θελω κι εγω να πω κατι.εχουν μαθει καποιοι στην ελλαδα οτι δεν τους βολευει να το ονομαζουν ναζιστικο η φασιστικο.φτασαμε τα αυτονοητα να θεωρουνται φασισμος-ρατσισμος-ναζισμος και δεν ξερω τι αλλαο.ε λοιπον ειναι αυτονοητο οτι αν ερθουν αλλα 5 μυρια μεταναστες εδω θα τεθει θεμα μουσουλμανικης μειονοτητας και πολλα ακομη σ ολη την επικρατεια…ειναι αυτονοητο οτι ολοι οι ελληνες πρεπει να αλλαξουν ακομη και την ταμπελα στα μαγαζια τους και να βαλουν πρωτα την ελληνικη ονομασια και απο κατω οποια αλλη γιατι η γλωσσα μας ενωνει σαν λαο...ειναι αυτονοητο οτι οσοι ξεπουλησαν τα παντα πρεπει να πληρωσουν και αυτο για να γινει θελει κοτσια γιατι οι σαμαροβενιζελοι δεν παιρνουν απο λογια...θελω να ξερω που χρωσταω...θελω να ξερω ποιον πουστη προσπαθω να ξεχρεωσω..απαιτω το κρατος να μου δωσει αναλυτικη λιστα με το που χρωσταω,ποσα χρωσταω,σε ποιοους και ποιος καριολης υπεγραψε για να χρωσταω εγω 35 ετων χωρις να με ρωτησει...ειναι αυτονοητο οτι το αιμα του φυσσα ηταν το ιδιο με των δυο παιδιων της χα και το ιδιο με τους 4 της μαρφιν...ειναι επισης αυτονοητο οτι,οτι και να πιστευεις πρεπει να το παλευεις...ξερετε πολλους κασιδιαρηδες σ αυτη τη χωρα?που ειμαστε ολοι εμεις?ευκολο να κρινουμε και ευκολα τα λογια και οι αφορισμοι...ενας νεος λοιπον εναντιωνεται σε ολα τα σκατα και μπραβο του...γι αυτο και μονο του αξιζουν πολλα...ποσοι το κανουν αυτο στα ισα?οποιος δεν καταλαβαινει και δεν βλεπει περα απ τον εαυτουλη του και δεν εχει κριση και αποψη ας μη μιλαει και ας μη λεει οτι αλλοι του λενε και του πηζουν το κεφαλι...πρεπει να ειναι ηλιθιος καποιος σημερα με τη δεδομενη κατασταση ναψηφιζει πασοκ νδ η να μιλαει για ναζισμους της χα ενω απο την αλλη η διαλυμενη αριστερα που δε μπορει να κανει ουτε μια διαδηλωση ενωμενη,αλλου κκε αλλου παμε..κτλ και καλα εχουν διαφορες...δε μπορει και δε δεχεται να ακουσει αλλη αποψη...αυτο και αν ειναι φασισμος...ποιος υποτιθεμενος αριστερος ακουει κατι αλλο εκτος απο την κασετα που του εχουν βαλει.....εγω λοιπον ειμαι ενας πραγματικα αριστερος χρυσαυγιτης...ευχαριστω
-
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΩΣ …
@ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ:
θελω κι εγω να πω κατι.εχουν μαθει καποιοι στην ελλαδα οτι δεν τους βολευει να το ονομαζουν ναζιστικο η φασιστικο.φτασαμε τα αυτονοητα να θεωρουνται φασισμος-ρατσισμος-ναζισμος και δεν ξερω τι αλλαο.ε λοιπον ειναι αυτονοητο οτι αν ερθουν αλλα 5 μυρια μεταναστες εδω θα τεθει θεμα μουσουλμανικης μειονοτητας και πολλα ακομη σ ολη την επικρατεια…ειναι αυτονοητο οτι ολοι οι ελληνες πρεπει να αλλαξουν ακομη και την ταμπελα στα μαγαζια τους και να βαλουν πρωτα την ελληνικη ονομασια και απο κατω οποια αλλη γιατι η γλωσσα μας ενωνει σαν λαο...ειναι αυτονοητο οτι οσοι ξεπουλησαν τα παντα πρεπει να πληρωσουν και αυτο για να γινει θελει κοτσια γιατι οι σαμαροβενιζελοι δεν παιρνουν απο λογια...θελω να ξερω που χρωσταω...θελω να ξερω ποιον πουστη προσπαθω να ξεχρεωσω..απαιτω το κρατος να μου δωσει αναλυτικη λιστα με το που χρωσταω,ποσα χρωσταω,σε ποιοους και ποιος καριολης υπεγραψε για να χρωσταω εγω 35 ετων χωρις να με ρωτησει...