@soulis1 κΑΛΗΣΠΈΡΑ!
Καλέ μου φιλε συνχομπιστα το να πει κάποιος την γνώμη του για την καραπιπεριαδα όπως την αποκαλούσε ο μανιακός.
Όποια και να είναι αυτή δεν σημαίνει απαραίτητα οτι αναφέρεται σε κάποιον πρωσοπικα......
......Ο/Η @montecristo είπε στο Καμια πληροφορια για ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ:
@goldmaniac καλή σου ημέρα!
Ψάχνοντας μία ιστορία,βεβαίως και δεν πρέπει να φωτογραφίζεις εκ των προτέρων τίποτα
με το να κανετε copy paste ενα κειμενο που υπαρχει παντου στο διαδικτυο σημαινει πως εχετε φωτογραφησει το μερος, αντι να δειτε το κειμενο και να ψαξετε να βρειτε την αληθεια.
@goldmaniac
οι αισχρο λεξεις υπηρχαν στο φορουμ οταν περασε σε εμενα και δεν θελησα να σβησω τιποτα απο τα παλια......
......Κουραστικό να διαβάζεις παπαριές {ΠΡΙΝ 16 ΩΡΕΣ}
μεχρι την στιγμη που καποιο μελος ανεβαζει μια φωτο και ρωτας αμεσως αν ειναι εφικτο να μαθεις την περιοχη. φυσικα αμεσως καταλαβαινεις το λαθος......
......Για ρωτήστε τον @JONY ποιός επιδίωξε σε πμ συνεργασία περί της περιοχής και ποιός όχι, και αν θέλησα να του αποσπάσω κάποιο στοιχείο
με ενοχλουν ομως οι πλαγιοι δρομοι.
το θεωρω ποιο ντομπρο να βγει καποιος και να πει <<εχω αυτο και αυτο μηπως υπαρχει καποιος που ξερει που κοντα ειναι η περιοχη και αν θελετε να παμε μαζι να τα δουμε?......
......<<με το να κανετε copy paste ενα κειμενο που υπαρχει παντου στο διαδικτυο σημαινει πως εχετε φωτογραφησει το μερος, αντι να δειτε το κειμενο και να ψαξετε να βρειτε την αληθεια>>Η copy paste αν προσέξτε δεν είναι ακριβώς copy, είναι αναρρυθμισμένο......
Τη περιοχή την έχω δώσει ΠΡΙΝ 5 μέρες,εκεί στη copy paste που λέτε, όχι στο πιάτο, εάν δεν το έχετε καταλάβει,δεν φταίω εγώ
Δεν δίνω στο εξής συνέχεια, υπέρ αρκετά για μένα όλο αυτό(δεν θέλω να το χαρακτηρίσω)
Λυπάμαι,και ακόμη περισσότερο που βλέπω πως το συνεχίζεται
Δεν έχει βρεθεί κανείς να σας πει ότι για να ρίχνεται μομφή σε κάποιον,πρέπει να έχετε ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ και όχι ενδείξεις??????