Μετα απο αρκετο καιρο μελος του φορουμ επιθυμω την διαγραφη μου.
Θα ηθελα να μου πειτε τον τροπο?
-
Πως κανω διαγραφη απο το φορουμ?
Πρεπει να στειλεις ΠΜ στον admin (Goldmaniac) μονο αυτος μπορει να διαγραψει τελειος το λογαριασμο σου.
"It's only the mind which separates reality from truth."
"It's all literally a matter of perspective."
"But there is only one truth that is your truth."
"It's a revised perception that protects you." -
Μετα την αποδοχη της διαγραφης του haris37, θα παρω και εγω σειρα για διαγραφη. Οι λογοι ειναι γνωστοι. Οι παρεες που κανουμε μας χαραχτηριζουν και δεν ειναι τιποτα διαπραγματευσιμο με αντιτιμο το υποτιθεμενο (και πολυ αμφιβολο για μενα) κιβωτιακι.
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
-
Μετα την αποδοχη της διαγραφης του haris37, θα παρω και εγω σειρα για διαγραφη. Οι λογοι ειναι γνωστοι. Οι παρεες που κανουμε μας χαραχτηριζουν και δεν ειναι τιποτα διαπραγματευσιμο με αντιτιμο το υποτιθεμενο (και πολυ αμφιβολο για μενα) κιβωτιακι.
αυτο παλι δεν το καταλαβα
δικαιωμα μας ειναι να εγγραφουμε οπως και δικαιωμα μας να αυτοδιαγραφουμε
οι λογοι ομως που ζητας την διαγραφη σου ειναι λιγο παρατρβηγμενοι συναδελφε
εισαι μελος εδω και 6 χρονια σε ενα νομιμο φορουμ και εφοσων και εσυ εισαι νομιμος και λατρης του χομπυ δεν εχεις να φοβηθεις τιποτε απο κανεναν
οσο αναφορα τις παρεες που αναφερεις και που κατα πασα πιθανοτητα σε εχουν χαρακτηρισει ( δν ξερω και εγω τι ) τις επιλεγουμε εμεις οι ιδιοι και οχι το φορουμ
αυτα για να ξερουμε τι γραφουμε και για να μην παρερμηνευτουν -
Φιλε Δημητρη ξερω τι γραφω. Εχει ξεκινησει μια κοντρα απο αλλο θεμα με βασικο πρωταγωνιστη το μελος ισιδωρος, ο οποιος εμφανιζεται να ειναι γνωστης σημαδιων και οδοιπορικων και πολυ φυσιολογικα κινησε το ενδιαφερον πολλων εδω μεσα. Αλλο ομως αυτο και αλλο να διακινειται αλυτρωτικη προπαγανδα υπερ των κομιτατζηδων. Δεν φοβαμαι καποια νομικη συνεπεια , αν αυτο καταλαβες. Δεν μπορω ομως να κουβεντιασω πολιτικα και να συναναστραφω με ατομα που ας πουμε αφηνουν υπονοιες η και χαραχτηριζουν ανοιχτα τον προπαππου μου (και ολους τους συναγωνιστες του) που υπηρξε Μακεδονομαχος και σκοτωθηκε για την Ελληνικη ιδεα αφηνοντας 5 παιδια ορφανα, και να κανω οτι δεν τρεχει τιποτα μπας και μαθω κανα σημαδι παραπανω η γιατι περασαν 100 χρονια και τι εγινε. Για τα περι παρεας δεν ξερω τι καταλαβες οτι με εχουν χαραχτηρισει, το αφηνω. Αυτο που εννοω εναι οτι οταν συνομιλεις με ενα κλεφτη γνωριζοντας την ιδιοτητα του, το πιθανοτερο εισαι και εσυ κλεφτης η Δικηγορος. Ετσι και αλλιως 3-4 μελη αντεδρασανολα κι ολα, αν η πλειοψηφια και η αντμιν θεωρει οτι δεν τρεχει τιποτα, να τον χαιρεστε.
Mark Twain — ‘Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.’
-
Φιλε Δημητρη ξερω τι γραφω. Εχει ξεκινησει μια κοντρα απο αλλο θεμα με βασικο πρωταγωνιστη το μελος ισιδωρος, ο οποιος εμφανιζεται να ειναι γνωστης σημαδιων και οδοιπορικων και πολυ φυσιολογικα κινησε το ενδιαφερον πολλων εδω μεσα. Αλλο ομως αυτο και αλλο να διακινειται αλυτρωτικη προπαγανδα υπερ των κομιτατζηδων. Δεν φοβαμαι καποια νομικη συνεπεια , αν αυτο καταλαβες. Δεν μπορω ομως να κουβεντιασω πολιτικα και να συναναστραφω με ατομα που ας πουμε αφηνουν υπονοιες η και χαραχτηριζουν ανοιχτα τον προπαππου μου (και ολους τους συναγωνιστες του) που υπηρξε Μακεδονομαχος και σκοτωθηκε για την Ελληνικη ιδεα αφηνοντας 5 παιδια ορφανα, και να κανω οτι δεν τρεχει τιποτα μπας και μαθω κανα σημαδι παραπανω η γιατι περασαν 100 χρονια και τι εγινε. Για τα περι παρεας δεν ξερω τι καταλαβες οτι με εχουν χαραχτηρισει, το αφηνω. Αυτο που εννοω εναι οτι οταν συνομιλεις με ενα κλεφτη γνωριζοντας την ιδιοτητα του, το πιθανοτερο εισαι και εσυ κλεφτης η Δικηγορος. Ετσι και αλλιως 3-4 μελη αντεδρασανολα κι ολα, αν η πλειοψηφια και η αντμιν θεωρει οτι δεν τρεχει τιποτα, να τον χαιρεστε.
εδω τα πραγματα αλαζουν φιλαρακι
φυσικα δεν εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου γιατι σιγουρα θα ειχα παρει θεση
περα απο αυτο ομως δεν νομιζω οτι επελεξες και την σοφοτερη αποφαση βαζοντας το στα ποδια με την αυτοδιαγραφη σου
εαν εστω και με υπονοουμενα εχουν γραφτει αυτα που καταγγελεις σιγουρα δεν το εχει αντιληφθει η διευθυνση και πιστευω οτι θα το λαβει υποψιν της -
Πραγματικα η "αδιαφορια" της διαχειριστριας για ενα τοσο σοβαρο θεμα ειναι αποκαρδιωτικη.
-
Πραγματικα η "αδιαφορια" της διαχειριστριας για ενα τοσο σοβαρο θεμα ειναι αποκαρδιωτικη.
δεν θα ηταν καλυτερο να καταγγελονται τετοιου ειδους θεματα οταν αναρτωνται παρα ο ενας να αυτοδιαγραφεται και ο αλλος εκ των υστερων να σπευδει να χαρακτηριζει την διευθυνση χωρις να υπολογιζει την ενδεχομενη αγνοια της
εκτος και αν την θελετε να κοιμαται με εναν υπολογιστη αγγαλια για να επεμβαινει στην οποια μακακια του καθενος μας
δυστυχως δεν εχετε καταλαβει ακομη οτι στο φορουμ εμεις γραφουμε και εμεις απο μονοι μας πρεπει να το προστατευουμε απομονωνοντας και καταγγελοντας τετοιου ειδους συμπεριφορες (οταν τεκμεριωμενα υπαρχουν) και μετεπειτα να ζητουμε εξηγησεις για τυχον αδιαφορια της διευθυνσης -
@VAN:
εισαι υπερβολικοϛ σημερα δεν εχει μπει καθολου. μαλλον απουσιαζει
Νομιζω οτι το "προβλημα" με τους σλαβοφωνους/σκοπιανους που ειναι στο σαιτ και λενε τα "δικα" τους δεν ειναι σημερινο.
Επειδη εχω προσωπικη εμπειρια το μπαναρισμα και η διαγραφη σχολιων παει συννεφο σε χρονο μηδεν για αλλα θεματα. -
χαίρομαι που τιμάς τις ρίζες σου!!!
