@JONY Απλά το ανέφερα επειδή πήγα με τον Γερμανό τον κουλοχέρι τον Μαρκ μα το AUDI ...τρεις φορές μέσα στην Αλβανία να βρω την περιβόητη Γέφυρα με τις τρεις καμάρες...και πήγα σε όλες εδώ στην Ελλάδα...γέφυρα τέτοια δεν στέκει πουθενά...έψαξα από το 1983 μέχρι το 2014 που τα εγκατέλειψα...νομίζω ότι είναι ένα παραπλανημένο ιστορικό...και οτι οι λιρίτσες έγιναν βίλες πισίνες και κότερα...και μετά βγάλαν την ιστορία...για να δικαιολογηθούν...σε αυτούς που τους ανάθεσαν την μεταφορά...αν υπήρξε ποτέ Καραπιπέρης Σφέτσας...κλπ
-
Καμια πληροφορια για ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ
@twins η γέφυρα υπάρχει φίλε όπως και πολλά πράγματα όπου ζητά το λεκτικό Α ( ήταν θαμμένο με τον Εγγλέζο Χ )... Το λεκτικό Β ποιός έχει ( απ'το νερό και μετά ) 😙
Let The Games Begin"
-
<<ΖΗΤΟΥΜΕ...
- Η ΓΕΦΥΡΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ(3)ΚΑΜΑΡΕΣ ΙΔΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
- ΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΜΑΡΕΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΗΜΑ ΡΟΜΒΟΥ
- ΟΙ ΚΑΜΑΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΥΨΟΣ 3 ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 3.5
- ΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ(1)ΜΕΤΡΟ ΩΣ 1.20 ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 27 ΜΕΤΡΑ>>
Μήπως είναι η περιγραφή του/των στόχου/ων ;!
-
@twins Καλή σου ημέρα
Ο Μαρκ, Έλληνας από τη γερμανία ή Γερμανός? -
@montecristo αυτη εχω εγω , η τριτη καμαρα απο ανατολη εινε μεσα στα μπαζα [ανατολη]δεν εχει βραχο ,ουτε πλατανια , μονο ενα μιλο [οχι νερομιλο] θα ρωτησω αμα καπιοσ ξερει την τριτη καμαρα ποσο μεγαλη εινε ... δεν φενετε.....
-
Μάλλον φάουλ ερώτηση ε;!
Ξέρω ότι πολύς κόσμος έχει ασχοληθεί με τη περίπτωση
σε αρκετούς ίσως να έχει γίνει εμμονή ή να έχει δημιουργήσει κάποια οποιαδήποτε ζημιά
και έστω το να μάθουν τη τοποθεσία θα είναι μία ικανοποίηση
Άρχισα να ασχολούμαι μεταξύ 2005 με 2010 περιστασιακά
κατόπιν πιο επιστάμενα
με μεθόδους αιρετικές,ανορθόδοξες-όπως θέλετε ονομάσετέ τις-πάντως όχι τετριμμένες
Αν και μυστικοπαθής,σε καμία περίπτωση δεν θέλω να παίζω με την αγωνία του άλλου
Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη γι'αυτό και συστέλλομαι
εάν, Θεού θέλοντας, υπάρξει αίσια κατάληξη θα δημοσιεύσω,σαυτό εδώ το φόρουμ,τη τοποθεσία
Θα μου πεις:μας τα παν κι άλλοι·όχι,δεν μιλάω ότι θα πω:εκεί στο δέντρο που έχει ένα κορμό!λέω πως θα δώσω κάθε λεπτομέρεια
Επί του παρόντος μια διευκρίνιση μόνο:
Στο δημοκρατικό στρατό ένας πρακτικός τρόπος για τη συγκέντρωση πληροφοριών ήταν η γιάφκα:ένα κρυφό ορισμένο σημείο όπως μία κουφάλα δέντρου ή δύο χαρακτηριστικές πέτρες κ.α
Εκεί έρχεται ο αντάρτης που ανήκε στο κέντρο πληροφοριών άφηνε το σημείωμα με τις πληροφορίες για να τις παραλάβει το Τμήμα
Σε εκείνα τα χρόνια ήταν μεγάλη η αξία της πληροφορίας γιατί δεν διαθέταμε τόσους ασυρμάτους
Οι Καπαπίτες(Κ.Π=κέντρο πληροφοριών) δεν συμμετείχαν σε μάχιμα σώματα αλλά έμεναν κοντά στα χωριά τους και λειτουργούσαν ως σύνδεσμοι για τη συγκέντρωση πληροφοριών κτλ
Ο καλός ΚΑπαΠΙτης έπρεπε να ξέρει τέλεια τη περιοχή του, να αντέχει στις κακουχίες, να είναι έμπειρος μαχητής ... Καραπιπέρης=ΚΑραΠΙπέρης -
@montecristo σωστη τοποθετηση..
εκτος ομως απο τις γιαφκες, ειχαμε και τα προσκυνηταρια, κωδικη ονομασια καποιων σπηλαιων, οπου και γινοντουσαν συναντησεις αρχηγων..
π.χ του καμαρινου στον ταυγετο.
οπου και το κεντρικο τους νοσοκομειο, ειχε το κωδικο ονομα, προτευουσα.. -
Κουραστικό να διαβάζεις παπαριές, χωρίς ειρμό, χωρίς στόχο, με μπαλωματα προσωπικών ιστοριών, και κυρίως με απουσία ντοκουμέντων.
