Από έγκυρες πληροφορίες!!! Έχουμε Κυβέρνηση!!!
Με γεια μας!!!
-
Είναι αλήθεια!!!
ΓΙΑ ΠΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ????
ε\
Αν η Δημαρ το κανει θα ειναι προδοσια για την Αριστερα.Θα τους παρει ο διαολος κι αυτους μαζι με τα αλλα τα λαμογια.Αληθεια ποσο θα αντεξει αν γινει.Παντως εχω κοντα μου βουλευτη της Δημαρ να του πω αυριο δυο λογια,και δεν θα ειναι ηπια.Ειχε εκλεγει δημαρχος με τη στηριξη του πασοκ.Λετε να ειναι τα δανεικα;Aλητεια.
-
Είναι αλήθεια!!!
Εαν ειναι να γινει κυβερνηση βλεπω να εχουμε πρωθυπουργο καποιο πανεπιστημιακο του εξωτερικου που εχει ασχοληθει με τα οικονωμικα της ελλαδας.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Είναι αλήθεια!!!
δεν ψηφισα καποιον για να ενωση και τις αλλες δυναμεις και να συνεχιστη το μνημονιο,ψηφισα για να μην υπαρχη μνημονιο και οτι και να κανουν θα ξεσηκωσουν και τους οπαδους τους
καλυτερα νεες εκλογες,αλλοιως οτι και να βγαλουν θα εχουμε επεισοδια μεταξυ μας,ο τσιπρας θελη ενα παλουκι στον κολο που θα παη και στα σκοπια σαν υποστιρηκτης,φανταστητε τον πρωθυπουργο αν θα μεινη κανενα εδαφος στα βορεια -
Είναι αλήθεια!!!
δεν ψηφισα καποιον για να ενωση και τις αλλες δυναμεις και να συνεχιστη το μνημονιο,ψηφισα για να μην υπαρχη μνημονιο και οτι και να κανουν θα ξεσηκωσουν και τους οπαδους τους
καλυτερα νεες εκλογες,αλλοιως οτι και να βγαλουν θα εχουμε επεισοδια μεταξυ μας,ο τσιπρας θελη ενα παλουκι στον κολο που θα παη και στα σκοπια σαν υποστιρηκτης,φανταστητε τον πρωθυπουργο αν θα μεινη κανενα εδαφος στα βορεια -
Είναι αλήθεια!!!
Είμαι σίγουρος γιατί γνωρίζω την πηγή!!!
Άσχετα με το τι γραφούν και λένε!!!Kαι σου ειπα μην εισαι τοσο σηγουρος αυτοι ειναι μεγαλα λαμογια
Οι δικες μου πληροφοριες λενε πως κηβερνηση αν εχουμε θα εχουμε με την τριτη φορα
αν και τοτε δεν τους πουν να τα βρουνε ας ετοιμαστουμε για τα τανκς -
Είναι αλήθεια!!!
μη μασατε απο προπαγανδα
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/05/blog-post_225.html#more
εχει δικιο ο γραφων και καποια παπαγαλακια απο κατω τρεχουν να στηριξουν τις τραπεζες -
Είναι αλήθεια!!!
σημερα εχουμε 15/5 και απο τις 20/5 αρχιζουν οι πληρωμες συνταξεων
κατα μια πληροφορια θα μας δωσουν οι ξενοι ενα δειγμα στασης πληρωμων,ειναι το νεο οπλο πριν τις νεες εκλογες με τις ευλογιες των πολιτικων μας οι οποιοι αποδυκνυονται τοσο μουροχαυλοι οσο κανεις αλλος
αλλα και εμεις σαν ελληναρες που ειμαστε μυαλο δεν βαζουμε με τιποτα
εκει κολλημενοι με την μπαλλα ειμαστε σαν τον κιτσο με την τασουλα -
Είναι αλήθεια!!!
@gate:
Kαι σου ειπα μην εισαι τοσο σηγουρος αυτοι ειναι μεγαλα λαμογια
Οι δικες μου πληροφοριες λενε πως κηβερνηση αν εχουμε θα εχουμε με την τριτη φορα
αν και τοτε δεν τους πουν να τα βρουνε ας ετοιμαστουμε για τα τανκςΗ συμφωνία είχε επιτευχτεί κάτω από το τραπέζι!!! Αλλά όπως βλέπεις τελικά αποδεικνύεται ότι τα ΜΜΕ βάζουν τους κανόνες και οι νενεκοι ακολουθούν!!!
Ακόμα δεν έχω ενημέρωση αλλά κάνε υπομονή μέχρι την πέμπτη!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Είναι αλήθεια!!!
Σταματησαν να χτυπανε τον Συριζα γιατι ειδαν οτι ετσι τον ισχυροποιουν,και αρχισαν την επιθεση στον Καμενο,για να χασει ποσοστα σε οφελος της νδ.Ολο το παιχνιδι θα παιχτει εκει με στηριξη Μπακογιαννη Μανου.Να βγει η νδ πρωτο κομα
Καποτε ζητουσαν δηλωσεις μετανοιας απο τους κουμουνιστες.Ας δουν τη γλυκα ,να σκυβεις και να γλυφεις αρχ…ια.Ολοι φυγαν και τωρα τρεχουν με τη γλωσσα απ εξω να γλειψουν κανενα κοκκαλο.