Θα η θελα να ευχαριστήσω το μέλος Λεωνίδα για την πολύτιμη συνεισφορά του
στην επίλυση προβλήματος στο μαγνητόμετρο PPM
Το μηχάνημα γύρισε από servis αλλά παρόλα αυτά δεν λειτουργούσε σωστά
(Εργαστηριακή δόκιμη ήταν ΟΚ) έξω όμως κάπου ξεχνούσε να γράψει!
Αποδείχτηκε ότι από υπαιτιότητα δική μου χαλαρής συσφίγξεως και ψυχρή κόλληση
στις συνδέσεις των καλωδίων δημιουργούσε το πρόβλημα!
Ο Λεωνίδας μετά την ανάγνωση μιας στατικής μέτρησης (δικών του ρυθμίσεων) έδωσε την εξήγηση ότι το μηχάνημα ¨κεντά¨ και ότι το πρόβλημα είναι στις συνδέσεις!!!
Έτσι με την Πολυτίμη συμβουλή και την αστραπιαία κίνηση του Louky που ¨ταχυδρόμησε¨ κάποια υλικά το πρόβλημα λύθηκε και το μηχάνημα δουλεύει άψογα!
Είναι η επιβράβευση της συμμετοχής γνωριμίας και της Φιλίας που αναπτύσσεται μέσα στο Forum
Σας ευχαριστώ και πάλι!!!
-
Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!
Θα η θελα να ευχαριστήσω το μέλος Λεωνίδα για την πολύτιμη συνεισφορά του
στην επίλυση προβλήματος στο μαγνητόμετρο PPM
Το μηχάνημα γύρισε από servis αλλά παρόλα αυτά δεν λειτουργούσε σωστά
(Εργαστηριακή δόκιμη ήταν ΟΚ) έξω όμως κάπου ξεχνούσε να γράψει!
Αποδείχτηκε ότι από υπαιτιότητα δική μου χαλαρής συσφίγξεως και ψυχρή κόλληση
στις συνδέσεις των καλωδίων δημιουργούσε το πρόβλημα!
Ο Λεωνίδας μετά την ανάγνωση μιας στατικής μέτρησης (δικών του ρυθμίσεων) έδωσε την εξήγηση ότι το μηχάνημα ¨κεντά¨ και ότι το πρόβλημα είναι στις συνδέσεις!!!
Έτσι με την Πολυτίμη συμβουλή και την αστραπιαία κίνηση του Louky που ¨ταχυδρόμησε¨ κάποια υλικά το πρόβλημα λύθηκε και το μηχάνημα δουλεύει άψογα!
Είναι η επιβράβευση της συμμετοχής γνωριμίας και της Φιλίας που αναπτύσσεται μέσα στο Forum
Σας ευχαριστώ και πάλι!!!Τυχαιο??????????? Δε νομιζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!
Ουτε αμφησβητω, ουτε πιστευω, απλα με ολα τα δικαιωματα που μου παρεχωνται σε μια δημοσια συζητηση κ εφ οσον δε παρεβαινω τους κανονες κ με αφορμη την συμπτωματικη χρονικη στιγμη,
εκφραζω τις αμφιβολιες μου.
Αυτα τιποτε αλλο ευχαριστω.Ούτε στο χλωρό ούτε στο ξερό δεν β¦β¦.που δενβ¦β¦.. δεν πας για ψάρεμα?
και όταν ενημερωθείς και πάψεις να αμφισβητείς να ξαναμιλήσουμε! Τι λες?Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!
κατα τυχη εχω καποιον οχι φιλο αλλα αδερφο στον μο …καμπο οπου με τον λεων εχουν παρτιδες απο παλια ( κοψτε τις ******** ψαχτηρακια)
αγορι μου λεων κανε οτι κανεις και σταματα να ασχολεισαι με ατομα τα οποια ακομα δεν εμαθαν τοσα χρονια που και καλα ειναι ψαχτηρια οτι ο καραγιωργης με τον γυφτοδημο ειναι δυο διαφορετικα ατομα ,θες να μαθουν και για μαγνητομετρα ...αυτα τους μαραναν ( η γνωση εχει σκαλια ,σε ολους τους τομεις κτλ κτλ )φιλικα ψαχτηρι
-
Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!
Ρε κωστα πες σε παρακαλω ποσες φορες σου ειπα απο περυσι να στειλεις το μηχανημα σου εγω στο βελγιο να να διορθωσεις το θεμα που ειχες??? και αν τελικα σε αυτα που σου ελεγα απο περυσι οτι πιθανον φταινε αν επεσε μεσα ή οχι???
Ναι έτσι έγινε ο Λεωνίδας συνεχώς μου έλεγε ότι το μηχάνημα πρέπει να το δει ο κατασκευαστής όπως και έγινε ! αν όμως δεν επέμενε ο Λεωνίδας στις απόψεις του
για το τι φταίει στο μηχάνημα και να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις θα έμενε στο ράφι για πάντα ή θα πήγαινε στα σκουπίδια
όπως έγραψα και πιο πάνω το μηχάνημα στον πάγκο του service δούλευε μια χαράΌταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!
Ξέχασα να αναφέρω ότι απηύδησα τόσο που κάποια στιγμή το έβαλα σε αγγελία προς πώληση!
Ενδιαφέρθηκαν πολλά μελή να το αγοράσουν αλλά δεν προχώρησα γιατί το μηχάνημα δεν ήταν σωστό!
Σε όλους έγραψα ότι θα το συζητήσουμε όταν επιστρέψει από το Βέλγιο!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!