Μικρο Εκκλησακι Αγιας Παρασκευης με κρυφο σχολειο πακετο.
-
Καμια πληροφορια για ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ
ποια γεφυρα τελικα ψαχνετε την πραγματικη που ειναι στην λαμια η την φανταστικη που ειναι στην ζιμπαμπουε?
Η πραγματικη γεφυρα δεν ειναι στην λαμια αρχηγε
πουντο πουντο το δαχτυλιδι ψαξε ψαξε δεν θα το βρειsγια νασαs βοηθησω ειναι στο κρικελο ευρυτανιαs και ειναι πεσμενη
δεν φενεται :36_4_12: -
γνωριζεται γιατι υπαρχουν τοσες γεφυρες του καραππιπερη???
συνελαβαν εναν ανταρτη (ο οποιος ηταν απο λευκαδα) στην βοριοδυτικη ελλαδα,και ηθελαν να τον πανε της φυλεκες στην λαρισα για να δικαστη…..
ο οποιος εκατσε αρκετους μηνες μεσα,περασαν πολλα ατομα μεσα στο ιδιο κελι,ειχε ακουση για τον καραππιπερη.....και αυτος για να τους παρει τσιγαρα και λεφτα τους ζωγραφησε χαρτες με γεφυρια που γνωριζε και ειδε απο την διαδρομη εως την λαρισα.και ελεγε εγω δεν μπορω να τα παρω θα σου δωσω εναν χαρτη που εχει τα λεφτα ο καραππιπερης και εσυ δωσε μονο τσιγαρα η καπνο...
αυτος εφτιαξε την ιστορια με την γεφυρα του καραππιπερη..!!!
τωρα τον πραγματικο χαρτη εαν υπηρχε η την αληθεινη πληροφορια,που βρησκετε ακριβος αυτος που θα ξερει θα τα γευεται..
-
για την ιστορια αυτη εχουμε ξανα αναφερθη.βεβαια δεν λεω σαν ιστορια αυτη τραβα το ενδιαφερον απο καθε νεο ψαχτηρι, και την αδιαφορια σε καθε παλιο….....εχει καταντησει μια ιστορια μεγαλυτερη απο την ιστορια του ομηρου [οδυσεια] αυτη η ιστορια στους κυκλους μας αναφερετε [καραπιπεριαδα] ημουν νιος και γερασα ακουγωντας για την καραπιπεριαδα….ειναι πολλα τα ψαχτηρια που εχουν πεθανει με το ονειρο πλουτισμου απο αυτη την δουλεια.........ειναι πολλα τα κουτοπονηρια που εχουν ασχολιθει. πονηρια του τυπου πεσμου ενα σημαδι να σου πω δυο.δεν θελω να προσβαλω καποιον με αυτα που λεω? αλα θελω να σας δοσω την ουσια απο αυτη την ιστορια.... καπου ομως αυτη ιστορια εχει και μια μικρη αληθεια που αν ακους αυτα που στο δρομο εχει προσθεσει και το καθε ψαχτηρι που εχει ασχοληθει τοτε χαθηκε τελιος....οντος ομως υπηρχαν και ικανα ψαχτηρια που την δουλεια αυτη την εφεραν στο τελος.......δεν καταφεραν ομως να παρουν τιποτα και πεθαναν ποιο φτωχη απο την ωρα που αρχησαν την ερευνα...προκειτε για μια κρυπτη που εχει σχεση με καμαρες αλα καμια σχεση με γεφυρια...ειναι μια κρυπτη που δεν εχει μεσα μονο ανταρτικα αλα και στην ιδια κρυπτη προ.υπηρχαν και τουρκικα τα στοιχεια που εχουν βρεθει ανφεροντε στο βελη γιο του αλη των ιωαννινων......απο οτι ομως εχει φανει μεχρει και σημερα. η μοιρα τους ειναι να τα φαει το χωμα.παρολου την ικονομικη κριση που περνα η ελλαδα δεν βλεπω καποιον απο αυτους να κανει καμια κινηση για να βγει αυτος ο θησαυρος....για το λογο λοιπον αυτο θα ειναι ποιο οφελειμο να ασχολθητε με δουλειες που μπορουν να βγουν και να ειναι στα δυναμαρια σας. δεν εχω να πω κατι περισοτερο.αυτα οσω αφορα την καραπιπεριαδα και οποιος θελει ας πραξει οπως νομιζει σοστα αυτος........
-
Αγαπητε μου μια χαρα τα λεσ και εσι και τα αλλα παιδια ομοσ οσο και να θεσ να δωσεισ μια λογηκη απαντηση δεν βγαζεισ ακρη τα σεναρια τησ περιβοητσ αυτησ ιστοριασ ειναι πολλα .Αλιοσ θα τα πεισ εσι αλιοσ θα τα πο εγω αλιοσ θα τα πει ο αλοσ και ο καθεξισ
σημφωνα με αυτα που εχουν ακουσει απο διαφορουσ που κανου μια σχετικη διηγηση και αναμοχλευσησ τησ ιστοριασ .το θεμα ομοσ παραμενοι ανεξιχνιαστο και θα μηνει ετσι για τον εξεισ λογο ,ολοι ειναι κουτοπονιροι και θελουν να αντλισουν πολιτιμα στιχια να κανουν σιγκρησ με τα δικατουσ λεγωμενα για να δοσουν σιμαδια προσανατολισμου και φωσ στο θμα .αλλα για τον ευτοτοτσ και οχι για αυτουσ που θα βαλει τα δινατα του για να ζωντανεψει την ιστορια .Και ετσι διστιχοσ ζβηνουν και οι ιστοριεσ ,κρικοσ ειναι αγαπιτε μου τον εκοψεσ ,τελιωσαν τα παντα . -
Uploaded with ImageShack.us
-
Ποιά εκκλησία είναι αυτή φίλε agrypne?Να μπάινουμε και εμείς οι νεώτεροι σιγά σιγά στο πνεύμα της καραπιπεριάδας?
φιλε κωστα και εγω νεος ειμαι θα μας πουν αυτοι που ειδα την δουλεια οπως λεν αν ταιριαζουν αυτα που εβαλα αν ναι ειναι η κοκκινη εκκλησια που λεν τα χαρτια οταν θα την δω απο κοντα θα μπουν φωτο….
Let The Games Begin"
-
@agrypnos:
φιλε κωστα και εγω νεος ειμαι θα μας πουν αυτοι που ειδα την δουλεια οπως λεν αν ταιριαζουν αυτα που εβαλα αν ναι ειναι η κοκκινη εκκλησια που λεν τα χαρτια οταν θα την δω απο κοντα θα μπουν φωτο….
Eισαι σε λαθοσ τοπο .Δεν ειναι αυτου το μερσ που ζηταμε
ασχετη αυτη η εκκλησια καθοσ και και το γεφυρι
μην πεδεβεσαι ντζαπα τα εχουν παρει .αφου σου εγραψα στο μυνημα που σου εστιλα τι αλλο θεσ .Το μονο που μενει να κανω ειναι να σε παρω απο το χερακι και να σε ξεναγησω για να δεισ με τα ματια σου την περβοιτη αποκρηψη που εχει κανει φτερα
Σιγα μην περιμεναν εμασ
Βεβαια εγω δεν θελω να σου αλαξω τη γνωμη αφου εσι πηστευεισ οτι ειναι αυτο το μεροσ ,με για σου με χαρα σου και αφου εχεισ και καποια στοιχεια πηγεναι και βγαλτα .Εγω σου ευχωμαι καλη επιτυχια :36_3_19: