Μαστορια μια ερωτηση προς τους κατεχοντες. αλλαξα τον καυστηρα αεριου με εναν επιτοιχειο,και μου εμεινε ο καυστηρας. RIELLO GULIVER BS1 μαζι με εναν ρυθμιστη που εχει πανω στην γραμμη του αεριου πριν τον καυστηρα. (δεν ξερω πως το λενε) .
το ερωτημα ειναι οτι δεν ξερω τι παραδες πιανει αυτο σαν μεταχειρησμενο για να το δωσω. κανουργιο κοντα στα 700 και τα δυο μαζι,απ οτι ειδα.
και που ειναι καλυτερα να το βαλω αγγελια για να το δωσω?υπαρχει κανενα φορουμ υδραυλικων-αεριτζηδων?
μου εμεινε και ο λεβητας,αλλα αυτος ηταν απ την εποχη του πετρελαιου,οποτε δεν νομιζω να αξξιζει κατι.
υποψιν οτι δουλευει αψογα, δεν ειχε η εχει καποιο προβλημα.
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ
φιλε Βασιλη σορι απο μενα που δεν απαντω αλλα δεν εχω ιδεα απο
μεταπωληση καυτηρα , και κυριος σεριου που δεν δουλευα σε αυτα παρα μονο πετρελαιου , τουλαχιστον αυτη την εποχη που εκτος του οτι εχω ενα χρονο να ασχοληθω με λεβητοστασεια , εχουν αλλαξει και κατα πολυ οι τιμες .παντος για τον λεβητα στην εσχατη και για μαντεμι να το δωσεις καπια λευτα θα πιασεις .
-
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ
Τι λεβητας ειναι μοντελο και θερμιδες.
Ο Gulliver ειναι ο πιο φθηνος απο τους καυτστηρες της Riello."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ
ο λεβητας ''ηταν'' λαμπρογκινι, 37kw (αυτο εγραφε πανω)
τον εδωσα κιολας σε εναν φιλο μαζι με τον καυστηρα πετρελαιου που ειχα πριν βαλω αεριο. και ειναι χαλιβδινος,οχι μαντεμι.
εμεινε ο καυστηρας αεριου,κομπλε μαζι με το ρυθμιστικο.
καινουργιο κανει 700 +…αν το βαλω αγγελια για 400 ειναι καλα? αγοραζουν μεταχειρησμενα καταρχην? και που να βαλω αγγελια? -
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ
Αγοραζουνε και 500 καλη τιμη ειναι υπολογισε οτι καλυπτη ενα σπιτι 80-100 τετραγωνικων αναλογα τη μονωση.
Φιλε αμα εχεις κανα μαστορα πεστου να το εχει υποψην του αυτη ειναι η καλητερη αγγελια.
Δεν κανει για παραπανω απο 40000 θερμιδες λεβητα γιατι θα εχει βιαια εκινηση μιας και θα πρεπει να δουλευει στο μεγιστο.
Δεν τα παει καλα με ολους τους λεβητες ο συγκεκριμενος καυστηρας."It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."