Κυταξτε να δειτε… ως συνηθως ενας ανιχνευτης δεν παθαινη ποτε τιποτα, σπανια να βγαλη καποια βλαβη, εκτος βεβαια απο ασχημα χτυπηματα κοπανηματα, αν παρη νερο υγρασιες κ.τ.λ αλλα κ οταν παρουσιασουν καποια βλαβη
συνηθως ειναι πολυ μικρη, εξαιρεσεις παντα υπαρχουν ετσι??
Μια φορα εδω κ καμια 8ετια μου παρουσιασε προβλεμ στο δισκο (αυτο ειναι ενα πολυ συνηθες φαινομενο για ολα τα μηχανακια) ενα σι σκοπι που ειχα, το παω στον κυριτση το κυταη.... να μην τα πολυλογο μου δινη εναν αλλον καινουριο δισκο
κατευθειαν αστον μου λεει αυτον θα τον στειλω πισω στην εταιρεια, κ το μηχανημα ηταν στα τελειωματα της εγγυησης.
Πας στον καθε αλλον πανιβλακα κ αρχιζη... κ πως? κ τι? κ μηπως τον κοπανησες πουθενα? κ δε λεγετε, δισκος ειναι βρε μαράφουλα δεν ειναι θυμιατο!!!
Θα φαη κ χτυπηματα κ κοπανηματα κ γδαρσιματα, τι δηλαδη πρεπει να βαρεση μπιελα?
Να σας δειξω δισκο που εχω κ δουλευη ακομη αψογα να μεινετε παγωτω!!! Μονο τα συρματα που δεν βγηκαν εξω....τον εχω δοσμενο σ εναν *****γυφτο...... (κ θα παω να τον παρω τωρα γιατι μου την εχει δωση)
εχει βγαλη του κοσμου τα καλουδια κ μηχανακι δε πηγε να αγοραση, κ ουτε ειπε ξερεις αστον θα τον κρατησω παρε 200 ευρω, κ θα τον βαλω για πουλημα 50 ευρω ετσι για το αχτι!!!
Τελος παντων με τα πολλα με τα λιγα, εχω να πω στον κυριο τσιγκα κ οχι μονο.............
Δουλεψε να φτειαξης το ονομα σου, κ ασε μετα το ονομα σου να δουλεψη για σενα. Ιοylios 999 ευχαριστω παρα πολυ συμπαθουντες κ αντιπαθουντες.