Μολις μαθεις αυτα εγω εδω ειμαι εδω!
-
Καμια πληροφορια για ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ
ΓΕΦΥΡΕΣ ΝΑ ΦΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ. και οπος ειπε ο μιστερ pasman ο καραπιπερις η οπος αλλιως τον λεγαν δεν μπηκε καμια φυλακη. τουλαχιστον απο οσα ξερω εγω, τον εφαγε ο γερος μακρια απ την γεφυρα και μετα πηγε και καθησε στην γεφυρα, μεχρι που τον πιασαν και τον πηγαν στις φυλακες λαρισης. ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ. το καινουργιο που ακουστηκε τωρα ειναι οτι ηταν τουρκικα δεν το ηξερα και δεν ξερω και κατα ποσο αληθευει αυτη η ιστορια. τωρα φιλε pasman μπορεις αν θες να μου πεις κατα ποσο αληθευει η ιστορια οτι τα λεφτα ειρθαν απο αλβανια?
-
Ειναι μια που ταιριαζει στις περυγραφες και στον χωρο.
Το θεμα ειναι οτι ολη η ελλαδα να ψαχνει για γεφυρα δεν θα την βρει ποτε. Γιατι???
Επειδη δεν υπαρχει γεφυρα. Η ιστορια με τα χρονια εχει παραποιηθει και κανενας δεν ξερει τι ψαχνει. Οσοι λενε φιλε μου οτι εχουν λυσεις και τα λεγομενα τους πιγενται με στην γεφυρα και θα σας παω στα λεφτα,ασε μην σχολιασω και αρχιζω να γαβγιζω μετα. -
Ειναι μια που ταιριαζει στις περυγραφες και στον χωρο.
Το θεμα ειναι οτι ολη η ελλαδα να ψαχνει για γεφυρα δεν θα την βρει ποτε. Γιατι???
Επειδη δεν υπαρχει γεφυρα. Η ιστορια με τα χρονια εχει παραποιηθει και κανενας δεν ξερει τι ψαχνει. Οσοι λενε φιλε μου οτι εχουν λυσεις και τα λεγομενα τους πιγενται με στην γεφυρα και θα σας παω στα λεφτα,ασε μην σχολιασω και αρχιζω να γαβγιζω μετα.
φίλε pasman γνωρίζω τι σύγχυση υπάρχει σχετικά με τη γέφυρα και πόσος κόσμος ασχολείται με αυτή.Απλά,μιας και ταιριάζει στις περιγραφές,ρώτησα ποιά είναι και που βρίσκεται.Να μου λυθεί η περιέργεια.Αν θέλεις μου λες. -
Φίλοι την δουλειά αυτή την εχω ακουστά αλλά δεν ασχολήθηκα περισότερο γιατι την θεωρώ ιδιαίτερα δύσκολη.Θα σας πω όμως το εξής και δεν ξέρω αν είναι σωστό,σε σχέση με τα δεδομένα της.Σε μια εκδρομή για (πικ-νίκ)ενας γέροντας ορκιζόταν πως την ξέρει,και παρακαλούσε να πάμε.Είπε οτι την θυμόταν μέ τρείς καμάρες και οτι οπατέρας του του είπε οτι εκει παραδόθηκε αυτός που καθάρισε τον καραπιπέρι.Πήγαμε και μου εδειξε τις βάσεις.Η μία βάση είναι πάνω στον απόκρημνο και ψηλό βράχο και συνεχίζει μονοπάτη το μισο σκαμένο στο βράχο και το μισό χτηστό.Εκεί το ποτάμι ανοίγει ενω πριν είναι στενό σαν φαράγγι.Μύλος στα δύο χιλ.υπάρχει μέχρι τώρα.Το χώριό απέναντι κρεμασμένο ψηλά και εχει εκλησία ξεκομένη αλλα μας κράξανε οι Βλάχοι και δεν πήγαμε κοντά.Βρίσκεταιανάμεσα στον νομό θεσ/λιας και Αρτας,σε απρόσητη και δύσκολη περιόχη.
-
φίλε ερευνητή δε γίνεσαι πιο σαφής?Σ' αυτή την ευρύτερη περιοχή είχα πρωτοακούσει και εγώ οτι έγινε όλη αυτή η ιστορία με το καραπιπέρη.Διαβάζοντας εδώ και ρωτώντας κάποιους που είχαν ασχοληθεί εδώ και 25 χρόνια με αυτή την υπόθεση έμαθα ότι αυτη η περιβόητη γέφυρα βρίσκεται πιο βόρεια.'Αντε μετά ψάξε να βρείς άκρη.Σαν να ψάχνεις νερό στο φεγγάρι.
-
Ela LIKE.*Wolf. Ise ke MONADEROS . Kala esi kati gia auto to thema dhen tha mas pis. …dhen kseris katiiii.... pos na parame ta lefta..... Tin dhulia tin ksero pu ine ...ean tin bro tha su stilo Mia LIRA. sto logomu .Like WOLF ase kati ke gia ton trago. auto Like ine ena simadhi. ok WOLF
-
σεμνααααα λυκε
hi WOLF .das ist gjerman name .du bist eine arschloch .
Agrio like aku kati ego rotao gia dhulia kseris kati …. ne i oxi .... ean dhen kseris . asto . to thema ti to anakatoniss . olli edho dulia thelome . NEEEEE. ela de kane kati . . ta leme like. Αυτο το πμ μου εστειλε ο αλβανος. Αν συνδιαστει με το προηγουμενο μνμα του, σαν να μου μοιαζει με απειλη. Λοιπον αλβανε αν ειμαι εγω μοναντερος εσυ κατσε μακρυα μου γιατι θα εισαι χωρις καθολου αντερα.