ειναι αυτονοητο οτι το αιμα του φυσσα ηταν το ιδιο με των δυο παιδιων της χα και το ιδιο με τους 4 της μαρφιν...ειναι επισης αυτονοητο οτι,οτι και να πιστευεις πρεπει να το παλευεις...ξερετε πολλους κασιδιαρηδες σ αυτη τη χωρα?που ειμαστε ολοι εμεις?ευκολο να κρινουμε και ευκολα τα λογια και οι αφορισμοι...ενας νεος λοιπον εναντιωνεται σε ολα τα σκατα και μπραβο του...γι αυτο και μονο του αξιζουν πολλα...ποσοι το κανουν αυτο στα ισα?οποιος δεν καταλαβαινει και δεν βλεπει περα απ τον εαυτουλη του και δεν εχει κριση και αποψη ας μη μιλαει και ας μη λεει οτι αλλοι του λενε και του πηζουν το κεφαλι...πρεπει να ειναι ηλιθιος καποιος σημερα με τη δεδομενη κατασταση ναψηφιζει πασοκ νδ η να μιλαει για ναζισμους της χα ενω απο την αλλη η διαλυμενη αριστερα που δε μπορει να κανει ουτε μια διαδηλωση ενωμενη,αλλου κκε αλλου παμε..κτλ και καλα εχουν διαφορες...δε μπορει και δε δεχεται να ακουσει αλλη αποψη...αυτο και αν ειναι φασισμος...ποιος υποτιθεμενος αριστερος ακουει κατι αλλο εκτος απο την κασετα που του εχουν βαλει.....εγω λοιπον ειμαι ενας πραγματικα αριστερος χρυσαυγιτης...ευχαριστω
συμφωνω απολυτα…..και στην τελικη δεν εχω ακουσει απο κανεναν στη βουλη (εκτος την χ.α,η οποια αυτη το εθεσε σαν θεμα στην βουλη)να συμφωνει με την μειωση 80% των αποδοχων των βουλευτων και των παρατρεχαμενων τους,,,,αντιθετως ολοι ειπαν οτι δεν βγαινουν για μειωσεις...ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
-
@ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ:
Πιπερι στη γλωσσα !!!!!που μιλας ετσι για τους ΣΩΤΗΡΕΣ των ελληνων με 7000 αυτοκτονιες και κατι παραπανω ,με τρια εκατομυρια ανεργους ,με τους ελληνες να μεταναστευουν για ενα μεροκαματο να ζησουν και να φερνουν καθημερινα κατα χιλιαδες εγκληματιες να σκοτωνουν,να βιαζουν και να κλεβουν τους ελληνες!!!!Να τους χαιροντε ΤΑ ΒΟΛΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ που τους ψηφιζουν και τους υποστηριζουν κατηγορωντας τη Χ.Α. για ναζι και φασιστες…...............
-
δυστυχως για την χωρα αυτοι θα συνεχισουν να κυβερνουν,ακομα και αν κατεβη και ο ιδιος ο θεος και δηλωση πολιτευομενος,οι πολιτες εδειξαν τι θελουν την περασμενη κυριακη αναδειχνωντας παλι πρασινους και μπλε κοκους,ειδικα η αθηνα που φαινετε οτι τα μετρα δεν τους ακουμπησαν οπως εμας,ακομη και η ηπειρος με την χειροτερη ανεργια,μπλε τα εκανε στην περιφερεια
καλη συνεχεια με τα μετρα που ερχονται αμεσως μετα τις εκλογες,ευχομαι αυτοι που τους υποστηριζουν να πονεσουν πρωτοι -
δυστυχως για την χωρα αυτοι θα συνεχισουν να κυβερνουν,ακομα και αν κατεβη και ο ιδιος ο θεος και δηλωση πολιτευομενος,οι πολιτες εδειξαν τι θελουν την περασμενη κυριακη αναδειχνωντας παλι πρασινους και μπλε κοκους,ειδικα η αθηνα που φαινετε οτι τα μετρα δεν τους ακουμπησαν οπως εμας,ακομη και η ηπειρος με την χειροτερη ανεργια,μπλε τα εκανε στην περιφερεια
καλη συνεχεια με τα μετρα που ερχονται αμεσως μετα τις εκλογες,ευχομαι αυτοι που τους υποστηριζουν να πονεσουν πρωτοιΘα σταθώ στην τελευταία φράση σου.
