Εδω, στα ισια. Δεν απαντησες σ' αυτο που ρωτησα. Τα λεφτα ειναι βαθια, μονο τσαπα τα φτανει.
-
Γ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ mia mikrh plhroforia.
Εδω, στα ισια. Δεν απαντησες σ' αυτο που ρωτησα. Τα λεφτα ειναι βαθια, μονο τσαπα τα φτανει.
φιλε μου αυτο το προσεξα προτο απο ολα, με την τσαπα που λες. ( και εγω δεν εννοο τσαπα που σκαλιζω τον κηπο μου) :36_1_68: αλλα εσυ το λες με τοσο σιγουρια που μου δινεις την εντηποση οτι ξερεις ακριβος το σημειο. αν η πληροφορια σου πιστευεις οτι ειναι τοσο σιγουρη. δεν μπορεις να φανταστεις ποσοι καλοθελητες υπαρχουν, δεν μπορο να πο παραπανω. αρκει οπος σου ειπα να μην ειναι και μεσα στο χωριο. φιλικα
-
χαχαχα που ρε charismatic ακρη ακρη. μαλλον οπως καταλαβενω για σκαψιμο θα πρεπει να καλεσουμε τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ε? για στειλε ενα προσοπικο μηνημα χαχα τουλαχιστον να πηγενο στο σημειο να στεκομε απο πανω, και να λεω να ρε κουφαλες τωρα πια ειμαι πλουσιος χαχαχα
-
ωραια, τερμα η πλακα. προσοπικα ξερω καποιον με τσαπα. η πληροφορια πρεπει να ειναι οχι 100% αλλα 1000% για να βαλει μπρος τις μηχανες ο λογος που λεει( γιατι μου λες για επικυνδυνο σημειο). αλλα επιδει αν και τρελοι ειμαστε και λιγω προσγιομενοι, γι αυτο σε ροτησα αν μπορεις να μου στειλεις προσοπικο μηνημα για την αποσταση που πεζει απ το χωριο, να υπολογισουμε πανω κατω καποια πραγματα μαζι. μην για μια μ….α κατασχεσουν του ανθρωπου τα μηχανηματα. εγω προσοπικα δεν εχω να χασω τιποτα τον αλλον σκευτομαι. φιλικα
-
δεν παρακολουθησα το θεμα απο την αρχη, και το ειδα σημερα. να κανω μια ερωτηση ο γιαννουλης αυτος ειταν απο την λευκαδα.
γεια σου φιλε agrinioti δεν ηξερα οτι παιζει και αλλος ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ, οχι για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα εγω μιλαω για τον ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ του οποιου ο μαρκος βαφειαδης ειχε ερωτευθει την γυναικα του οταν ηταν ακομη στην σχολη. βεβαια μετα την χηλοπιτα που εφαγε ποτε δεν συνχωρεσε τον γιαννουλη που παντρευτικε το κοριτσι, (δεν θυμαμε τωρα το ονομα της.) και ας μην ξεχασουμε οτι οταν επεφτε ο ΓΡΑΜΜΟΣ, κατηγοριθηκε και εκτελεστικε με συνοπτικες διαδικασιες τσαμπα και βερεσε απο τον μαρκο οτι δειθεν εγκατεληψε την θεση μαχης που του ειχε ανατεθει, οταν ξερουμε οτι πολεμησε αξια στις μαχες με τους ιταλους το 40, και οτι τελος παντων ηταν καλος αξιοματικος. να μια φωτογραφια του που βρηκα και στο ιντερνετ.
http://2.bp.blogspot.com/_vLzG-0KOaWI/StYnBf-AtwI/AAAAAAAAAFI/L8f2up2dew8/s200/image0010.jpg
-
μια και τωρα περνει και ξεκαθαριζει το τοπιο. ο γιαννουλης, που λεει ο χρηστος οντος ειταν παλικαρι. απο αφηγησης δεξιον, σε καρτερη που του ειχαν στημενω δεν του εριξε κανενας, και ο λογος ειταν γιατι φοβουταν τι θα γινει μετα αν δεν των πετυχουν. παντος εχεις δικαιο για την δουλεια στο γραμμο, λιγο μεσα η εξω απο τα συνορα υπαρχουν στοιχεια που αναφερουν μια μεγαλη αποκρυψη.
-
Αδερφια μου αλητες εγω λεω για αυτον τον ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ. γεννημενο στο χωριό Επταχώρι Καστοριάς.
http://aneipwth-istoria.blogspot.com/2009/10/blog-post_14.html