δυστυχώς δεν παρακολουθώ πλήρως το φόρουμ, οπότε δεν έχω πάρει πρέφα ανακοινώσεις περί μακεδονισμού του ισίδωρου.θα θυμίσω τα λόγια << καλώς ήρθατε στο κλουβί με τις τρελές>>
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
δεν θα ηταν καλυτερο να καταγγελονται τετοιου ειδους θεματα οταν αναρτωνται παρα ο ενας να αυτοδιαγραφεται και ο αλλος εκ των υστερων να σπευδει να χαρακτηριζει την διευθυνση χωρις να υπολογιζει την ενδεχομενη αγνοια της
εκτος και αν την θελετε να κοιμαται με εναν υπολογιστη αγγαλια για να επεμβαινει στην οποια μακακια του καθενος μας
δυστυχως δεν εχετε καταλαβει ακομη οτι στο φορουμ εμεις γραφουμε και εμεις απο μονοι μας πρεπει να το προστατευουμε απομονωνοντας και καταγγελοντας τετοιου ειδους συμπεριφορες (οταν τεκμεριωμενα υπαρχουν) και μετεπειτα να ζητουμε εξηγησεις για τυχον αδιαφορια της διευθυνσηςΥπαρχουνε και Συνδιαχειριστες στο σαιτ που μπορουνε να παρεμβουνε(αν κανω λαθος διορθωσε με)
Εχω την εντυπωση οτι πρακτικες…οπως ο προσυλητισμος.η αλυτρωτικη προπαγανδα και η διασπορα ψευδων ειδησεων με σκοπο να διαταραξουνε τον οικονομικο/κοινωνικο ιστο της χωρας ειναι πολυ σοβαρα αδικηματα με πολυ βαριες ποινες. -
Υπαρχουνε και Συνδιαχειριστες στο σαιτ που μπορουνε να παρεμβουνε(αν κανω λαθος διορθωσε με)
Εχω την εντυπωση οτι πρακτικες…οπως ο προσυλητισμος.η αλυτρωτικη προπαγανδα και η διασπορα ψευδων ειδησεων με σκοπο να διαταραξουνε τον οικονομικο/κοινωνικο ιστο της χωρας ειναι πολυ σοβαρα αδικηματα με πολυ βαριες ποινες.Δυστηχως με τις υπηρεσιες διαλυμενες πια τετοια γινονται συνεχεια και ευκολα
Ένα βράδυ σκοτεινό
τις μπουκάλες μου φορώ
και πηδάω στο νερό
στην Τουρκία για να μπω
Τούρκους εκατό να σφάξω
και άλλους τόσους να ρημάξω
TNT και τρινιτρόλη
θα τους πάρουμε την Πόλη. -
Υπαρχουνε και Συνδιαχειριστες στο σαιτ που μπορουνε να παρεμβουνε(αν κανω λαθος διορθωσε με)
Εχω την εντυπωση οτι πρακτικες…οπως ο προσυλητισμος.η αλυτρωτικη προπαγανδα και η διασπορα ψευδων ειδησεων με σκοπο να διαταραξουνε τον οικονομικο/κοινωνικο ιστο της χωρας ειναι πολυ σοβαρα αδικηματα με πολυ βαριες ποινες.καλημερα
ειναι τουλαχιστον αχαρο να στοχοποιεις διευθυνση και διαχειριστες για καποιο θεμα που εστω και κατα νου αν αισθανεται καποιος Ελληνας σιγουρα θα αντιδρασει
δυο τινα μπορει να συμβαινουν λοιπον επι του προκειμενουη???
εχουν αγνοια του ποσταρισματοςη??? ειναι ανθελληνες
εσυ τι πιστευεις
-
καλημερα
ειναι τουλαχιστον αχαρο να στοχοποιεις διευθυνση και διαχειριστες για καποιο θεμα που εστω και κατα νου αν αισθανεται καποιος Ελληνας σιγουρα θα αντιδρασει
δυο τινα μπορει να συμβαινουν λοιπον επι του προκειμενουη???
εχουν αγνοια του ποσταρισματοςη??? ειναι ανθελληνες
εσυ τι πιστευεις
Κυριε δημητρη οπως το θετεις πρεπει να συμφωνησω μαζι σου.
διαγραφω και τα σχολια για να μην φανει οτι εχω κατι προσωπικο.