Είναι η πιο καλή ευχή που έχω ακούσει τα τελευταία δύο χρόνια και μακάρι να βγει αληθινή.
-
Μα οι Ναζι ηδη κυβερνανε την ευρωπη της πινουν το αιμα με το καλαμακι τελικα εσυ δηλωνης οτι οι ελληνες ειναι ναζι αρα περνεις μερος στην ναζιστικη προπαγανδα σε λιγο θα βγεις με την ντουντουκα οπως το 1941 και θα λες πως οι ελληνες αγωνιστες ειναι προδοτες και πως οι γερμανοι ειναι φιλοι μας(με τρεμαμενη φωνη οπως ο αξεχαστος ελληνας ηθοποιος στις ταινιες και θα τριβεις τα χερια σου).@dimitrisps:
Πουλημενα τομαρια πολιτικοι????
Η λυση ειναι οι Ναζι????
Συνχαρητηρια για τις αποψεις σας!!!!!!!!!!!!! -
την σβησανε τα πουσ…..αρια@ntraaxtar1:
ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ…ετσι παιδια χωστετα.....πεστετα.....
http://webtv.nerit.gr/i-diakanaliki-sinentefxi-tou-laikou-sindesmou-chrisi-avgi-21052014/
-
Πουλημενα τομαρια πολιτικοι????
Η λυση ειναι οι Ναζι????
Συνχαρητηρια για τις αποψεις σας!!!!!!!!!!!!!ωραιο πραγμα ο πρωινος καφες ειδικα αν σημερα ριχνουμε στην καλπη την ψηφο μας,και αν ακουω απο φιλους κουβεντες τετοιες,δεν προσπαθω να μεταπεισω κανεναν στο τι θα ψηφιση,η το τι ειναι σωστο η λαθος
αλλα επειδη αυτην την καραμελλα περι ναζι την ακουω καθημερινα απο τον απλο κοσμο,θα ρωτησω και εσενα την ιδια ερωτηση,τους γνωριζης και απο παλια οτι ειναι ναζι?
και δεν θελω συστημικες απαντησεις αλλα απο προσωπικα βιωματα
τι ειναι επιτελους η χρυση αυγη,οπαδοι του χιτλερ η ελληνες πολιτες που αγαπανε την χωρα?
οσο για δημοκρατες αν ενοεις την φωλια του κουκου,σαμαροβενιζελους,παγκαλο,ρεπουση,τατσοπουλο και το κακο συναπαντημα σας τους κανω δωρο -
Καλημερα ζγουρομαλλα μου
Πιες το καφεδακι σου και μην χαλιεσαι με τον φιλο σου
Εχω ηδη απαντησει σε αλλο νημα επι του θεματοςΤελος για να μην παρεξηγηθω κιολας οτι παιρνω θεση πολιτικη σας πληροφορω οτι η ιδεολογια μου εχει πουληθει εδω και αρκετα χρονια οποτε δεν εχω καμοια απολυτως ενεργη αναμειξη ουτε και κανενας απο δαυτους με εκφραζει
-
καλο θα ηταν καποτε να μαθουμε να ξεχωριζουμε τις ενοιες που μπορει να εχει μια λεξη.φασιστας λοιπον ειναι εκεινος που δεν δεχεται αλλη αποψη και θελει με καθε τροπο να επιβαλει το δικο του.ναζι ειναι εκεινος που θεωρει καποιες φυλες ανθρωπων ανωτερες και γενικα βαζει τους ανθρωπους σε κατηγοριες.τι απο ολα αυτα κανει η χρυση αυγη?τι κανει η αριστερα?πιο φασιστικο μου φαινεται αυτο που λεει το κκε…το οτι δηλαδη δε δεχεται καμια αλλη αποψη.....αλλα εδω στην πατρα θα ψηφισω πελετιδη-κκε και θελω να βγει για να τα κανει σκατα, γιατι ετσι θα τα κανει ωστε να σταματησουν επιτελους να μιλανε μια για παντα....δε μπορεις να μου λες για λαικη συσπειρωση και να μου βαζεις το βουλευτη σου κκε και για δημαρχο και για βουλευτη και για περιφερειαρχη παντου τον ιδιο ανθρωπο τον μονο φωτισμενο δηλ.και αυτος ο ιδιος να λεει ασ συσπειρωθη ο λαος να παλεψει.δε λεει να παλεψουμε...την ουρα του απ εξω...αυτος ειναι μονο για βουλευτης να τα παιρνει και να δινει συμβουλες...καθοδηγητης που λενε..για ευθυνες ουτε λογος...αν εχεις τα αρ....δια βγες μπροστα και σ ακολουθω ειτε εισαι κκε η οτι αλλο..αλλιως αντε σπιτι σου.αυτος λοιπον ειναι ο ρολος των αριστερων εδω..θελω να βγουν για να τα κανουν σκατα και να γελαωω.....στο δημο της πατρας ...τωρα στην ευρωβουλη μονο χρυση αυγη για να τους τα πουνε λιγο και εκει....καλη μερα σε ολους...ειμαι οχι απλα δημοκρατης....αλλα δημοκρατικοτατος......
