προχτες μιλωντας με ενα φιλαρακι για τετοια θεματα, (ψαχνει και εκεινος) μου ειχε πει πως απο μια πληροφορια και εναν παλιο χαρτη, πειγε σε καποιο σημειο που ακριβος, εννοειτε πως δεν μου ειπε, με καποια ατομα απο θεσσαλονικη με μηχανηματα τρελα που για να ερθουν θελουν 1000 ευρο, βρεις δεν βρεις. τωρα βεβαια μου ειπε πως στο σημειο το μηχανημα εδηξε ακριβος τι παιζει σχεδιασαν σε ενα λευκο χαρτι τα τουνελ ακομη και το σημειο που εδειχνε κοκκινο. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ και του απαντησα γιατι? μου ειπε πως σε μερικα τετοια καταφυγεια παιζουν κατι χημικα που βγαλαν στο 2 παγκοσμιο πολεμο, αλλα, μου λεει μονο που θα ανηξεις να μπεις, θα γινεις σκονη κατι τετοια τρελα μου ελεγε. του ειπα φερτο εσυ το χαρτι και βλεπουμε αλλα προς το παρον δεν το δινει. ξερει κανεις ρε παιδια αν πεζει κατι τετοιο? γιατι αντε να δεχθουμε οτι τα καταφυγεια ηταν παγιδευμενα, αλλα γιατι να βαλει ο αλλος χημικα και οτι αλλο φανταστει καποιος, απο την στιγμη, που καποια μερα επρεπε να βγουν για το κομμα η για οτι αλλο προοριζονταν.
-
ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΨΑΧΤΗΡΙΑ
φιλε akritas, αυτο ισως να ειναι λογως για προσθετα μετρα ασφαλειας εκ μερους μας. οποιο χημικο και να ειχαν απο αερια νευρων μεχρι υπεριτες, εχει και το αντιδοτο του. περνουμε προφυλαξη και το ανοιγουμε. τωρα ποιος φοβηθηκε εχει σημασια, ο φιλος που εψαχνε την δουλεια η οι κατεχοντες τα μηχανηματα, οποτε το πραγμα θελει συζητηση, πως αφου πηραν το χιλιαρικο εστριψαν λοξως, λεγοντας τα διαφορα, διοτι γνωριζαν πως δεν υπαρχει τιποτα, και επρεπε να συντηρησουν την καλη φημη τους και για μελλοντικους πελατες, γιατι φαντασου πηραν το 1000ρικο, σκαβει ο φιλος και δεν βρισκει τιποτα, τι γινεται μετα ? το νεο διαδιδεται ευρεως και τερμα οι νεοι πελατες τερμα και τα χιλιαροπουλα. αφου εχουν δυνατα εργαλεια γιατι ζητουν λεφτα και οχι μεριδιο στην δουλεια????????????απλα δεν ηταν τιποτα η τα βρηκαν και πηραν και το 1000ρικο και θα πανε μετα μονοι τους να τα βγαλλουν με τα εξοδα κινησης πληρωμενα απο τον φιλο σου. δηλαδη στην υγεια του κοροιδου δυο φορες. αν ο φιλος εχει θελησει και γνησια πληροφορια-χαρτη, και τους εμπιστευεται να το ανοιξη. μασκα χημικων αεριων και γαντια αμιαντου χρειαζονται, και τρεις - τεσερες αμπουλος ατροπινης, των 2 ευρω απο φαρμακειο αν νοιωσει ζαλαδα. τιποτα αλλο εκτος απο σκαπανικα. φιλικα agios…....................
-
Θα συμφωνησω με τον Σάιμον Τεμπλαρ , οσον αφορα τα της αμοιβης και της δημιουργιας μυθου γυρω απο μια ανευρεση , προκειμενου να συντηρησουν την καλη τους φημη.
Μια απλη μασκα χημικων , υπερ του δεοντος αποτελεσματικη , εχει περιπου 15 € .
