@Vng:
Uploaded with ImageShack.us
Πέτρινο γεφύρι Καπετάν Αρκούδα γράφει η πινακίδα.
Καμια πληροφορια για ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ
Mπραβο και μετα λεται διαφωρα για μενα και πεφτεται με τα μουτρα να φαται λες και σας εβλαψα καπου προσοπικα αλλα το ζιτουμενο αγαπητοι μου φιλοι ειναι οταν
δεν υπαρχει σοβαροτητα σε θεματα που καποιοι δινουν και την ζωη τους ρισκαροντας
τα παντα χρονο χρημα κ.λ.π
και φτανουμαι σε σημειο να περιγελαμαι και να εξεφτελιζουμαι ανθροπους που εχουν αφησει ιστορια τοται πος περιμενεται μεσα στο φορουμ απο καποιους σοβαροτιτα κ.λ.π
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ
Για σενα λιπουμαι προσοπικα κιτα τι γραφεις τι νομηζεις οτι προσπαθεις να κανεις
ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ
ΕΠΡΕΠΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Οσο για το ποιος ηταν αστο καλιτερα
Δεν παλεβεσται με τιποτα
Χαλαται ολα τα καλα θεματα που εχουν ψωμη διχνοντας την παγια ανοριμοτιτα σας σε ολους
Συγνωμη που θα σε απογοητευσω αγαπητε μου αλλα εσι προσοπικα ποται μα ποται δεν μου εδιξες τιποτα το πολυτιμο πανο σε θεματα προσανατολισμου, παρα ταυτα σου εκανα και ανοιχτη προταση αν ηθελες φισικα να ερθεις να παμαι μαζι και να την ψαξουμαι την μερια αυτη
ΜΗΠΟΣ ΘΥΜΑΣΙΑ Η ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΑΙ ΜΟΝΙ ΜΑΣ
ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΕΣΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΠΑΠΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Ποιος σε τύφλωσε? Ρώτησαν τον Πολύφημο!!! Απάντησε ο «κανένας»!!!
31 μήνες θέμα 180 ποστ και δεν βγήκε τίποτα? Μόνο σε μένα το τελευταίο εξάμηνο έδωσαν έξι «πρωτότυπους» χάρτες του καραπιπερη καταλαβαίνεις τι γίνεται πιο περά???
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
Panasss αν ξεκινησω και μιλησω θα θελω δεκα χρωνια να σας εξηγησω
Οσο για τους χαρτες καλε μου φιλε αστο να παει στα κοματια ειναι ολοκληρο δουλεμποριο απο πισω που αρμεγει τα κοροιδα που προσκιναναι στον βομο της χρυσοθηριας και αρχαιοκαπιλιας
ειχα και ενα φιλο που καθοταν και τους ευτιαχνε τους χαρτες απο ΛΑΜΙΑ ΗΤΑΝ
ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ
Συμφωνώ μαζί σου!!! ότι πράγματι έχει πάρει τέτοια έκταση το θέμα και είναι τόσο παραποιημένο Που όχι για δέκα χρόνια? αλλά γενναίες θα μιλούν για αυτό!!!
Ευχαριστώ το θεό που δεν έμπλεξα σε αυτή την ιστορία γιατί σίγουρα θα ήμουν κατεστραμμένος!!!
Τώρα συμφωνα με τα λεγόμενα σου έχεις ασχοληθεί τόσο πολύ που δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να βγει κάτι παρά πάνω από αυτά που έχουν αναφερθεί και βέβαια μέχρι εκεί που κάποιος θα ήθελε να βοηθήσει!!!
Όποτε νομίζω ότι άδικα χαλιέσαι για κάποιο αστείο που έγινε!!! Αφού θεωρητικά το
Θέμα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του!!! Δεν είναι σωστό να τα βάζεις με τον Πάρη!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!
Ακου και κατι για να καταλαβεις τι ειμαι
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΑ ΠΣΑΧΤΙΡΙΑ ΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΟ κολεγιο που περσα
και ενα απο τα καλιτερα φορουμ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
τον παρι τον αγαπαω και τον σεβομαι και τον εχω μες την καρδια μου
Και μπροστα του δεν ειμαι τιποτα Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΦΛΟΓΕΡΑΣ
Αλα οταν βλεπω θεματα σοβαρα που να εχουν καταληξη λουναπαρκ
στεναχωριεμαι
Για μενα ελιξε η παρεξηγηση εδω
πανας σε ευχαριστο για την σειρα που εβαλες
Panasss αν ξεκινησω και μιλησω θα θελω δεκα χρωνια να σας εξηγησω
Οσο για τους χαρτες καλε μου φιλε αστο να παει στα κοματια ειναι ολοκληρο δουλεμποριο απο πισω που αρμεγει τα κοροιδα που προσκιναναι στον βομο της χρυσοθηριας και αρχαιοκαπιλιας
ειχα και ενα φιλο που καθοταν και τους ευτιαχνε τους χαρτες απο ΛΑΜΙΑ ΗΤΑΝ
ΑΚΟΜΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ
φιλε genesis αν ο φιλος σου οπως ειπες ειναι ο κυριος που βρηκε τον (ολμο) με δεξι του χερι ενα τζανκι απο φαλανη πες του οτι οσα σημαδια και αν χαλασουν στο κιτσιλερι τις χρυσες δεν προκειται να τις βρουν γι αυτο ας κατσουν στο σπιτακι τους και να μην κανουν ζημιες σε δουλειες καλες
φιλικα προς εσενα και χωρις παρεξηγηση agrypnos
στο δακρυ και εκει που κοιτας στο ξαναγραφω φιλε και ψαξω
Let The Games Begin"
«Εφυγε» η σ. Ευτυχία Φυτσιλή - Ντανοπούλου
«Εφυγε» από τη ζωή, στις 21.9.2006, η παλαίμαχη αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης Ευτυχία Φυτσιλή - Ντανοπούλου, σε ηλικία 84 χρόνων.
Πρωτοπόρα αγωνίστρια, η Ευτυχία απ' το ανταρτοχώρι Σέκλιζα της Καρδίτσας, σε νεαρή ηλικία, οργανώθηκε από τους πρώτους στην ΕΠΟΝ και ξεχώρισε ως ένα από τα βασικά οργανωτικά στελέχη στο γυναικείο κίνημα της περιοχής. Πρωτοστάτησε στην κάθοδο και τη διαδήλωση διαμαρτυρίας γυναικών μέσα στη γερμανοκρατούμενη Καρδίτσα και κρατήθηκε από τους κατακτητές στη φυλακή μέχρι την απελευθέρωση της Καρδίτσας από τον ΕΛΑΣ.
Μετά την απελευθέρωση, το μεταβαρκιζιανό κράτος την εξόρισε στον Αϊ - Στράτη, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ηταν σύζυγος του Βάιου Ντανόπουλου (καπετάν «Καραπιπέρη»), ταγματάρχη του ΕΛΑΣ, που «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή, χτυπημένος από τις κακουχίες και τα βασανιστήρια στο κολαστήριο της Μακρονήσου.