-
Σήμερα ψήφισα και εγώ, ιστορική μέρα είχα να πάω να ψηφίσω από τότε που είχε βγει πρωθυπουργός ο ακατανόμαστος!!!!!!!!!!
χρυση αυγή δαγκωτό να σφίξουν οι κόλοι από τα λαμόγια
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Aυτοι που σημερα αποκαλουν Ναζι τους Χρυσαυγιτες αυτόματα προσπαθουν να προσδωσουν την ιδιοτητα αυτή και σε ολους εκεινους που τους ψηφιζουν.
Αυτό ολο το παραμυθι εχει βαθυτερη σκοπιμοτητα που είναι η διαιρεση του Ελληνικου λαου η εξοντωση του μεσω της τακτικης του εμφυλιου που εφαρμόζεται επιτυχως από πολύ παλιοτερα από τομαρια που επιναν ανέκαθεν το αιματου κοσμακη ανα την υφηλιο και που είναι σημερα οι δημιουργοι του τερατουργήματος που ονομασαν νεα ταξη πραγματων.
Ειστε λοιπον ολοι συνενοχοι στην προδοσια της χωρας όταν διαιωνίζεται αυτά που σας πασαρουν οι πραγματικοι φιλογερμανοι που μας κυβερνάνε.
Όταν έναν δε τον γουστάρεις και ακομη όταν ειδικοτερα σου χρωστάει εδώ και δεκαετιες καποιες αποζημιώσεις τον αποφευγεις του ζητας τα χρωστουμενα και όχι δανεικα.
Τωρα πως γινεται και αυτοι που αποκαλουν τη ΧΑ νεοναζί να κανουν ακριβως το αντιθετο και να κατεβαζουν τα παντελόνια σε αυτους που δηθεν σιχαινονται είναι πραγματικα αξιον αποριας.
Ολο αυτό φυσικα δε θα υπηρχε αν δεν υπηρχαν οπαδοι τους αναμεσα μας που τους στηριζουν ακομη αυτους και τις τακτικες τους εναντια στους Ελληνες και την Ελλαδα.
Δυστηχως ή ευτυχως ορισμενα πραγματα ο καθενας τα αντιλαμβάνεται με το μυαλουδακι που κουβαλάει και όταν ερθει η ωρα που θα ξυπνησει και αυτος τοτε ισως να είναι αργα για ολους μας.
Εχουνε δει τα ματια μας χιλια μυρια από τους προδοτες και εμεις ακομη το χαβα μας.
Ο Θεος βοηθος γιατι οπως φαινεται ενας αθεος θα κυβερνησει συντομα την Ελλαδα.
Θα κλαψετε κουφαλες με μαυρο δακρυ και σας ευχομαι να μη δειτε τα δικα σας παιδια σας να πηδανε από τα μπαλκονια.Μη γελιεστε ορισμένοι νομιζοντας ότι θα την βγαλετε καθαροι επειδή σημερα εχετε λεφτα.Θα σας παρει και εσας η μηχανη του κιμα είναι απλως θεμα χρονου.Υ.Γ. Άλλο αθεος και άλλο αθρησκος
-
Aυτοι που σημερα αποκαλουν Ναζι τους Χρυσαυγιτες αυτόματα προσπαθουν να προσδωσουν την ιδιοτητα αυτή και σε ολους εκεινους που τους ψηφιζουν.
Αυτό ολο το παραμυθι εχει βαθυτερη σκοπιμοτητα που είναι η διαιρεση του Ελληνικου λαου η εξοντωση του μεσω της τακτικης του εμφυλιου που εφαρμόζεται επιτυχως από πολύ παλιοτερα από τομαρια που επιναν ανέκαθεν το αιματου κοσμακη ανα την υφηλιο και που είναι σημερα οι δημιουργοι του τερατουργήματος που ονομασαν νεα ταξη πραγματων.
