αν και πρεπει να υπηρχαν καμποσοι. το αληθινο του ονομα ηταν ΣΦΕΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ :gunsmilie:
-
Καμια πληροφορια για ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ
ΟΠ και αλλοι στην παρεα, ευχάριστω αυτο φιλε πασμαν, την υποθεση την εχω αφηση ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΨΑΞΙΜΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΛΑΡΙΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ Η ΓΕΦΥΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΜΟΥΦΑ, ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΔΙΧΩΣ ΓΕΦΥΡΑ, ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ. τι να πω εχω χαση την μπαλα που λεμε, πολλες γεφυρες τεριαζουν αλλα δεν κολανε καποια στιχεια. και μαλλον η υποθεση βρομαει. οπος αναφερουν και πολλοι αλλοι φιλοι του χομπυ μας. να σαι καλα για την συμβουλη παντως.
-
Να σου δωσω να καταλαβεις κατι. Εψαξα εγω ουουουουυου με ειχε τρελανει αυτη η δουλεια! Και να φανταστεις δεν ειχα και αμαξι κιολας. Μετα που ειχα να δεις. Εγω βρηκα τα παντα πριν λιγες μερες την ανεβασα σε αλλο σαητ την γεφυρα και τα βραχια και τις βρυσες. Εναν φιλο μου τον εχει τρελανει η δουλεια, αφου τον ειχα μεσα στο αμαξι και πειγα να του κολησω το κεφαλι στο τιμονι. Ακου να σου πω κατι. Και ολα να τα βρεις κανενας δεν θα μπορεσει να σε παει στα λεφτα. Και κατι γεροντια απο την καβαλα που βαζουν τον κοσμο να τρεχουν ψευτες ειναι, απλος εχουν τρελαθει και αυτοι. Δεν ξερουν που ειναι τα λεφτα. Ακου εμενα ξερω τι σου λεω.
-
για ποιο σαιτ μιλας? εγω μονο σε αυτο ειμαι εγεγραμενος. δεν ειδα την διμοσιευση σου. παντως οπος σου εχω πει δεν ασχολουμε και γω πλεων με αυτην γιατι παντα απ την ιστορια κατι ελειπε. και ακουγοντας και αλλους που ψαχναν την ιδια υποθεση. σταματισα να ενδιαφερομε γιατι καταλαβα οτι δεν βγαζει πουθενα. φιλικα οπος σου ειπα και γω μαλλον μουφα ειναι.
-
για ποιο σαιτ μιλας? εγω μονο σε αυτο ειμαι εγεγραμενος. δεν ειδα την διμοσιευση σου. παντως οπος σου εχω πει δεν ασχολουμε και γω πλεων με αυτην γιατι παντα απ την ιστορια κατι ελειπε. και ακουγοντας και αλλους που ψαχναν την ιδια υποθεση. σταματισα να ενδιαφερομε γιατι καταλαβα οτι δεν βγαζει πουθενα. φιλικα οπος σου ειπα και γω μαλλον μουφα ειναι.
Ναι μουφα ειναι. Απλος κατι γεροντια τρελαθηκαν και δεν ξερουν τι τους γινεται. Και αφηστε να σας πω το κορυφαιο. Οταν ρωτησα εναν γερο που ειναι τα λεφτα, αφου βεβαια τα βρηκα ολα μου λεει. Δεν λεω τιποτα θα το παρω μαζι μου στον ταφο!!! Αυτος ειναι απο εκει πανω βορεια. Πο βρε γλεντια ο γερος το εχασε μπιτ για μπιτ. Αφηστε που με εχουν προσεγκεισει πολλα ατομα και μου λενε, πω πω περι βοηθα μας γιατι ο γερος θα πεθανει και θα παρει το μυστικο μαζι τους. Μιλαμε ο κοσμος εχει τρελαθει απο αυτην την δουλεια. Η δουλεια ειναι μουφα δεν υπαρχει
-
Pasman γιατι παληκαρι μου κανεις δεν μπορει να σε παει στα λεφτα ? Πολλοι καναν οτι ξερουν….Εγω ενα πραγμα ομως το ξερω παρα πολυ καλα και το εγραψα μερικες φορες στα διαφορα σαιτ . Ειναι δυνατον αλλοι να ξερουν .. και να μην ξερω εγω ? δεν κανω τον ξερολα αλλα οσον αφορα αυτη την δουλεια εγω ξερω πιοι ξερουν...γιατι ολα τα κατεβατα με τα στοιχεια που διαβαζονται απο εδω φυγαν .. Η γεφυρα που ανεβασες φαινεται να ταιριαζει την τελικη ομως κουβεντα θα την πει αυτος που την εχει την δουλεια και αμα την δει θα σου πω .