Μη σας τα πολυλογο η κοπελα μου εχει μια γκαρσονιεριτσα και τη νοικιαζει σε κατι κολοπαιδαραδες φοιτητες απ το φιλοτιμο της αφηνει δεη νερο στο ονομα της και επι 4 μηνες επαιρνε τηλ να τους δωσουμε συμβολαιο τρελιτσα τα κολοπαιδα.Το λοιπον αφηνουν τογκα 4 νοικια 600 ευρω Δεη και 180 νερο νομικα δεν μπορουμε να τους κανουμε κατι (μιας και δεν υπαρχει συμβολαιο πηγα σε δικηγορο).Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου και δε μιλαω ξυλο ειναι το μονο ευκολο μετα εκει που μας χρωσταν θα τους πληρωσουμε κ ολας να σημειωσω οτι τους επιασα και τους λεω μαγκες πληρωστε μονο τη Δεη τουλαχιστον και φυγετε εγυαγαν αλλα δεν πληρωσαν ουτε μισο ευρω
-
Τι θα κανατε στη θεση μου
Φιλτατε μου σε νοιωθω μια χαρα , ειτε δινεις τοπο στην οργη σαν καλος Χριστιανος επειδη η τιμωρια ειναι του Θεου.
Ειτε πας και πιανεις τους γονεις μπας και φιλοτιμηθει κανεις.
Ειτε πας στην αστυνομια παρα ταυτα και το παιζεις και εσυ τρελιτσα , υποσχονταν να υπογραψουν ολο αυριο συμβολαιο και ετσι περασε ο καιρος και μειναμε μπουκαλα και οτι βγει..πληρωνεις πιθανος καποιο προστιμο αλλα θα βγαλεις το αχτι σου.
Ειτε μπαινεις στον φαυλο κυκλο και σκοτεινο των απειλων.
Εχω φαει πολλες τογκες φιλε μου …μαλλον το γραφει το κουτελο μου ...δεν γλυτωνεις απο τετοιους ειναι πανταχου παρων ..γιατι λενε ..φυλα τα ρουχα σου να εχεις τα μισα??
Καποτε ειχα αγορασει αυτοκινητο..το πρωτο μου με δικα μου χρηματα καθως το πρωτο μου ατοκινητο μου το πηρανε δωρο ενα αουντι 100αρι 2000κεκ...μεταχειρισμενο στην τιμη ενος μισου μισθου τοτε χαχαχα.
Ενα βραδυ ή μαλλον ενα ξημερωμα το κλεψανε στο βελγιο και το βρηκανε σε μια αλανα ειχε φερει καμποσες τουμπες.
Ο οδηγος δεν επαθε τιποτα , ξερανε ποιος ηταν αλλα δεν μπορουσανε να τον κανουν τιποτα ελλειψει αποδειξεων..και ετσι καμποσα χιλιαρικα ..καπου εναμισο μυριο δραχμες σε ελληνικα εγιναν αερας.
Χρονος δεν περασε και ο τυπος κατεληξε να επισκεφθει τον αποστολο πετρο...βεβαια εγω τι να το κανω εμεινα με την τογκα...η αφαλεια δεν με καλυπτε καθως ειχε ολλανδικες πινακιδες και η κλοπη εγινε στο βελγιο...καποια παραγραφος στο συμβολαιο.
Τετοιες ιστοριες στην αλλοδαπη και στην εδω δαπη πολλες αστα να πανε σαν συνολο αρκετες δεκαδες χιλιαδες σε ευρω μετατρεπομενα ..δεν βγαινει τιποτα .
Αλλα αν καθεσε ανησυχος το βραδυ και βραζεις στο ζουμι σου ...ε..τραβα και βγαλε το αχτι σουἘν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
ΠΑΣΜΗΕΛΛΗΝΒΑΡΒΑΡΟΣΕΣΤΙΝ -
@Βάγγος:
Εγώ δεν θα έκαμα τίποτα , καλά είναι σε ότι μας συμβαίνει να κοιτάμε πρώτα την δική μας ευθύνη ( γιατί δηλαδή να μην υπήρχε συμβόλαιο ; ) , και μέσα από τα συμπεράσματα που θα προκύψουν να αλλάξουμε χειρισμούς και λειτουργία για την συνέχεια .
βαγγο πιστεψε με αν ασχολιομουν εγω δε θα ταν ετσι τα πραματα αλλα τα κανονισε ολα η κοπελα μου μιας και ειναι δικο της και μειναμε με τα κανονισματα της
-
@Βάγγος:
Εγώ δεν θα έκαμα τίποτα , καλά είναι σε ότι μας συμβαίνει να κοιτάμε πρώτα την δική μας ευθύνη ( γιατί δηλαδή να μην υπήρχε συμβόλαιο ; ) , και μέσα από τα συμπεράσματα που θα προκύψουν να αλλάξουμε χειρισμούς και λειτουργία για την συνέχεια .
