Κορινθία είναι οι τρύπες, την ποσότητα δεν την γνωρίζω, απλά τα κουβαλήματα ήταν πολλά από ότι ξέρω
-
Τουρκικη τραπεζα
http://www.coinsmania.gr/cms/viewtopic.php?f=20&t=8702#p88917 οποιος μπαινει στο κοινς εχει τις φωτο που λεει ο Τακης της σπηλιας
ας τιθς αντιγραψει και ας τις βαλει εδω μεσα να τις δουνε και τα υπολοιπα μελοι εμενα δεν τις ανοιγει ο explorer.ναι κάποιος της έχει αναρτήσει στο κοινςμανια, αν θυμάμαι καλά τις είχα βάλει στους αντάρτες παλιά, είχα πάει πριν χρόνια πολλά εκεί και είχα ψάξει για κανένα απομεινάρι (εγώ και η υπόλοιπη μισή Ελλάδα :36_2_15:)
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Τουρκικη τραπεζα
δεν ξέρω Βασίλη, απλά θα πω με μαρτυρίες φίλων που οι γονείς τους συμμετείχαν στην μεταφορά, ότι η μεταφορά γινόταν από την συκιά στο λιμάνι του κιάτου με κάρα και φορτωνόταν σε καράβι με τουρκική σημαία, όλα γινόταν με συνοδεία ελληνικού στρατιωτικού πλοίου όλα αυτά γινόταν μετά το 60, επίσης την ίδια στιγμή προσπάθησαν να μπουν και σε μια σπηλιά σε άλλο σημείο εδώ κορινθία, αλλά έκαναν κάποιο λάθος (στην ποσότητα) με αποτέλεσμα η έκρηξη να σκοτώσει κάποιους από την ομάδα τους και να την αφήσουν εκεί την δουλειά, να πάρουν μόνο την μία τράπεζα
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Τουρκικη τραπεζα
στο κάστρο δεν έχει τούρκικα Βασίλη, τα λεφτά ο κεμήλ τα πήρε με καμήλες, μια τράπεζα ήταν στο φουκά, μια στο φυλάκια που πήγαινες για θροφαρί(αυτό στις φώτο), μια στο τζαμί της θέκριζας στον μουγκοστό και από ότι ξέρω μια μια τελευταία απόκρυψη έγινε πηγαίνοντας για πάτρα (από εκεί έφυγε)
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Τουρκικη τραπεζα
να σας πω και γω με τη σειρα μου μιας και ξεκινησα το θεμα ενα 100% αληθινο περιστατικο ενα εβραικο κτησμα που χρησιμοποιηθηκε και απο τους τουρκους αργοτερα τυχαινει να ειναι στη γειτονια μου τωρα το χουν σχεδον γκρεμισει δεν γνωριζω το λογο.Σαν παιδια αναζητωντας το παραξενο και την περιπετεια πηγαιναμε και εξερευνουσαμε παλια σπιτια σπηλιες κτλ πεταω λοιπον την ιδεα στη παρεα θα μασταν δε θα μασταν 12 χρονων παμε ρε να εξερευνησουμε το τζαμι(ετσι το λεγαμε) δισταχτικα και με φοβο στη αρχη(ελεγαν διαφορα για αραπηδες και μαγειες οι γριες της γειτονιας) μπαινω πρωτος απο ενα ανοιγμα που υπηρχε στο πισω μερος μπαινουν και οι υπολοιποι ενας ενας με φακους και βρισκομαστε σε μια μεγαλη αιθουσα με τεραστια μαρμαρα κατω(σαν αυτα που κουβαλαν με τα φορτηγα) γυρω ψηφιδωτο γουρνες με τα χρονια καποιες επιγραφες και ενα θαλαμο με κατι μισοφεγγαρα και ακτινες τελοςπαντων ενα πολυ επιβλητικο απο μεσα οικοδομημα(απ εξω γκρεμουλι με σφραγισμενες πορτες).