Καραπιπέρης. Παρατσούκλι (λόγω χρώματος δέρματος ) αξκού του ΕΣ, του Λγού Καπετανάκη, που με την κατοχή προσχώρησε στο ΕΑΜ , και υπήρξε σύνδεσμος με τους εγγλέζους. Ούτε γέφυρα υπάρχει, ούτε λίρες σ' αυτήν. Ότι έκρυψε, το πήρε μαζί του. Κανείς δεν έχει ιδέα το πού. Υποθέσεις μόνο από τη μερια των Εγγλέζων, οι οποόι είναι και οι μόνοι που ασχολήθηκαν επί σειρά ετών με το συγκεκριμένο θέμα. Με την κλασσική εγγλέζικη προσέγγιση. Ρίχνω στην ""αγορά"" κάποια στοιχεία, προσδωκόντας να μαζέψουν γνήσιες πληροφορίες για το πού κινήθηκε , προκειμένου να προσεγγίσουν στον στόχο τους, έστω δια της τεθλασμένης.
Τόσες και τόσες ιστορίες κυνήγησε το ΚΚΕ. Γιατί ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για το θέμα αυτό? -
@montecristo Ελληνας από Γερμανία...καταγωγή από Θεσπρωτία...μαρκ τον έλεγαν όλοι...είχε ένα χέρι κομμένο στον καρπό...η γυναίκα του οδηγούσε AUDI COUATRO...στο τέλος του σάλεψα και έψαχνε λίρες μέσα στα σεντόνια..πέθανε πριν χρόνια...
-
Ο/Η @twins είπε στο Καμια πληροφορια για ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ:
@montecristo Ελληνας από Γερμανία...καταγωγή από Θεσπρωτία...μαρκ τον έλεγαν όλοι...είχε ένα χέρι κομμένο στον καρπό...η γυναίκα του οδηγούσε AUDI COUATRO...στο τέλος του σάλεψα και έψαχνε λίρες μέσα στα σεντόνια..πέθανε πριν χρόνια...
Ο κόσμος το έχει τουμπανο και εσύ κρυφό καμάρι αν ευσταθούσαν οι γραφές δεν θα τα πουλούσαν στις λαϊκές!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
ψαχνετε ακριβως με μετρο και σημεια μια ιστορια που εχει παραποιηθει....εχετε βγαλει φωτογραφια με το μυαλο σας την γεφυρα και την περιοχη και ψαχνετε ακριβως αυτο! δυστηχως αυτο που εχετε "φωτογραφησει" δεν υπαρχει πουθενα.
αν υποθεσουμε οτι καποιος ξερει την γεφυρα και το σημειο, ποιος νομιζει οτι τα εχει ολα για να λυσει τον γριφο και να βρει εστω τα ελαχιστα απο αυτα που θεωρητικα υπαρχουν? αν δεν τα εχετε ολα και μαθετε που ειναι η γεφυρα πως θα λυσετε τον γριφο? θα καταστρεψετε με jcb ολη την περιοχη? -
@goldmaniac αυτο μολις θα εγραφα και γω.....αιντε και βρηκαμε την γεφυρα...μετα τι??
-
@goldmaniac καλή σου ημέρα!
Ψάχνοντας μία ιστορία,βεβαίως και δεν πρέπει να φωτογραφίζεις εκ των προτέρων τίποτα.Όταν ξεχωρίσει η όποια παραποίηση από τη τυχόν αλήθεια,και αυτό ως συνέπεια σε οδηγεί σε μια τοποθεσία, θεωρείς απίθανο η ίδια τοποθεσία να σε οδηγήσει παρακάτω ? -
Συμπαθέστατη(ειλικρινά το γράφω και εξ'αιτίας των αναρτήσεών σας) @goldmaniac
όσο για jcb και "τα λοιπά σινάφι επαγγέλματα",θα σας θυμίσω-δεν ξέρω εάν κάνω καλά-κάτι γλυκό αλλά & μελαγχολικό, όμως σωστό, που αναρτήθηκε πριν 6 χρόνια σε αυτό εδώ το θέμαΟ/Η @goldmaniac είπε στο Καμια πληροφορια για ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ:
φιλε δεν βγαινω με κανεναν και δεν εχω μηχανημα,εμεις οι παππουδες παμε με το μυαλο και μονοι
-
το παραπανω το εγραψε ο πατερας μου οχι εγω, και ναι δεν ειχε μηχανημα "πηγαινε" με το μυαλο αλλα δεν κατεστρεφε περιοχες ουτε ανοιγε ορυγματα οταν δεν μπορουσε να βρει κατι.
ναι η ιδια τοποθεσια θα σε οδηγησει παρακατω, αλλα οταν φτασεις στο τελικο σημειο το οποιο ειναι αχανη πως θα βρεις αυτο που ψαχνεις?. θα σκαναρεις ολο το μερος με το οποιοδηποτε μηχανημα? και αν δεν κανει κιχ? μετα τι? θα πεις οκ βρηκαμε το μερος δεν μπορουμε να τα βρουμε ας τα φαει η γη? δεν νομιζω κανεις να σκεφτεται ετσι....επομενως παμε για δραστικα μετρα με οτι αυτο συνεπαγετε -
Ο/Η @montecristo είπε στο Καμια πληροφορια για ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ:
@goldmaniac καλή σου ημέρα!
Ψάχνοντας μία ιστορία,βεβαίως και δεν πρέπει να φωτογραφίζεις εκ των προτέρων τίποταμε το να κανετε copy paste ενα κειμενο που υπαρχει παντου στο διαδικτυο σημαινει πως εχετε φωτογραφησει το μερος, αντι να δειτε το κειμενο και να ψαξετε να βρειτε την αληθεια.