Μάγκες πως μπορούμε να κάνουμε επόπτευση χώρου από μακριά???
(Θέλω εικόνα και ήχο) σε 24ωρη βάση!!! Ρεύμα τηλέφωνο δεν υπάρχουν!!!
-
Ιδέες φώτα!!!
Κωστή, βάλε ένα αλβανό να κάθεται εκεί, και να σε παίρνει στο κινητό.
Κάτι τέτοιο θέλω να κάνω Τάσο για αυτό το θέλω και το τροχόσπιτο!!!
Αλλά επειδή η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή και η ζημία πολύ μεγάλη θέλω να γίνεται και καταγραφή εικόνας!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!! -
Ιδέες φώτα!!!
ποσο αποσταση εισαι μακρια απο το χωρο?
εγω εχω βαλει (γιατι με καναν 4 φορες νυκοκοιρη οι ρομα)
αισθητηρες κινησης χωρου, και παγιδευση με μαγνητικες επαφες, δεμενες με μισηνεζα λεπτη.
οταν ενεργοποιηθει κατι απο αυτα, χτυπαει μια σειρηνα στο χωρο και αναβει ενας φαρος.
παραλληλα ενεργοποιηται μια τηλεειδοποιηση απο συναγερμο αυτοκινητου παλια στην μπαντα των σι μπι με εμβελεια περιπου 5 χιλ. με την κεραια που της εβαλα.
ολα αυτα τροφοδοτουνται απο μια μπαταρια αυτοκινητου 55αρα, την οποια βοηθαει ενας ηλιακος φορτιστης.
οι καταναλωσεις ηρεμιας ειναι μικρες και φτανει ο ηλιακος φορτιστης.
αν δουλεψουν και καταναλωθει αρκετη ενεργεια απο τη μπαταρια, τη βγαζεις το πρωι, τη φορτιζεις και το βραδυ την ξανατοποθετεις.ελπιζω να σε καλυπτουν αυτα.
πες μονο ποσο αποσταση , μακρια σου ειναι ο χωρος. -
Ιδέες φώτα!!!
Yπαρχουν κανα δυο τροποι….εξαρταται απο την κινητηριος δυναμη...που διαθετεις
1.Πανελ φωτοβολταικο (σκαφους) τωρα ποσα watt θα σου πουν οι τεχνικοι του site.
Lap topακι φθηνουτσικο με κανα 100 ευρω...συνδεση φωρητη με wind ηcosmote με usb stick.....και συνδεεις μια ip camera και ελεγχεις τα παντα σε 360 μοιρες.
2.Δορυφορικο ιντερνετ.
Με την πρωτη μεθοδο εχω κανει εφαρμογη για 2 συνεχωμενους μηνες σε μερος χωρις ρευμα.
-
Ιδέες φώτα!!!
ποσο αποσταση εισαι μακρια απο το χωρο?
εγω εχω βαλει (γιατι με καναν 4 φορες νυκοκοιρη οι ρομα)
αισθητηρες κινησης χωρου, και παγιδευση με μαγνητικες επαφες, δεμενες με μισηνεζα λεπτη.
οταν ενεργοποιηθει κατι απο αυτα, χτυπαει μια σειρηνα στο χωρο και αναβει ενας φαρος.
παραλληλα ενεργοποιηται μια τηλεειδοποιηση απο συναγερμο αυτοκινητου παλια στην μπαντα των σι μπι με εμβελεια περιπου 5 χιλ. με την κεραια που της εβαλα.
ολα αυτα τροφοδοτουνται απο μια μπαταρια αυτοκινητου 55αρα, την οποια βοηθαει ενας ηλιακος φορτιστης.
οι καταναλωσεις ηρεμιας ειναι μικρες και φτανει ο ηλιακος φορτιστης.
αν δουλεψουν και καταναλωθει αρκετη ενεργεια απο τη μπαταρια, τη βγαζεις το πρωι, τη φορτιζεις και το βραδυ την ξανατοποθετεις.ελπιζω να σε καλυπτουν αυτα.
πες μονο ποσο αποσταση , μακρια σου ειναι ο χωρος.Δυστυχώς είναι μακριά 30 χλμ σε ευθεία και η μπάντα (συχνότητα) των CB δεν βολεύει παρεμβάλλονται βουνά!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Ιδέες φώτα!!!
http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=ebay%20wireless%20recording%20net%20camera%20with%20battery&source=web&cd=1&ved=0CEUQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fitm%2FBATTERY-POWERED-WIRELESS-HIDDEN-INTERNET-IP-SPY-CAMERA-%2F200580926743&ei=J1PaTtnyBYGG-wbe6vCuDg&usg=AFQjCNHaLDwgPQ4IsxxQlWCl4As282IzoQ&sig2=C0a-fpNelG__a3PGe863TQ Ειναι μικρη καταγραφει δουλευει με μπαταριες συνδεεται με το διαδυκτιο και για την εμβελεια την καμουφλαρεις σε ενα κουτι εκει κοντα πανω σε κανα δεντρο….ειναι λιγο ακριβη αλλα σιγουρα πιο φτηνη απο τροχοσπιτο + αλβανο φτανει βεβαια να εχει σημα για ιντερνετ εκει !!
