@twins στην Λάρισα ( φυλακές ) τον Χ όπου μετά την απόδραση έφυγε για έξω καί μετά στο όρος
-
Καμια πληροφορια για ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ
@twins στην Λάρισα έφεραν ( φυλακές ) τον Χ όπου μετά την απόδραση έφυγε για έξω και μετά στο όρος
Let The Games Begin"
-
@toktok δεν ...αλλά ούτε και πρόκειται ποτέ να βρεθούν όσο ανθίζουν τα τετράφυλλα
Let The Games Begin"
-
Ο/Η @καπεταν-αγρυπνος είπε στο Καμια πληροφορια για ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ:
@toktok δεν ...αλλά ούτε και πρόκειται ποτέ να βρεθούν όσο ανθίζουν τα τετράφυλλα
Πώς να βρεθούν? Αφού λείπουν 45 σελίδες κείμενο μετά τα νερά!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Απο αυτά που διαβάζω στα θέματα για τον Καπετάν Καραπιπέρη δύο είναι τα πιο πιθανά σενάρια και ένα τρίτο παίζει.
Πρώτο σενάριο και με περισσότερες πιθανότητες δεν υπήρξε ποτέ απόκρυψη και είναι παραμύθι η ιστορία.
Δεύτερο σενάριο με λιγότερες πιθανότητες είναι να τα έχουν βγάλει και ακόμα να τα ψάχνουν μερικοί αλλά πολύ δύσκολο αυτό.
Και τρίτο σενάριο να μην έγινε η απόκρυψη σε περιοχή που έπαιζε γέφυρα αλλά να έχει παραποιηθεί από τον ίδιο η ιστορία η από άλλον. Η να ήταν κωδικοποιημένη επίτηδες για να μην μπορέσουν να βρουν την περιοχή αυτοί που δεν πρέπει.
Και τα τρία σενάρια είναι δυνατά αλλά για εσάς που ασχολείστε για να τα βρείτε μην ξεχάσετε ποτέ το πρώτο και το τρίτο σενάριο. Αν τα έχουν βρει φυσικά θα πρέπει να βρείτε το μέρος που τα έβγαλαν τουλάχιστον αφού είστε σίγουροι ότι υπάρχουν. Φιλικά και καλή συνέχεια στην έρευνα.Ο επιμένων νικά!!!
| last edited by loukilouk Φήμη: 747 | Δημοσιεύσεις: 740 -
Ο/Η @καπεταν-αγρυπνος είπε στο Καμια πληροφορια για ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ:
@panasss ,🍀
Το ξέρω πολύ καλά Νίκο το σχηματικό του μαζί με τον Ηλία πήγα επτά φορές η επομένη
θα είναι και η καθοριστική!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@panasss παιδια πολυ το τραγουδατε οποιος την εχει φευγουμε αμεσως.....
-
Ο/Η @monaxikos είπε στο Καμια πληροφορια για ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ:
@panasss παιδια πολυ το τραγουδατε οποιος την εχει φευγουμε αμεσως.....
Copy paste από προχθεσινό γράψιμο στο δίπλα!!!
Σκηνικό!!!
Παρέα πιτσιρικάδων, μεσόκοπος, στάση λεωφορείου!
Μπάρμπα για πού το έβαλες?
-Για την πόλη παιδιά μου
Ένας πιτσιρικάς μπάρμπα θα μου πάρεις καραμέλες?
Το άλλο θα μου πάρεις μολυβί
Κάποιο άλλο μπορείς να μου φέρεις ένα τετράδιο κλπ
Κάποιο άλλο βγάζει δυο δραχμές και τις δίνει λέγοντας αν περάσεις από την παιχνιδούπολη πάρε μου σε παρακαλώ μια σφυρίχτρα!
-Εσύ παιδάκι μου θα σφυρίξεις!!!
ΚορυφήΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@dimi μην το λες?σε ολλα αυτα που διαβαζεις καπου υπαρχη< λιγηπολυ λιγη>
αλα υπαρχη αληθεια -
@agrinio Ερώτηση! Κατά τη γνώμη σου υπάρχει η γέφυρα; Και αν υπάρχει, είναι μία ή τρεις;
-
@dimi υπαρχη και ειναι τρεις μια η μεγαλη αυτη με την πυραμιδα και το καστρο.και η αλες δυο σε καποια αποσταση.μονοκαμαρες μεσα στο ποταμι.το ονομα καραπηπερης ειναι παρατσουκλη. ο αγγλος αξιωματικος υπευθηνος για της αποκρυψης ειχε στα μουτρα του μαυρες φακιδες και για το λογο αυτο τον ελεγαν καραπηπερη αυτων λοιπον τον εγγλεζο των πεταξε στο τελος του πολεμου καποιος σε μια μεγαλη τρυπα......
-
Ο/Η @twins είπε στο Καμια πληροφορια για ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ:
H Γέφυρα αυτή δεν υπάρχει ,ούτε υπήρξε έτσι όπως την περιγράφει το σχετικό δημοσιευθέν κείμενο ,υπάρχει μία γέφυρα τρικάμαρη στα όνειρα των χρυσοθήρων,όνειρα γλυκά.
Εγώ θα πω ότι η περιγραφή είναι σωστή!
Τώρα κάποιοι ξέρουν να διαβάζουν και κάποιοι άλλοι προσπαθούν!
Εσύ τι λες ποιος από τους δυο μας έχει δίκιο και τα λέει σωστά?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
@agrinio Η σωστή αναφορά λέει ότι τον τιμώρησε να είναι πάντα όρθιος!!!
@JONY Για τον Εγγλέζο μιλάμε!!!
καπου προσφατα παλαιο ψαχτιρι μεσα απο τις σελιδες εφτασε μεχρη τα μερη μου ψαχνοντας για σημαδια τα σιμαδια και τα κουλαουζα οντος απο αυτη τη δουλεια περνανε και απο εδω?και φερνουν γυρω γυρω μεχρι εκει που ειχατε κανονισει το ραντεβου σας των ιουλιο!!!!!!!!
-
Να πω και εγώ ότι έχω ακούσει για τον Σφετσα. Τον σκότωσαν σε σημείο κοντά στον Ασπροποταμο γιατί ήταν επικηρυγμενος, πάνω του βρέθηκε μόνο ένα ημερολόγιο που ανέφερε όλες τις οικονομικές συναλλαγές που έκανε μιας και ήταν ταμίας, όπως και το που έμενε κάθε φορά. Το τελευταίο άτομο που ήταν γραμμένο ότι τον φιλοξενούσε για 6 μήνες συνελήφθη, δικάστηκε σε θάνατο και με την παρέμβαση υψηλόβαθμου την γλίτωσε.
Οπότε χωρίς να έχω ασχοληθεί πολύ με το θέμα θεωρώ λίγο άκυρο να υπάρχει κάτι κοντά στο σημείο εκτέλεσης του. Στο σημείο που φιλοξενουνταν τον τελευταίο καιρό ναι δίνω περισσότερες πιθανότητες, υπάρχει και τρικαμαρη γέφυρα, θέλει πολύ τέντωμα όμως για να ταιριάξουν και τα υπόλοιπα στοιχεία.