Ναι χαχαχα για αυτον
-
Η στιγμή!!!
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1πριν 10 χρόνια Φήμη: 629 | Δημοσιεύσεις: 3,210 -
Η στιγμή!!!
Η λιρες δεν ειναι 24κ
Ενα ελαφρι πολι ελαφρη μαυρισμα σαν βρομια ναι πιανουν. Πατινα σαν τα χαλκουδια ουτε μετα απο 1000000 χρωνια:36_2_53: τωρα ειμαι σιγουρος για τα ( 17 )
Let The Games Begin"
πριν 10 χρόνια Φήμη: 44 | Δημοσιεύσεις: 2,196 -
Η στιγμή!!!
Κάποιο φιλαράκι μόλις μου πέρασε κάποιες Φώτο! είναι η παρέα του μπάρμπα!
Μ…... πάντα τέτοια σε καλή μεριά!!!
post a pictureΓινετε που γινετε η κινηση τοποθέτησης της φωτο για χ λογους καντε και ένα φωτοσοπ της προκοπης να πιασει τοπο τοσα σαιτ με φωτοσοπ εχει , όχι τιποτα άλλο απλα ξεκινανε να μαθενουν οι νεοι στραβα !
πριν 10 χρόνια Φήμη: 206 | Δημοσιεύσεις: 2,656 -
Η στιγμή!!!
Γινετε που γινετε η κινηση τοποθέτησης της φωτο για χ λογους καντε και ένα φωτοσοπ της προκοπης να πιασει τοπο τοσα σαιτ με φωτοσοπ εχει , όχι τιποτα άλλο απλα ξεκινανε να μαθενουν οι νεοι στραβα !
Η φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία πάγωμα του βίντεο (ταινία)
και αντιγραφή από την οθόνη! Η μόνη επέμβαση που έγινε ήταν περικοπή
για να μην φανούν πρόσωπα και αναγνωρίσιμα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!πριν 10 χρόνια Φήμη: 3,645 | Δημοσιεύσεις: 9,151 -
Η στιγμή!!!
Κωστα μιλαμε για τουρκικα?το κιουπη εκει μας παραπεμπει?
πριν 10 χρόνια Φήμη: 16 | Δημοσιεύσεις: 163 -
Η στιγμή!!!
Η φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία πάγωμα του βίντεο (ταινία)
και αντιγραφή από την οθόνη! Η μόνη επέμβαση που έγινε ήταν περικοπή
για να μην φανούν πρόσωπα και αναγνωρίσιμα!!!kωστα καλημέρα , αυτό εννοουσα και εγω ότι μπηκαν χωρις καμια επεξεργασια και με πολύ ερασιτεχνικη παρουσιαση , αν θελανε να γινουν πιστευτοι οι της φωτογραφιας δυστηχως αποτυχανε παταγωδώς , την γνωμη μου θα την ελεγα οποιος και να εβαζε μια τετοια φωτο , δεν εχω κατι προσωπικο απλα κανει ΜΠΑΜ η μουφα !
πριν 10 χρόνια Φήμη: 206 | Δημοσιεύσεις: 2,656 -
Η στιγμή!!!
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you."πριν 10 χρόνια Φήμη: 477 | Δημοσιεύσεις: 4,808 -
Η στιγμή!!!
Κωστα μιλαμε για τουρκικα?το κιουπη εκει μας παραπεμπει?
τα κιούπια χρησιμοποιήθηκαν και μεταγενέστερα!!! Αυτή η απόκρυφη πράγματι αναφέρεται ότι ήταν τούρκος!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!πριν 10 χρόνια Φήμη: 3,645 | Δημοσιεύσεις: 9,151 -
Η στιγμή!!!
kωστα καλημέρα , αυτό εννοουσα και εγω ότι μπηκαν χωρις καμια επεξεργασια και με πολύ ερασιτεχνικη παρουσιαση , αν θελανε να γινουν πιστευτοι οι της φωτογραφιας δυστηχως αποτυχανε παταγωδώς , την γνωμη μου θα την ελεγα οποιος και να εβαζε μια τετοια φωτο , δεν εχω κατι προσωπικο απλα κανει ΜΠΑΜ η μουφα !
βαγγελη τι να πω η κάμερα φταίει? Προφανώς με κάποιο τηλ το τράβηξαν?
Η στιγμή!!!
ρε κωστα σαν δεν παραπηγε το δουλεμα.. καλο το δουλεμα απο το τηλεφωνο που μας ριχνεις, αλλα και εδω μεσα δουλεμα δεν το περιμενα.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 106 | Δημοσιεύσεις: 2,261 -
Η στιγμή!!!
https://www.youtube.com/watch?v=iTFAQD2gzGI
βαζω εγω το βιντεο
στο 35 και 29πριν 10 χρόνια Φήμη: 106 | Δημοσιεύσεις: 2,261 -
Η στιγμή!!!
Λάθος μεγάλο κάνεις αν δεις το βίντεο είναι πάνω από μετρό απλά ήταν μεγάλος ο λάκος!
Ίσως η ένδειξη μεγάλου όγκου ή πληροφορία και το ξεκίνησαν απλωτά!!!΄Για δες πόσο είναι από εκεί που είναι τα χόρτα ανάμεσα στα χώματα. Άντε να πούμε πιθαμή. Μέτρο ή κοντά στο μέτρο με τίποτα.
πριν 10 χρόνια Φήμη: 29 | Δημοσιεύσεις: 2,375 -
Η στιγμή!!!
Τελικα μια κοροιδια το θεμα!!! Λυπαμαι και ντρεπομαι που ασχοληθηκα σε ενα θεμα που μας κοροιδεψε απο την αρχη…καλη συνεχεια με τις βλακειες σας.
Όλα είναι θέμα αντίληψης!!!!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 565 | Δημοσιεύσεις: 1,683 -
Η στιγμή!!!
@egeo:
Τελικα μια κοροιδια το θεμα!!! Λυπαμαι και ντρεπομαι που ασχοληθηκα σε ενα θεμα που μας κοροιδεψε απο την αρχη…καλη συνεχεια με τις βλακειες σας.
Αν είχες λίγο τ…... δεν θα έπαιρνες αυτή την θέση γιατί μέχρι τώρα με παρόμοιες
παπαριες πουλάς εδώ μέσα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Η στιγμή!!!
μου αρεσε που τελευταια ακουγετε να καθαρισει και η σελιδα χαχαχαχαχαχαχαχαχα το αλλο με τον τοτο το ξερετε.
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 131 | Δημοσιεύσεις: 3,694 -
Η στιγμή!!!
Ιδιανε με εκπλισεις
Με μπερδευειςΚαλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1πριν 10 χρόνια Φήμη: 629 | Δημοσιεύσεις: 3,210 -
Η στιγμή!!!
Η στιγμή!!!
Αστο ολες τις μα…κιες ο τοτος θα τις κανει.χαχαχαχαχαχαχαχα
Είμαι ωραίος γιατί είμαι Σερραίος!!!
πριν 10 χρόνια Φήμη: 131 | Δημοσιεύσεις: 3,694 -
Η στιγμή!!!
@metal:
παιδια ο pannas απο οτι καταλαβενω δεν ειχε σκοπο την κοροιδια,(αλωστε το θεμα το ανεβασε στα χαλαρα και οχι σε αυτα που βρεθηκαν)μην αρπαζεστε για ενα τεσταρισμα που την επομενη θα το αποκαλυπτε….
δεν υπαρχη λογος...Στο πλιτς πλατς δλδ ναχαμε να λεγαμε
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1πριν 10 χρόνια Φήμη: 629 | Δημοσιεύσεις: 3,210