Ενω , στην οποιαδηποτε περιπτωση υπαρχουν χημικα (!) μεσα σε τουνελ , που να ειναι ακομα ενεργα , μετα απο 60+ χρονια (!!!!) , απλως ανοιγεις την εισοδο και το αφηνεις για μια μερα , να αεριστει !
Και φυσικα , υπαρχει και η μεθοδος του χοιρου….. -
η αληθεια ειναι οτι εχουμε ακουση πολλα στο χωρο μας. για σκεψου ομως εσυ? για να υπαρχουν αερια και τωσα χρονια θα πρεπει η επιφανεια απο το καταφυγιο να ειναι λεια και στεγανη? δηλαδη τσιμενταρισμενη. πραγμα που δεν εγιναι. δευτερον το να περνει τα εξοδα μεταφορας δεν ειναι κακο. κακο ειναι οταν δεν εχει ικανοτητες και δικαιολογειτε με ψεματα. οσω για τα σουπερ μηχανηματα. οποιος ασχετος δει μηχανημα και κομπιουτερ να κανει απεικονιση ετσι λεει συνηθως ειδα το σουπερ μηχανημα?
-
αγρινιωτη θα σε βαλω κοκκινη καρτα
το δικο μας ψαξιμο ειναι χομπυ,και ειναι λαθος να αμοιβετε καποιος επειδη εχη το σουπερ ντουπερ μηχανημα
καλυτερα να συ πει καποιος οτι λογω οικονομικων δυσκολιων δεν εχω να βαλω βενζινα,παρα να σου λεη για να ερθω θελω 1000,και αμα τα βγαλουμε θελω τα μισα
αυτοι ειναι οι επονομαζομενοι επαγελματιες του ειδους
και ως συνηθως απατεωνες και αλητες
γιατι αν δουνε κατι ποτε δεν θα το μαθης εσυ,παρα μονο αμα δεις την γουβα
μεγα λαθος να κανουμε το χομπυ επαγγελμα
σημερα εγω χρειαζομαι ενα τελλαρο και εσυ αυριο ενα ραβδοσκοπικο
ετσι πρεπει να λειτουργουμε και οχι με χρηματα,και παντα σε μια δουλεια να ειναι μεριδια και οχι μισα εγω και τα αλλα μισα 4 ατομα
παντα δικαιοι και παντα χομπυστες
οπου εχω λαθος με διορθωνετε -
Φιλτατε Αναστασιε , ειλικρινα , χαιρομαι για τον ευφυη τροπο αντιμετωπισης , δυσχερών καταστάσεων !
Ετσι λοιπον , θα προτιμησω την κουρτινα 2 …Κυριάκο , δεν έχεις ακούσει για την κουρτίνα 3 ?
βάζεις τον χοίρο μέσα στο τούνελ κι άν πάθει κάτι το μαγειρεύεις και κάνεις τραπέζι την πεθερά να χαρεί κι αυτή , μετά εσυ θα χαρείς περισσότερο ! -
αγρινιωτη θα σε βαλω κοκκινη καρτα
το δικο μας ψαξιμο ειναι χομπυ,και ειναι λαθος να αμοιβετε καποιος επειδη εχη το σουπερ ντουπερ μηχανημα
καλυτερα να συ πει καποιος οτι λογω οικονομικων δυσκολιων δεν εχω να βαλω βενζινα,παρα να σου λεη για να ερθω θελω 1000,και αμα τα βγαλουμε θελω τα μισα
αυτοι ειναι οι επονομαζομενοι επαγελματιες του ειδους
και ως συνηθως απατεωνες και αλητες
γιατι αν δουνε κατι ποτε δεν θα το μαθης εσυ,παρα μονο αμα δεις την γουβα
μεγα λαθος να κανουμε το χομπυ επαγγελμα
σημερα εγω χρειαζομαι ενα τελλαρο και εσυ αυριο ενα ραβδοσκοπικο
ετσι πρεπει να λειτουργουμε και οχι με χρηματα,και παντα σε μια δουλεια να ειναι μεριδια και οχι μισα εγω και τα αλλα μισα 4 ατομα
παντα δικαιοι και παντα χομπυστες