Ειστε λοιπον ολοι συνενοχοι στην προδοσια της χωρας όταν διαιωνίζεται αυτά που σας πασαρουν οι πραγματικοι φιλογερμανοι που μας κυβερνάνε.
Όταν έναν δε τον γουστάρεις και ακομη όταν ειδικοτερα σου χρωστάει εδώ και δεκαετιες καποιες αποζημιώσεις τον αποφευγεις του ζητας τα χρωστουμενα και όχι δανεικα.
Τωρα πως γινεται και αυτοι που αποκαλουν τη ΧΑ νεοναζί να κανουν ακριβως το αντιθετο και να κατεβαζουν τα παντελόνια σε αυτους που δηθεν σιχαινονται είναι πραγματικα αξιον αποριας.
Ολο αυτό φυσικα δε θα υπηρχε αν δεν υπηρχαν οπαδοι τους αναμεσα μας που τους στηριζουν ακομη αυτους και τις τακτικες τους εναντια στους Ελληνες και την Ελλαδα.
Δυστηχως ή ευτυχως ορισμενα πραγματα ο καθενας τα αντιλαμβάνεται με το μυαλουδακι που κουβαλάει και όταν ερθει η ωρα που θα ξυπνησει και αυτος τοτε ισως να είναι αργα για ολους μας.
Εχουνε δει τα ματια μας χιλια μυρια από τους προδοτες και εμεις ακομη το χαβα μας.
Θα κλαψετε κουφαλες με μαυρο δακρυ και σας ευχομαι να μη δειτε τα δικα σας παιδια να πηδανε από τα μπαλκονια.Μη γελιεστε ορισμένοι νομιζοντας ότι θα την βγαλετε καθαρη επειδή σημερα εχετε λεφτα.Το τέχνασμα του 'ζαρωνω' επειδή εγω εχω και ας υποφερουν οι αλλοι γυρω μου που δεν εχουν είναι δικο τους πλασαρισμα και ακομη το τρωτε.
Θα σας παρει και εσας φιλοι μου η μηχανη του κιμα είναι απλως θεμα χρονου.Υ.Γ. Άλλο αθεος και άλλο αθρησκος
-
Θα κλαψετε κουφαλες με μαυρο δακρυ και σας ευχομαι να μη δειτε τα δικα σας παιδια να πηδανε από τα μπαλκονια.Μη γελιεστε ορισμένοι νομιζοντας ότι θα την βγαλετε καθαρη επειδή σημερα εχετε λεφτα.Το τέχνασμα του 'ζαρωνω' επειδή εγω εχω και ας υποφερουν οι αλλοι γυρω μου που δεν εχουν είναι δικο τους πλασαρισμα και ακομη το τρωτε. Ασε που μερικοι κακομοιροι καμαρωνουν γιατι νομιζουν ότι μονο αυτοι δουλευαν μεχρι σημερα κατηγορωντας τους συνάνθρωπους τους που βρίσκονται σε οικονομικη εξαθλιωση αυτή τη στιγμη.
Θα σας παρει και εσας φιλοι μου η μηχανη του κιμα είναι απλως θεμα χρονου.Υ.Γ. Άλλο αθεος και άλλο αθρησκος
-
Θα κλαψετε κουφαλες με μαυρο δακρυ και σας ευχομαι να μη δειτε τα δικα σας παιδια να πηδανε από τα μπαλκονια.Μη γελιεστε ορισμένοι νομιζοντας ότι θα την βγαλετε καθαρη επειδή σημερα εχετε λεφτα.Το τέχνασμα του 'ζαρωνω' επειδή εγω εχω και ας υποφερουν οι αλλοι γυρω μου που δεν εχουν είναι δικο τους πλασαρισμα και ακομη το τρωτε. Ασε που μερικοι κακομοιροι από αυτους ακομη και καμαρωνουν γιατι νομιζουν ότι μονο αυτοι δουλευαν μεχρι σημερα κατηγορωντας τους συνάνθρωπους τους που τους βλεπουν σε οικονομικη εξαθλιωση αυτή τη στιγμη.
Θα σας παρει και εσας φιλοι μου η μηχανη του κιμα είναι απλως θεμα χρονου και αυτό είναι ένα από τα σημαντικοτερα από αυτά που δεν εχετε καταλαβει.Υ.Γ. Άλλο αθεος και άλλο αθρησκος