό κόμμα και να το ρίξω. Καλά της λέω, άμα είναι έτσι εντάξει…εγώ ξέρεις τι θα ψηφίσω...
Φτάνουμε στο χωριό και μου λέει πάμε πρώτα από τον μπάρμα σου τον αδερφό μου να τον δούμε λίγο και μετά ψηφίζουμε....Πάμε στον μπάρμα, ο μπάρμας και η θειά μου και οι δυο 83 χρονών. Ήρθε η κουβέντα στα πολιτικά, μου λέει ο μπάμπας, εγώ και η θειά σου πήγαμε πρωί πρωί και ψηφίσαμε ΝΔ και μάλιστα άρχισε να μου αραδιάζει και ποιούς υποψήφιους σταύρωσε. Γιατί ρε μπάρμπα ΝΔ τον ρωτάω...Τί γιατί, εμείς δεν είμαστε δεξιοί από τα παλιά χρόνια? τί θα ψηφίσουμε? ΝΔ για σταθερότητα...
Του λέω κι' εγώ, καλά ρε μπάρμπα ψήφισε εσύ σταθερότητα, εγώ και η αδερφή σου, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ, γι' αυτό και γι' αυτό τον λόγο...
Έξαλλος ο μπάρμπας αναψοκοκκίνησε πετάχτηκε απάνω και άρχισε να φωνάζει: τί είναι αυτά που μου λέτε, γίνατε κομμουνιστές τώρα κι' εσείς? Γυρίζει στη μάνα μου, μην τολμήσεις αδερφή και δεν ψηφίσεις ΝΔ...
Τέλος πάντων για να μην ανέβει η πίεση του μπάμπα σταμάτησα την κουβέντα εκεί....Πάμε ψηφίζουμε...Στο δρόμο καθώς γυριζαμε ρωτάω τη μάνα μου: τελικά ποιό μικρό κόμμα ψήφισες, το ΛΑΟΣ ή κανένα άλλο?
Και μου απαντά: τί μικρό κόμμα μου λες κι' εσύ? Νέα Δημοκρατία ψήφισα, τί να έκανα, δεν είδες πώς έκανε ο αδερφός μου? δίκο είχε ο άνθρωπος που μας φώναξε...
Μετά από τα ανωτέρω καταλαβαίνετε πιστεύω γιατί όσο υπάρχει ακόμα αυτή η γενιά των άνω των 70-75 να ψηφίζουν, τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν...Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα βγαίνουν τα ίδια κόμματα... -
με αυτα τα λιγα αποτελεσματα που ειδα,παω για ορο μορφινης
τελικα ειμαστε κοτταρες λιρατες και πλουμιστες σαν κατι γυφτισες με τα χαιμαλια τους και τα χρυσα δοντακια τους
που ειναι ο ελληνας ο πατριωτης μωρε? τελικα αυτοι ολοι πεθαναν το 1940Ποιός πατριώτης Πάρη? Τί να κάνουν οι πατριώτες όταν τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά από αυτά που ψηφίζουν? Βλέπω ένα 8-9% στην τηλεόραση τώρα πρόβλεψη για κάποιο συγκεκριμένο κόμμα και έχω πάθει την πλάκα μου. Δεν ήταν και τόσο δύσκολο το 5% να γίνει 8-9%, δε νομίζετε?
-
Πήγα κι' εγώ σήμερα να ψηφίσω στο χωριό και πήρα και τη μάνα μου για να ψηφίσει κι' αυτή. Η μάνα μου δεν είναι μεγάλη από ηλικία, είναι κάτω από 70 ετών. Στο δρόμο της λέω τί θα ψηφίσεις μάνα? Τί να ψηφίσω παιδάκι μου, μικρό κόμμα θα ψηφίσω. Ούτε ΝΔ, ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε ΣΥΡΙΖΑ θέλω. Δεν ξέρω, μπορεί να ρίξω Καρατζαφέρη, ή να βρω κανένα άλο μικρό κόμμα και να το ρίξω. Καλά της λέω, άμα είναι έτσι εντάξει…εγώ ξέρεις τι θα ψηφίσω...
Φτάνουμε στο χωριό και μου λέει πάμε πρώτα από τον μπάρμα σου τον αδερφό μου να τον δούμε λίγο και μετά ψηφίζουμε....Πάμε στον μπάρμα, ο μπάρμας και η θειά μου και οι δυο 83 χρονών. Ήρθε η κουβέντα στα πολιτικά, μου λέει ο μπάμπας, εγώ και η θειά σου πήγαμε πρωί πρωί και ψηφίσαμε ΝΔ και μάλιστα άρχισε να μου αραδιάζει και ποιούς υποψήφιους σταύρωσε. Γιατί ρε μπάρμπα ΝΔ τον ρωτάω...Τί γιατί, εμείς δεν είμαστε δεξιοί από τα παλιά χρόνια? τί θα ψηφίσουμε? ΝΔ για σταθερότητα...
