Ναι χαχαχα για αυτον
-
Η στιγμή!!!
Κάποιο φιλαράκι μόλις μου πέρασε κάποιες Φώτο! είναι η παρέα του μπάρμπα!
Μ…... πάντα τέτοια σε καλή μεριά!!!
post a pictureΓινετε που γινετε η κινηση τοποθέτησης της φωτο για χ λογους καντε και ένα φωτοσοπ της προκοπης να πιασει τοπο τοσα σαιτ με φωτοσοπ εχει , όχι τιποτα άλλο απλα ξεκινανε να μαθενουν οι νεοι στραβα !
-
Η στιγμή!!!
Γινετε που γινετε η κινηση τοποθέτησης της φωτο για χ λογους καντε και ένα φωτοσοπ της προκοπης να πιασει τοπο τοσα σαιτ με φωτοσοπ εχει , όχι τιποτα άλλο απλα ξεκινανε να μαθενουν οι νεοι στραβα !
Η φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία πάγωμα του βίντεο (ταινία)
και αντιγραφή από την οθόνη! Η μόνη επέμβαση που έγινε ήταν περικοπή
για να μην φανούν πρόσωπα και αναγνωρίσιμα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Η στιγμή!!!
Η φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία πάγωμα του βίντεο (ταινία)
και αντιγραφή από την οθόνη! Η μόνη επέμβαση που έγινε ήταν περικοπή
για να μην φανούν πρόσωπα και αναγνωρίσιμα!!!kωστα καλημέρα , αυτό εννοουσα και εγω ότι μπηκαν χωρις καμια επεξεργασια και με πολύ ερασιτεχνικη παρουσιαση , αν θελανε να γινουν πιστευτοι οι της φωτογραφιας δυστηχως αποτυχανε παταγωδώς , την γνωμη μου θα την ελεγα οποιος και να εβαζε μια τετοια φωτο , δεν εχω κατι προσωπικο απλα κανει ΜΠΑΜ η μουφα !
-
Η στιγμή!!!
kωστα καλημέρα , αυτό εννοουσα και εγω ότι μπηκαν χωρις καμια επεξεργασια και με πολύ ερασιτεχνικη παρουσιαση , αν θελανε να γινουν πιστευτοι οι της φωτογραφιας δυστηχως αποτυχανε παταγωδώς , την γνωμη μου θα την ελεγα οποιος και να εβαζε μια τετοια φωτο , δεν εχω κατι προσωπικο απλα κανει ΜΠΑΜ η μουφα !
βαγγελη τι να πω η κάμερα φταίει? Προφανώς με κάποιο τηλ το τράβηξαν?
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Η στιγμή!!!
@egeo:
Τελικα μια κοροιδια το θεμα!!! Λυπαμαι και ντρεπομαι που ασχοληθηκα σε ενα θεμα που μας κοροιδεψε απο την αρχη…καλη συνεχεια με τις βλακειες σας.
Αν είχες λίγο τ…... δεν θα έπαιρνες αυτή την θέση γιατί μέχρι τώρα με παρόμοιες
παπαριες πουλάς εδώ μέσα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Η στιγμή!!!
@metal:
παιδια ο pannas απο οτι καταλαβενω δεν ειχε σκοπο την κοροιδια,(αλωστε το θεμα το ανεβασε στα χαλαρα και οχι σε αυτα που βρεθηκαν)μην αρπαζεστε για ενα τεσταρισμα που την επομενη θα το αποκαλυπτε….
δεν υπαρχη λογος...Στο πλιτς πλατς δλδ ναχαμε να λεγαμε
Καλό πράγμα η ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ αλλά ακόμα καλύτερο η πρωτογενής έρευνα
ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Soulis1