Μου κανε εντυπωση στα μαρμαρα στο πατωμα αναμεσα τους ειχε κενο περιπου 5 ποντους(φανταζομαι παλια θα υπηρχε υλικο στυλ τσιμεντου που τα κρατουσε ενομενα και ξαφνικα εκει που εφεγγα στο χωρισματα με το φακο σε καποιο σημειο κατω υπηρχε θαλαμος τουνελ δε ξερω πως να το πω το οποιο ειχε απο κατω αμμο που γυαλιζε το ακολουθοθμε με το φακο μεχρι το ντουβαρι του κτισματος φεγουμε πλαγια αυτο συνεχιζε το λεμε στους πατεραδες μας εχει τουνελ εχει χρυση σκονη κλπ γελουσαν σε λεει παιδια ειναι φαντασια εχουν δεν δεχτηκαν να τους το δειξουμε ακουσαμε και μπινελικια που μπηκαμε ενω ηταν μισογκρεμισμενο καποιοι εφαγαν και μερικες μπατσες περναν τα χρονια περναω φοιτητης 10 χρονια μετα την εξερευνηση περιπου ενα πρωινο πολυ πρωινο τηλεφωνο απο τον πατερα μου λεω τι εγινε ρε πατερα τοσο πρωι 9 η ωρα περιπου κοιμομουν εγω μιλουσε γρηγορα ακαταλαβιστικα οταν ηρεμισε μου ειπε οτι σε διπανο οικοπεδο(μαλλον εκει οδηγουσε το τουνελ) που σκαβοταν το παρκινγκ για οικοδομη που θα χτιζοταν ο εκσκαφεας βρηκε παλια σαν πυροτουβαλα να το πω με τη δευτερη πεφτουν τα πυροτουβλα και ενα καζανι γεματο πεντολιρα και ενα ακομα ηταν πιο μεσα και φαινοταν πιανοντε στο ξυλο ο χειριστης και 2 εργατες πλακωνουν και οι γειτονες να μασουν οτι μπορουν σκαει αστυνομια και τους μαντρωνουν ολους ενας σας λεω η καταμετρηση κρατησε πολλλλεςεςςςςς ωρεςςςςςςς το περιστατικο ειναι 100% αληθινο και πιστευω οτι ηταν τουρκικη τραπεζα
-
Τουρκικη τραπεζα
Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος αν βάζανε και κάμποσα κομάτια κάπου κοντά στην " τράπεζα " για παραπλάνηση ;
Βεβαιωσ και βαζανε αδερφε όχι σε 1 αλλα σε ολεσ τις πλευρεσ συνηθωσ τους λεγομενουσ δορυφορουσ.Και δεν τους βαζανε βαθεια επιτηδεσ για να βρεθουνε ετσι ώστε οποιοσδηποτε ραβδοσκοποσ βρισκότανε στην περιοχη να του δινει παρμενα και να τα παρατα.
-
Τουρκικη τραπεζα
Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος αν βάζανε και κάμποσα κομάτια κάπου κοντά στην " τράπεζα " για παραπλάνηση ;
πολλά διάσπαρτα πλησίων και πάντα νοτιοδυτικά του στόχου, για να τραβάει τους ραβδοσκόπους!!!
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
Τουρκικη τραπεζα
@nikol:
Βεβαιωσ και βαζανε αδερφε όχι σε 1 αλλα σε ολεσ τις πλευρεσ συνηθωσ τους λεγομενουσ δορυφορουσ.Και δεν τους βαζανε βαθεια επιτηδεσ για να βρεθουνε ετσι ώστε οποιοσδηποτε ραβδοσκοποσ βρισκότανε στην περιοχη να του δινει παρμενα και να τα παρατα.
ΑΝ βαζαν ????? Σε λιγο φωτο. Σχεδιο.
η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ --- εμπιστοσυνη + συνεργασια
-
Τουρκικη τραπεζα
Μπίλυ κα΄ποιοι γνωστοι εχουν παρει αδεια και ξεμπαζωνουν μια σπηλια κοντα στο χιλιομοδι ψαχνοντας τα χρηματα του κιαμηλ…
Θόδωρε,
Α. η αρχική απόκρυψη του κεμήλ δεν είναι ποιο μακριά από εκεί που τα έβλεπε, κοιτάνε ανατολή γιατί χρησιμοποίησε σπηλιά αρχαίου τάφου!!!
Β. Μέσα εκτός από φλουριά έχει και κομμάτια που σίγουρα θα θεωρηθούν πολιτιστική κληρονομιά των τούρκων (για αυτό δεν βολεύει κανέναν να βγουν)!!!!
Γ. Το σημείο που θεωρητικά βρίσκονται απαγορεύεται οποιαδήποτε εργασία!!!!
Δ. ίσως να κάνω και λάθος και να μην είναι όπως τα λέω αλλά ο χρόνος θα δείξειΈνα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη.