εχω νεοτερα φιλοι μου τελικα σερρες σπουδαζουν το εμαθα απο παλιο μου μαθητη τι πτοτεινετε τωρα?
-
Τι θα κανατε στη θεση μου
υστερα απο καιρο εχουμε εξελιξεις υστερα απο απαειρες προκλησεις χτυπηματα δθνατα της πορτας τους ορρλιαχτα και μαλωματατα μεταξυ τους πριν κανα μηνα εγω ημουν στη δουλεια με περνει τηλ η κοπελα μου σχεδον εκλαιγε γιατι για ακομα μια φορα δεν την αφησαν να ξεκουραστει το μεσημερι περνω αμεσως το αμξι και πηγαινω και για κακη τυχη πετυχαινω τον εναν στο ασανσερ εφαγε τις μπατσες του κανονικοτατα γιατι αλλο δε πηγαινε και απο μενα και απο ενα γειτονα και του λεω σε 1 βδομαδα αν δε φυγεις οπου σε πετυχαινουμε θα τις μαζευεις σε 2 μερες το σπιτι αδειασε φιλε gold λυθηκε κατα καποιο τροπο το ζητημα εν τελη
-
Τι θα κανατε στη θεση μου
Αν το ευχαριστηθηκες αστους να πανε απ εκει που ηρθαν, αν δεν το ευχαριστηθηκες κοιτα να τον ξαναπετυχεις.
Τα λεφτα αστα , ετσι και αλλιως μας τα παιρνει το κρατος και μολις διαβαζα για τα τελη κυκλοφοριας !
Αν θελεις να τους κανεις την ζωη ευκολη μαθε που πηγαν να νοικιασουν και βρες τον ιδιοκτητη, ισως βοηθησει σε ενα δευτερο χερι…αν και καλυτερα ειναι να κοιταξετε την ηρεμια σας τωρα που εφυγαν επιτελους!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