πρωτον εχετε ανακατεψη το ονομα μου στην διαμαχη σας,δευτερον μαλλον ξυνεσε να τα ακουσεις και εσυ τα μερεμετια σου,αλλα η αχαριστια εχη και καποια ορια,δεν σβηνετε το ονομα σου επειδη το ζητας εσυ,θα το σβησω οποτε θελησω εγω,περιμενες να σου κανω εγω τηλ.γιατι γιωργο??
πες οτι εγω σε εγραψα,εσυ γιατι δεν εκανες ενα τηλ.να δεις αν ζουμε??
κυκλοφορουσες σε αλλες σελιδες βλεπω,αλλα αυτην την αγνοουσες,σαν κατι φιλαρακια πρωην που ουτε καλημερα δεν λενε πια,με ειδανε στον δρομο με βλαβη,και οχι μονο δεν σταματησαν,αλλα ουτε και την ευγενεια να παρουν ενα τηλ.να ρωτησουν τι επαθα δεν τολμησαν
και ειναι ατομα που χρονια τωρα λεγαμε φιλους,και τους υποστηριξα,οταν αλλοι τους κραζαν,και λακισανε σε ασημαντα προβληματα οχι ζωης,αλλα προβολης και προσωπικου εγωισμου
ξεχασες και την αηδια που νοιωσαν κατι φιλαρακια που τα αρπαζα απο διαφημισεις απο φρη φορουμ,και εσυ εκει μεσα κυκλοφορεις,αλλα ξεχαστηκαν ολα αυτα,οταν τους ανταρτες τους εκανα μπουρδελο,για να παρουσιασω εσενα και τους αλλους σαν ανθρωπους,φιλους ετσι απλα,εγω δεν μετρησα ποτε σελιδες,αλλα φιλους,δυστηχως ολοι σας αποδειχτηκατε σκαρτοι,και σε μενα,και ειδικα στον γιωργο που καταπροσβαλατε επανελειμενα
αυτα ειχα να πω δημοσια,οπως το εκανες και εσυ
και το θεμα κλειδωνετε,και αν θες διαγραφη μονο με προσωπικο μηνυμα θα το δεχτω
ευχαριστω