οπου εχω λαθος με διορθωνετεαυτους τους τυπους στο χωριο μου τους λεμε αλ καπονηδες…
-
σας ευχαριστο ολους για τις απαντισεις. και γω αυτην την γνωμη εχω, οσον αφορα ατομα τα οποια πληρονεις για να ερθουν να δουν με τα μηχανηματα (ενα ιδος μισθοφορων, πος να εμπιστευτεις? οπος εγραψε ενας φιλος εδω μεσα, που να ξερεις αν δεν παν μετα μονοι τους.) απο μια αποψη λες ενταξει γιατι τι θα γινει αν εκεινη την στιγμη στην πεσουν οι αστυνομοι και κατασχεσουν και τα σωβρακα τους, αλλα προσοπικα αν ειχα να δινω ετσι τα 1000ρικα, θα παντρευομουν που λεμε. για τον φιλο agio, ναι απο οτι μου ειπε το φιλαρακι το 1000 ειναι για να ερθουν και απο οτι βρεθει θα παρουν βαρβατο μεριδιο. α και απο οτι ειπε αν δεν τους δωσεις καποιο 100% σιγουρο στοιχιο δεν προκετε να ερθουν, τι να πω. τελος πρωσοπικα θα συμφωνισω με τον goldmaniac οσον αφορα το ΧΟΜΠΥ, η ζωη ρε παιδια ειναι μικρη, αν καποιος βοηθηση καποιον να βγαλει κατι ενοειτε πως πρεπει να μοιραστουν δικαια, οχι οπος πηγενα εγω με καποιους, τρεχαμε στα βουνα, και μετα μαθενω οτι τον εναν απ τους δυο, τον καναν περα απο πολλες ομαδες γιατι επειδη ηξερε 1-2 πραγματα παραπανω, ελεγε πως αν βγαλουμε, το 70 θα το παρω εγω γιατι ξερω πληροφοριες, τι να πει κανεις σταματισα να πιγενω μαζι του γιατι αν βγαζαμε και μου ελεγε μαλακιες θα τον εριχνα στην τρυπα. και εμεις που πιγεναμε μαζι του τον ιδιο κινδυνο δεν διατρεχαμε? οσο να ναι βουνα ειναι δεν ξερεις τι σε περιμενη στο επομενο μονοπατι η γενικα τους κινδυνους που εχει η αγρια φυση. πιστευο πως εχω δικιο. τελος παντων για την υποθεση με τον χαρτη θα ξαναμιλισω μαζι το φιλαρακι να δουμε τι θα κανουμε. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΑΝ Η ΠΕΘΕΡΑ ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΖΙΜΑΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΛΝΑ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΟΥΜΕ χαχα
-
μανιακε εγω δεν αναφερουμε στα λαμογια που υπαρχουν στο χωρο? συγουρα υπαρχουν απατεωνες και μαλιστα παντου, και σε ολους τους χωρους. ατομα, που προσπαθουν να σου παρουν την χαντρα απο το ματι.
μα για σκεψου τωρα εσυ, ολοι μας νομιζουμε οτι εχουμε καποια δουλεια και με αυτο το απολειτο που ακουμε 100 της 100. σε βαζουν στην μπριζα με αυτο το πες πες, και ελα να βοηθησεις. φευγεις λοιπον εσυ αφου των πιστευεις και πας στην θρακη. εκει λοιπον που πας, βλεπεις οτι δεν υπαρχη τιποτα. και αφου λοιπον του λες οτι δεν υπαρχη τιποτα. τοτε αυτος δεν σεβεται ουτε το ταξιδι που εχεις κανει και με μια ειρωνεια φευγει χωρις να σου προσφερει ουτε ενα καφε. για το λογο αυτο λεω οτι καλα κανει… στην περιπτωση αυτη που εχω αδικο..... και ειμαι για κοκκινη καρτα..