-
Ιδέες φώτα!!!
@tom:
Yπαρχουν κανα δυο τροποι….εξαρταται απο την κινητηριος δυναμη...που διαθετεις
1.Πανελ φωτοβολταικο (σκαφους) τωρα ποσα watt θα σου πουν οι τεχνικοι του site.
Lap topακι φθηνουτσικο με κανα 100 ευρω...συνδεση φωρητη με wind ηcosmote με usb stick.....και συνδεεις μια ip camera και ελεγχεις τα παντα σε 360 μοιρες.
2.Δορυφορικο ιντερνετ.
Με την πρωτη μεθοδο εχω κανει εφαρμογη για 2 συνεχωμενους μηνες σε μερος χωρις ρευμα.
Αυτή η κινητήρια δύναμης μου τα χάλασε
Μάλλον θα πάμε στην πρώτη λύση!!! Για να δούμε τι θα μας πουν οι τεχνικοί που ασχολούνται με συναγερμούς και κάμερες!!! Απλά σε όλο το πακέτο θέλω να λάβουν υπόψη ότι θα πρέπει να καταγράφετε η εικόνα ασύρματα κάπου ώστε και να καταστραφεί το όλο σύστημα να υπάρχουν τα δεδομένα!!!Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Ιδέες φώτα!!!
Ελα αγόρι μου διώροφο τροχόσπιτο σου ξηγήθηκα. Σαββατοκύριακο θα διώχνουμε τον Αλβανό και θα πηγαίνουμε οικογενειακώς για pic nic …...!!!!!
![]([url][img]http://img831.imageshack.us/img831/6651/68369255.th.png[/img][/url]
Καλές οι ιδέες Φίλε μου αλλά δεν υπάρχει πια χρόνος για pick nick!!!
Απλά προσπαθούμε να σώσουμε ότι δημιουργήσαμε με κόπους μια ζωής!!!
Και για να ζητώ κάποιες λύσεις το θέμα είναι λιαν σοβαρό!!!)Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Ιδέες φώτα!!!
Αυτή η κινητήρια δύναμης μου τα χάλασε
Μάλλον θα πάμε στην πρώτη λύση!!! Για να δούμε τι θα μας πουν οι τεχνικοί που ασχολούνται με συναγερμούς και κάμερες!!! Απλά σε όλο το πακέτο θέλω να λάβουν υπόψη ότι θα πρέπει να καταγράφετε η εικόνα ασύρματα κάπου ώστε και να καταστραφεί το όλο σύστημα να υπάρχουν τα δεδομένα!!!Eχουμε και λεμε πανελ φωτοβολταικο…http://www.alifragis.com.gr/view_cat.php?cat_id=588
τΑ υπολοιπα πιθανον να τα εχεις ηδη (lap top-συνδεση με stick στον γερμανο)
Πιστευω να σε καλυψα…:36_2_37:
-
Ιδέες φώτα!!!
υπαρχει και ενα φτηνο συστηματακη που απλα σε παιρνει τηλεφωνω στο κινητο και στηνεται με RFID.Δεν ξερω εαν σε ενδιαφερει κατι τετοιο αλλα εαν καποιος προσπαθησει να μεταφερει κατι εκτος συγκεκριμενου χωρου κατι που εχει πανω του ενα RFID τοτε ενα αλλο συστημα σε περνει τηλεφωνω το ιδιο μπορει να στυθει και με περιμετρικες δεσμες μια και ειναι χαμηλης καταναλωσεις (ενα πανελ φτανει και μια μπαταρια.)
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Ιδέες φώτα!!!
Οτι και να βαλεις απο καμερα ,ενα αυτοκινητο χωρις πινακιδα αφημενο σε αποσταση πανω απο 30 μετρα[οριο υπερυθρων,που και να δουλευουνε παλι σε ασπρομαυρο θα δεις] και κουκουλες στο κεφαλι,καθιστουν το συστημα τσαμπα λεφτα.Υπαρχει και η περιπτωση να σου βρουν το καταγραφικο και να το παρουν μαζι τους.Ο συναγερμος ειναι η καλυτερη περιπτωση.αλλα πρεπει να εχεις καποιον κοντα να τρεξει.
-
Ιδέες φώτα!!!
Είναι ειδική περίπτωση έχω 90 λεπτά χρόνο από την ώρα που θα γίνει το συμβάν!!! Αν ο συναγερμός ενεργοποιήσει τηλεειδοποίηση και κάμερες και το καταγραφικό είναι συνδεμένο με ιντερνετ και στείλει εικόνες τότε ας το βρουν και ας το πάρουν!!!
Όταν είσαι γεννημένος να στηρίζεσαι σε δεκανίκια
Πάντα με δανεικές υπογραφές θα υπογράφεις!!!