Του λέω κι' εγώ, καλά ρε μπάρμπα ψήφισε εσύ σταθερότητα, εγώ και η αδερφή σου, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουμε ούτε ΝΔ ούτε ΠΑΣΟΚ, γι' αυτό και γι' αυτό τον λόγο...
Έξαλλος ο μπάρμπας αναψοκοκκίνησε πετάχτηκε απάνω και άρχισε να φωνάζει: τί είναι αυτά που μου λέτε, γίνατε κομμουνιστές τώρα κι' εσείς? Γυρίζει στη μάνα μου, μην τολμήσεις αδερφή και δεν ψηφίσεις ΝΔ...
Τέλος πάντων για να μην ανέβει η πίεση του μπάμπα σταμάτησα την κουβέντα εκεί....Πάμε ψηφίζουμε...Στο δρόμο καθώς γυριζαμε ρωτάω τη μάνα μου: τελικά ποιό μικρό κόμμα ψήφισες, το ΛΑΟΣ ή κανένα άλλο?
Και μου απαντά: τί μικρό κόμμα μου λες κι' εσύ? Νέα Δημοκρατία ψήφισα, τί να έκανα, δεν είδες πώς έκανε ο αδερφός μου? δίκο είχε ο άνθρωπος που μας φώναξε...
Μετά από τα ανωτέρω καταλαβαίνετε πιστεύω γιατί όσο υπάρχει ακόμα αυτή η γενιά των άνω των 70-75 να ψηφίζουν, τα πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν...Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα βγαίνουν τα ίδια κόμματα...Το σύνθημα :<<Στις γιαγιές βάζω αμπάρες ,μην ψηφίσει τους παπάρες>> δεν το πήρες χαμπάρι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αν το έκανε αυτό η δική μου μάνα,εκτός ότι θα την παράταγα στο χωριό,θα την αποκλήρωνα χαχαχαχαχαχα
-
με αυτα τα λιγα αποτελεσματα που ειδα,παω για ορο μορφινης
τελικα ειμαστε κοτταρες λιρατες και πλουμιστες σαν κατι γυφτισες με τα χαιμαλια τους και τα χρυσα δοντακια τους
που ειναι ο ελληνας ο πατριωτης μωρε? τελικα αυτοι ολοι πεθαναν το 1940Από κότες και προδότες έχουμε τόσους,που οι πατριώτες κατάντησαν να είναι μειοψηφία .
-
θελουνε καποια γιδια ακομη Σαμαρα και Βενιζελο ή μου φαινεται;
Αν γινοταν τωρα εθνικες και οχι ευρωεκλογες παλι το διδυμο της καταστροφης θα κυβερνουσε γιατι μαλλον ειναι βολεμένοι από τον ένα ή τον αλλο.
Απορω δε βλέπουνε τα ζωα τι εγινε στην Ισλανδια;
Εδω τελικα αν βαζανε τον Μπενι Τουρκογλου φυλακη θα γινοταν ηρωας.. φατε λοιπον Μπουταρη και Καμινη νεοελληνες και οταν δειτε το αγαλμα της λουγκρας του Ατατουρκ στη Θεσαλλονικη και τζαμια στην Αθηνα να προσκυνηστε ραγιαδες! -
Φιλε μου ΝΑΖΙ ειναι τα αρχικα των λεξεων National Sosialist και ειναι απορεια της θεωρειας του Καρλ Μαρξ με λιγα λογια εθνικο Σοσιαλισμο θα εφαρμοσεις η" διεθνη Σοσιαλισμο εαν εισαι πολιτικη και οικονομικη δυναμη σε καμια περιπτωση οι πραξεις των σχιζοφρενων δολοφονων του τριτου ραιχ ειναι ορισμος του εθνικου σοσιαλισμου.Οι γερμανοι δεν ειχαν δεν εχουν ουτε προκειται ποτε να αποκτησουν τετοια παιδεια γιατι οριζωνται απο τα γονιδια τους σαν κλεφτες και δολοφονοι βλεπε ουνοι, αυτα καλη νυχτα.@ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ:
