poios o rolos tou atmega 8518l se ena kikloma lrl?
-
Atmega 8518
αντρεα ειναι κατι τετοιο? http://www.delta-t.co.uk/product-display.asp?id=PR2%20Product&div=Soil%20Science
-
Atmega 8518
αντρεα καντο λιγο στα χοριατικα….ti λαλακια ειναι ολο το κυκλωμα....
Εαν δεν γνωριζω τον κωδικα….δεν ξερω τι κανει στην εισοδο/εξοδο.
Φενεται διακριτα οτι εχει δυο μπουτον σε εισοδους /εξοδους που χρησιμοποιουμε οταν θελουμε να χρονισουμε εσωτερικα τον avr...λογικα το ενα ειναι reset....και το αλλο ενεργοποιοι τον χρονισμο <δεν γνωριζω ...υποθετο>
Η μνημη που παρεχει ο συγκεκριμενος μικροελεκτης μπορει να χρησιμοποιηθει και για data logger....<ενημερωτικα>
Μπορει το κυκλωμα να μην ειναι λαλακια φιλε μου....που το βρηκες??? θα με ενδιεφερε να μαθω ακριβως για ποιον λογο δεν εχει φιλτρα σε δηλωμενη εισοδο στον avr.....διοτι μπορει ...εαν και εφοσον , να δουλευει fgm !
Με λιγα λογια μαγνητομετρο <flyx>......απο αερα η γη<λεω εγω>
Ενδιαφερων αυτο που εβαλες.....απο που εαν επιτρεπετε?
Εαν δω τον κωδικα θα σου πω περι τινος προκειτε....τωρα απλα εικασιες κανουμε</flyx> -
Atmega 8518
σακη αυτα που βλεπω ολο λαλακιες ειναι,το 8518 δεν υπαρχη και η τροφοδοσια σε αυτην την σειρα ειναι λαθος
για ριξτο ολοκληρο το σχεδιο να γελασουμε λιγοπαρη ετσι μου το δωσαν..με την προϋπόθεση πως ειναι κυκλωμα απο LRL..και στο +IN και -ΙΝ κοτσαρουμε βεργες..και στο ΤΗ + - γινετε reset.
με το δικο μου υδραυλικοσκεπτικο ολο και καπιοα λαλακια θα εβαζα στα λοιπον σβισμενα υλικα..τι θα εβαζα? αν ηξερα τι κυκλωμα ειναι κατι θα σκεφτομουν και ας ηταν και λαθος..μονο και μονο για πειραματισμο..:36_17_1:
-
Atmega 8518
Εαν δεν γνωριζω τον κωδικα….δεν ξερω τι κανει στην εισοδο/εξοδο.
Φενεται διακριτα οτι εχει δυο μπουτον σε εισοδους /εξοδους που χρησιμοποιουμε οταν θελουμε να χρονισουμε εσωτερικα τον avr...λογικα το ενα ειναι reset....και το αλλο ενεργοποιοι τον χρονισμο <δεν γνωριζω ...υποθετο>
Η μνημη που παρεχει ο συγκεκριμενος μικροελεκτης μπορει να χρησιμοποιηθει και για data logger....<ενημερωτικα>
Μπορει το κυκλωμα να μην ειναι λαλακια φιλε μου....που το βρηκες??? θα με ενδιεφερε να μαθω ακριβως για ποιον λογο δεν εχει φιλτρα σε δηλωμενη εισοδο στον avr.....διοτι μπορει ...εαν και εφοσον , να δουλευει fgm !
Με λιγα λογια μαγνητομετρο <flyx>......απο αερα η γη<λεω εγω>
Ενδιαφερων αυτο που εβαλες.....απο που εαν επιτρεπετε?
Εαν δω τον κωδικα θα σου πω περι τινος προκειτε....τωρα απλα εικασιες κανουμε</flyx>αντρεα μου το δωσαν..οπως μου το δωσαν ετσι ανεβηκε..μου το εδωσε ενας που εχει μαγαζι με ηλεκτρονικα απο εκει που ψωνιζω..