Φιλε μου δεν ειναι ετσι ακριβως εχω ενοικιαζομενα διαμερισματα , ναξερες ποσοι το παιζουν εξυπνα πουλακια …εποπ , στρατιωτικοι με κωδικα ηθικης και τριχες κατσαρες επειδη δεν τους βολευει το ωραριο να μην τρεχουν στην πρωτευουσα νομου και δεν ξερω γω και τα κρατας στο ονομα σου Δεη και νερα τα ενοικια με συμβολαιο κανονικα...και προκαταβολη δυο ενοικια ...τις ζημιες που σου κανουν δεν σου πληρωνουν τα τελευταια δυο ενοικια και σε αφηνουν τογκα τα πετρελαια και τα ρευματα και τα νερα..αστα να πανε και οικογενειες με παιδια ..ακομα περιμενουμε να μας πληρωσουν απο περυσι 800 ευρω ...πονοψυχοι γαρ...και της @#$@@@ τα @#!$##@@ σε νοιωθω απολυτα!
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Φιλτατε μου σε νοιωθω μια χαρα , ειτε δινεις τοπο στην οργη σαν καλος Χριστιανος επειδη η τιμωρια ειναι του Θεου.
Ειτε πας και πιανεις τους γονεις μπας και φιλοτιμηθει κανεις.
Ειτε πας στην αστυνομια παρα ταυτα και το παιζεις και εσυ τρελιτσα , υποσχονταν να υπογραψουν ολο αυριο συμβολαιο και ετσι περασε ο καιρος και μειναμε μπουκαλα και οτι βγει..πληρωνεις πιθανος καποιο προστιμο αλλα θα βγαλεις το αχτι σου.
Ειτε μπαινεις στον φαυλο κυκλο και σκοτεινο των απειλων.
Εχω φαει πολλες τογκες φιλε μου …μαλλον το γραφει το κουτελο μου ...δεν γλυτωνεις απο τετοιους ειναι πανταχου παρων ..γιατι λενε ..φυλα τα ρουχα σου να εχεις τα μισα??
Καποτε ειχα αγορασει αυτοκινητο..το πρωτο μου με δικα μου χρηματα καθως το πρωτο μου ατοκινητο μου το πηρανε δωρο ενα αουντι 100αρι 2000κεκ...μεταχειρισμενο στην τιμη ενος μισου μισθου τοτε χαχαχα.
Ενα βραδυ ή μαλλον ενα ξημερωμα το κλεψανε στο βελγιο και το βρηκανε σε μια αλανα ειχε φερει καμποσες τουμπες.
Ο οδηγος δεν επαθε τιποτα , ξερανε ποιος ηταν αλλα δεν μπορουσανε να τον κανουν τιποτα ελλειψει αποδειξεων..και ετσι καμποσα χιλιαρικα ..καπου εναμισο μυριο δραχμες σε ελληνικα εγιναν αερας.
Χρονος δεν περασε και ο τυπος κατεληξε να επισκεφθει τον αποστολο πετρο...βεβαια εγω τι να το κανω εμεινα με την τογκα...η αφαλεια δεν με καλυπτε καθως ειχε ολλανδικες πινακιδες και η κλοπη εγινε στο βελγιο...καποια παραγραφος στο συμβολαιο.
Τετοιες ιστοριες στην αλλοδαπη και στην εδω δαπη πολλες αστα να πανε σαν συνολο αρκετες δεκαδες χιλιαδες σε ευρω μετατρεπομενα ..δεν βγαινει τιποτα .
Αλλα αν καθεσε ανησυχος το βραδυ και βραζεις στο ζουμι σου ...ε..τραβα και βγαλε το αχτι σουαδερφε πηγαμε αστυνομια καναμε καταγγελια τους καλεσαν πηγαν και αυτοι σε δικηγορο πηγαμε και μεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι.Ξερεις ποια ειναι η πλακα μετακομισαμε τωρα στη γκαρσονιερα αυτη και τα κολοπαιδα νοικιασαν ακριβως απεναντι και ειναι κολοπαιδα γιατι προκαλουν κι ολας να τα δειρω σ ειπα ειναι το μονο ευκολο αν και δε βλεπω να το γλιτωνουν.Να σου πω την αληθεια θα ζοριστουμε πολυ γιατι μονο τα γαμησιατικα ειναι 800 και χασαμε και 4 νοικια αλλα και 20 ευρω να ταν δε μπορω τη πουστια αν μου λεγε ρε Ανδρεα ζοριζομαι θα σε δωσω τα μισα η θα στα δινω 50 το μηνα θα τους εδινα και το χερι αλλα δε μπορω τη πουστια και τη κουτοπονηρια
-
Φιλε κανε υπομονη , ενημερωσε τον ιδιοκτητη και αν ειναι κανενας συζητησιμος ισως κατι σκεφτειτε να παρετε τα λεφτα η ενα μερος τους πισω.