καλο θα ηταν καποτε να μαθουμε να ξεχωριζουμε τις ενοιες που μπορει να εχει μια λεξη.φασιστας λοιπον ειναι εκεινος που δεν δεχεται αλλη αποψη και θελει με καθε τροπο να επιβαλει το δικο του.ναζι ειναι εκεινος που θεωρει καποιες φυλες ανθρωπων ανωτερες και γενικα βαζει τους ανθρωπους σε κατηγοριες.τι απο ολα αυτα κανει η χρυση αυγη?τι κανει η αριστερα?πιο φασιστικο μου φαινεται αυτο που λεει το κκε…το οτι δηλαδη δε δεχεται καμια αλλη αποψη.....αλλα εδω στην πατρα θα ψηφισω πελετιδη-κκε και θελω να βγει για να τα κανει σκατα, γιατι ετσι θα τα κανει ωστε να σταματησουν επιτελους να μιλανε μια για παντα....δε μπορεις να μου λες για λαικη συσπειρωση και να μου βαζεις το βουλευτη σου κκε και για δημαρχο και για βουλευτη και για περιφερειαρχη παντου τον ιδιο ανθρωπο τον μονο φωτισμενο δηλ.και αυτος ο ιδιος να λεει ασ συσπειρωθη ο λαος να παλεψει.δε λεει να παλεψουμε...την ουρα του απ εξω...αυτος ειναι μονο για βουλευτης να τα παιρνει και να δινει συμβουλες...καθοδηγητης που λενε..για ευθυνες ουτε λογος...αν εχεις τα αρ....δια βγες μπροστα και σ ακολουθω ειτε εισαι κκε η οτι αλλο..αλλιως αντε σπιτι σου.αυτος λοιπον ειναι ο ρολος των αριστερων εδω..θελω να βγουν για να τα κανουν σκατα και να γελαωω.....στο δημο της πατρας ...τωρα στην ευρωβουλη μονο χρυση αυγη για να τους τα πουνε λιγο και εκει....καλη μερα σε ολους...ειμαι οχι απλα δημοκρατης....αλλα δημοκρατικοτατος......
-
Δυστυχως τα τελευταια χρονια, το πολιτικο κυβερνων συστημα εχει μετατρεψει την κρισιμη μαζα ανθρωπων που χρειαζεται για να κυβερνησει σε στασιμους - βολεμενους, οι οποιοι μισουν και φοβουνται την εξελιξη. Θα ξυπνησουν μονο αμα χασουν τα παντα και γινουν απελπισμενοι. Αν κανουν το λαθος το συστημα και οδηγησει σε απελπισια το μεγαλυτερο ποσοστο ελληνων, τοτε παμε για ραγδαιες πλανητικες αλλαγες.
-
Oσο περναει ο καιρος τοσο θα φτωχαινει ο κοσμος.
Το να γινεται αυτό με το ρυθμο τον συγκεκριμενο είναι το τέχνασμα τους. Όταν θα ξυπνησει ο κοσμος θα είναι ηδη ανήμπορος να αντιδρασει. Αν συνεβαινε η καταστροφή γρηγορα τοτε δε θα τους εβγαινε η συνταγή.
Αυτή είναι και η βασικη αρχη τους και σε αυτό γενικοτερα βασιζεται το σχεδιο τουςΓενικοτερα στη ζωη υπαρχει ενας κανονας. Οι γρηγορες αλλαγες φερνουν αποτελέσματα τα οποια δεν εχουν διαρκεια.
Αυτοι το γνωριζουν αυτό διοτι την εψαξαν επι σειρα ετων για να βρουνε τη σωστη φορμουλα ώστε να μας τελειωσουν με δολιο τροπο βασιζόμενοι στο χρονο που χρειαζεται να ξυπνησει η μαζα.
Τα γραφω όλα αυτά λοιπον γιατι πιστευω ότι αυτό μπορει να συμβαλει στην γρηγοροτερη αντιδραση της κοινωνιας των πολιτων των Ελλήνων μηπως δηλαδή και το συνειδητοποιήσουμε μια μερα γρηγοροτερα.
Βοηθεια μας -
QUOTE=dimi4321;239890]Φιλε μου ΝΑΖΙ ειναι τα αρχικα των λεξεων National Sosialist και ειναι απορεια της θεωρειας του Καρλ Μαρξ μφηςε λιγα λογια εθνικο Σοσιαλισμο θα εφαρμοσεις η" διεθνη Σοσιαλισμο εαν εισαι πολιτικη και οικονομικη δυναμη σε καμια περιπτωση οι πραξεις των σχιζοφρενων δολοφονων του τριτου ραιχ ειναι ορισμος του εθνικου σοσιαλισμου.Οι γερμανοι δεν ειχαν δεν εχουν ουτε προκειται ποτε να αποκτησουν τετοια παιδεια γιατι οριζωνται απο τα γονιδια τους σαν κλεφτες και δολοφονοι βλεπε ουνοι, αυτα καλη νυχτα.
