Γεια σας και απο εμενα.
Γνωριζει κανεις αν υπαρχει βιβλιο το οποιο χρησιμοποιουσαν οι ανταρτες για
να κωδικοποιησουν τους χαρτες με γραματα και αριθμους??:36_2_9::36_2_49:
ΑΠΟΡΙΑ?
οι καπεταναιοι ανταρτες μην φανταζεσαι οτι ηταν ενα τσουρμο που βγηκαν στα βουνα αλλα απεναντιας ητανε μορφωμενοι οι πιο πολοι αυτουσς λοιπον εκπεδευσαν οι αγγλοι στην αρχη στις αποκριψεις στην συνεχεια αυτοι οι ιδιοι καναν παραλαγη και ετσι …............. αγνωστο τι εγεινε παρακατω...................................
ΑΠΟΡΙΑ?
Δεν λεω οχι σε αυτα που αναφερεις απεναντιας 7σφραγιστο μυστικο για αυτον τον λογο τα ατομα που ηταν στις αποκρυψεις στο τελος τους καθαριζαν. ετσιχαθηκαν οι μεγαλες αποκριψεις και μικροτερες βεβαια. Αυτοι που γνωριζαν ηταν καθαρα τα μεγαλα κεφαλια του ανταρτικου η καλυτερα οι κουμανταδοροι των γενικων περιοχων Θεσσαλιας , ηπειρου, μακεδωνιας κλπ. και εν μερη γνωριζαν και αυτοι που ηταν μονιμοι εγκαταστημενει στα χωρια .Τα σχεδια τα φτιαχναν οι καπετανεοι τα τελικα χαρτακια τα φτιαχναν αυτοι και μονον αυτοι ξερανα την αποκριψη μετα το τελευταιο στοιχειο που εδειχνε ο χαρτης
ΑΠΟΡΙΑ?
kalhmera taso ,δε χαθηκα εδω ειμαι απλα δεν εχω κατι που πρεπη να πο η να επεμβω ,πλισιαζη η ορα και για τη δουλια του γυφτου ,,,και καταλαβενης εχω καπια νεα ,,αλα δεν μπορω να τα πο εδω ,κατα τα αλα ολα καλα ,
Που εισαι εσυ ρε πατριδα… ετσι κανει ο κοσμος??
Για μια στιγμη ειπα παει αυτος, ταβγαλε και αντε να τον ξαναδουμε. Αλλα απο οτι βλεπω δυστυχως δεν ξεκινησες ακομα.
Αντε με το καλο.... και χαλασε και ο καιρος που να παρει....