Σκεψου σαν τον Οδυσσεα εδω θελει πονηρια, τα εξυπνα πουλακια απο την μυτη πιανονται.Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Εγω παλι τον σκεφτομαι τον Οδυσσεα αλλα στο πιτσ φιτιλι τον Ξεχνω ..δεν @@@@ και ο Οδυσσεας …και τα νευρα χτυπανε τιλτ ..γι αυτο δεν ανακατευομαι με την διαχειριση επειδη ξερω η δεν ξερω που μπορω να φτασω
Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
Μη σας τα πολυλογο η κοπελα μου εχει μια γκαρσονιεριτσα και τη νοικιαζει σε κατι κολοπαιδαραδες φοιτητες απ το φιλοτιμο της αφηνει δεη νερο στο ονομα της και επι 4 μηνες επαιρνε τηλ να τους δωσουμε συμβολαιο τρελιτσα τα κολοπαιδα.Το λοιπον αφηνουν τογκα 4 νοικια 600 ευρω Δεη και 180 νερο νομικα δεν μπορουμε να τους κανουμε κατι (μιας και δεν υπαρχει συμβολαιο πηγα σε δικηγορο).Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου και δε μιλαω ξυλο ειναι το μονο ευκολο μετα εκει που μας χρωσταν θα τους πληρωσουμε κ ολας να σημειωσω οτι τους επιασα και τους λεω μαγκες πληρωστε μονο τη Δεη τουλαχιστον και φυγετε εγυαγαν αλλα δεν πληρωσαν ουτε μισο ευρω
- αν ειχες κανη συμβολαοο θα μπορουσες νομικα καποτε να παρης τα ενοικια και τα εξοδα δικαστηριου μετα απο 8 μηνες με ενα χρονο!!! οπως καταλαβενης ξεχνατα!!!
- η δεη και να ηταν στο ονομα τους, θα επρεπαι να πρηρωθει πρωτα απο τον ιδηοκτητη και μετα ητε να ξαναγινει συνδεσει σε οποιο ονομα θες!!! και κατοπιν τα ζητας μεσο δικαστηριου!!!
- με την ευδαπ αν ηταν στο ονομα τους δεν θα ειχες προβλημα εσυ!!!
- αν τους κτυπαγες θα σε εκανα πελατη!!!!
Για τις νομικες μου υπηρεσιες δεν θελω αμοιβη!!!
Με εκτιμηση Μανος
-
Ειχα εναν φιλο παλαιοτερα εναν ισραηλινο και τα λεγαμε αρκετα τακτικα , τωρα λογω αποστασης λιγοτερο.
Ειχε εναν κακοπληρωτη νοικαρη που του ειχε νοικιασει ενα καταστημα.
Τηλεφωνησε σε εναν γνωστο του 2μετρο ξυρισμενο κεφαλι σβερκο αγριογουρουνου ντουλαπα σκετη.
Πηγε στο μαγαζι σαν πελατης εκατσε εφαγε και του σφυριξε δυο λογακια…την αλλη μερα τα χρωστουμενα νοικια ηταν πληρωμενα!Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ Λόγος, καὶ ὁ Λόγος ἦν πρὸς τὸν Θεόν, καὶ Θεὸς ἦν ὁ Λόγος.
αυτα που ειπες μανο τα ξερω ευχαριστω αν και απο τη δεη μου ειπαν αν ηταν στ ονομα τους θα τους κυνηγουσαν τσπ με τα αν δεν λυνετε τιποτα…Αν εχεις και κανα πρωταθλημα στο κικ μποξ μπαινεις μεσα??αυτο μονο θελω να ξερω
Φιλε μου απο την δεη αν νοικιαζανε στην ιδια περιοχη θα μπορουσες να βγαλης ακρη!!! Αν νοικιαζανε αλλου δεν βγενη ακρη το εχω ξανασυναντηση πολες φορες!!! Ξτο ξανα λεω μην τους ακουμησεις εχει απο εφτα μηνες εως τρεια χρονια!!!!
-
Φιλε κάποτε ήμουν φοιτητής στη Φλώρινα. Κάποια γνωστοί μου έκαναν το ίδιο. Πήγε τότε αυτός που είχε το σπίτι στον διευθυντή του ΤΕΙ μεσολάβησαν και κάποιοι ντόπιοι έπισαν τον διευθυντή και τους έκοβε κάθε εξάμηνο. Πάει τότε ο σπιτονοικοκιρης και λέει αν δεν πάρω τα φράγκα μου δεν θα πάρετε πτυχείο ούτε σε 100 χρόνια. Κανε κάτι αναλογο