Δυστυχώς έχεις μπερδεψη τις ενοιες των όρων και των ανθρώπων και γράφεις για μια εποχή που η λαίλαπα του σταλινισμού έχει εκατόμβες θυμάτων και αρκετά έθνη κατάστρεψη με την απολυταρχικη εξουσία του πατερούλη
Αν θέλεις να είσαι σωστός Δημοκράτης ναζισμός και σταλινισμός είναι η ίδιες ενοιες διαφορετικου χρώματος -
@wolf:
Το σύνθημα :<<Στις γιαγιές βάζω αμπάρες ,μην ψηφίσει τους παπάρες>> δεν το πήρες χαμπάρι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αν το έκανε αυτό η δική μου μάνα,εκτός ότι θα την παράταγα στο χωριό,θα την αποκλήρωνα χαχαχαχαχαχα
εγω το ξαναπα. Αφου βγουν στην συνταξη κ τους παιρνουν κ το δηπλωμα οδηγησης, πρεπει να τους παιρνουν κ το εκλογοκο βιβλιαριο.
-
Δεν εχω μπερδεψη τιποτα και στον σταλινισμο δεν αναφερθηκα γιατι δεν ειναι ιδεολογια και δεν ηταν το θεμα σηζητησεως εγω ειμαι γονος ανθρωπων που γλιτωσαν απο την λελαπα του σταλινισμου και αν εννοεις οτι συμαθω τον σταλινισμο η τον κομουνισμο με προσβαλεις φιλε ασχημα ,λοιπον να το διατηπωσω διαφορετικα το οτι οι γερμανοι φορεσαν την μασκα του εθνικου σοσιαλισμου για να προσελκησουν τις δυσαρεστημενες μαζες δεν σημαινει οτι ειναι εθνικοσοσιαλιστες δολοφονοι ηταν ειναι και θα ειναι.Οσο για τους ρωσους(ρως) ειναι ιδια ρατσα με τους γερμανους αυτα.@goldmaniac:
QUOTE=dimi4321;239890]Φιλε μου ΝΑΖΙ ειναι τα αρχικα των λεξεων National Sosialist και ειναι απορεια της θεωρειας του Καρλ Μαρξ μφηςε λιγα λογια εθνικο Σοσιαλισμο θα εφαρμοσεις η" διεθνη Σοσιαλισμο εαν εισαι πολιτικη και οικονομικη δυναμη σε καμια περιπτωση οι πραξεις των σχιζοφρενων δολοφονων του τριτου ραιχ ειναι ορισμος του εθνικου σοσιαλισμου.Οι γερμανοι δεν ειχαν δεν εχουν ουτε προκειται ποτε να αποκτησουν τετοια παιδεια γιατι οριζωνται απο τα γονιδια τους σαν κλεφτες και δολοφονοι βλεπε ουνοι, αυτα καλη νυχτα.
Δυστυχώς έχεις μπερδεψη τις ενοιες των όρων και των ανθρώπων και γράφεις για μια εποχή που η λαίλαπα του σταλινισμού έχει εκατόμβες θυμάτων και αρκετά έθνη κατάστρεψη με την απολυταρχικη εξουσία του πατερούλη
Αν θέλεις να είσαι σωστός Δημοκράτης ναζισμός και σταλινισμός είναι η ίδιες ενοιες διαφορετικου χρώματος -
Αν θέλεις να είσαι σωστός Δημοκράτης ναζισμός και σταλινισμός είναι η ίδιες ενοιες διαφορετικου χρώματος
Και να συμπληρωσω οχι δεν ειμαι δημοκρατης δικαιος ειμαι δεν αδικησα δεν εξαπατησα ποτε κανενα δεν θελω να ειμαι δημοκρατης τα αποτελεσματα της δημοκρατιας τα ειδα μου ειπαν καποια λαμογια που δανειζωνταν λεφτα στο ονομα μου οτι χρωσταω λεφτα ,σε μενα που αν χρωσταω μια δραχμη δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ γιατι φοβαμαι μην το ξεχασω και εκτεθω,οχι δεν θελω δημοκρατια χουντα θελω,αληθινη αυτην την φορα οχι μουφα να παιρνει κεφαλια οχι μπουρδες να καθαρισει το τοπιο απο τους φελλους και τα σκατα που βγαινουν στην επιφανεια. -
Ποιος ήταν αυτός που είχε πει:Παιδί μου σου αφήνω κληρονομιά δέκα χιλιάδες βόδια.
Ο παππούς Ταλιαδούρος βουλευτής νομού Καρδίτσας ο οποίος ήταν μέγας εκτροφέας βοοειδών.
Το εκτροφείο πάει καλά μέχρι και σήμερα με αύξηση των βοοειδών από τον εγγονό και νυν βουλευτή.
Τα συμπτώματα σπογγώδους εγκεφαλοπάθειας στον νομό κάνουν θραύση.